Home Sweet Home

Efter ett inställt flyg i Mumbai, mycket om och men är jag äntligen hemma. Möttes igår först av underbar Vics och Jenny, Ingrids mamma och syster på Landvetter, glädjetårar. Hamnade sedan hos min moster, rosor, god mat, tårta, varmt välkomnande.
Jag har hunnit njuta utav min allra första varma dusch på mer än 2 veckor, druckit massvis med kranvatten, förundrats över hur tyst det är när jag åker bil på vägarna, hur rent det är, hur frisk luften är, och hur det känns när regnet piskar mig i ansiktet. Jag är officiellt hemma i Sverige nu, och jag lyckades överraska mamma i Gislaved och familjen här hemma. Nu ska jag krypa ner i min egen säng, efter en sisådär 36 olika sängar, i 7 länder är jag säker på att jag mer eller mindre älskar min säng.
*
Officially back in Sweden after 4½ months away. Clean, fresh air, tap water, no cows on the roads, a warm shower instead of a cold bucket shower, and my own bed. I could get used to this.
Ett armband för varje land.

Kommentarer
Postat av: Carruuu

Sylvia jag ryser när jag läser om det! och underbar bild med armbanden. Jösses, inte klokt vilka minnen och upplevelser du har fått utav dessa månader! Jag beundrar dig!

2012-03-29 @ 17:38:50
URL: http://cnascarro.blogg.se/
Postat av: Siri

Välkommen hem!

2012-03-30 @ 09:09:18
URL: http://payday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0