Flavours Hoi An & Nha Trang

Sista dagen i Hoi An gjorde vi i princip ingenting. Njöt mest bara av miljön, trots det dåliga vädret. De färglada husen är rätt mäktiga. Ni får en liten mix från vår sista dag i Hoi An, och de första i Nha Trang. Imorgon ska jag försöka dela med mig av vad vi har sysslat med de senaste dagarna här i Saigon.
Gamla stan är mysig, men det har jag nämnt tidigare! Vi strosade runt.

För att komma över till andra delen av Gamla stan går man över Japanska Bron, på ena sidan är det apor som vaktar, och andra sidan hundar. Detta för att bron byggdes klart i olika år. Coolt va? :)
Efter att ha hittat en mask i min sallad, misslyckats att göra våra nyinköpta lanterns mindre, som mannen lovat oss att vi kunde göra, gick vi tillbaka till hotellet. På andra sidan gatan fanns nämligen en restaurang som passade oss perfekt. Där drack vi te och läste våra böcker, jag läser The Girl In The Picture, det borde ni också göra! Sedan var det dags för en hemsk och lång nattresa till Nha Trang.
Bussresan kan med all säkerhet räknas till den jobbigaste, pysiskt och fysiskt. Vår mycket otrevliga konduktör var inte bara otrevlig, men även våldsam. Jag satt bakom en Brittisk tjej som blev utsatt för det hela och rädslan gjorde sig påminnd. Bra start. Framme i Nha Trang gick och och Ingrid och la oss några timmar. Åt lite extra gott när vi väl vaknade, jag tryckte i mig den här goda skapelsen.
Utvilade och redo för nya utmaningar, lyckligtvis visade det sig att de Brittiska tjejerna bodde i hostelet jämte oss, detta skulle förstås firas!
God mat och trevligt sällskap, Antonia, Carmel, Jess, Vanessa, Ingrid och Jag.
Ett besök till Red Apple och Sailors Club. (Snygga Australiensare kanske också borde tilläggas.)
Lyckades inte boka biljetter till Saigon som vi tänkt oss, så det blev en extra dag i Nha Trang. Soligt och fint!
Hej hej, här är jag i sommarklänning i värmen. Vi hann bland annat besöka en Jätte Buddha, men det ska jag visa mer om en annan gång!

*
Some pics from our last days in Hoi An, and first days from Nha Trang. Long bus ride with an aggressive conductor. Met the British girls again, which was great, celebrated a late New Years, nice weather and good food!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0