Amber

Påsken är över, jag har hunnit få en smak av vintern jag missade, mat i överflöd, ett varmt välkomnande av mina älskade vänner. Kändes lite extra fint att träffa alla efter en sisådär upp till 6-8 månader, Elin trotsade snön, tog med sig sin nyfunna norska kärlek och hälsade på.
Utöver alla äventyr bjuder resandet även på nya vänner, men inget slår känslan att komma hem och krama om ens allra bästa vänner man längtat så mycket efter. Att veta att de finns till, trots att jag varit borta, att kunna skratta om allt som hunnit hända, kunna återberätta alla galna händelser, men även få en chans att prata av sig om mer seriösa saker än den där galna kvällarna vi haft här och där, ja det är fantastiskt! Yes, där har vi reality-uppdateringen.
Nu till bilder från Amber, dit åkte vi andra dagen i Jaipur, Jacob på bättringsväg, men värmen gjorde inte saken bättre, det slutade med att vi inte ens vandrade upp till själva fortet, men vad gör det?
*
1½ week in Sweden now, Happy Easter and all that. Had a wonderful weekend with close friends. Unfortunately we also got a taste of winter, so I'm dreaming of warm India, here are some pictures from Amber.Innan själva fortet finns det ett litet område där du kan mata en himlans massa duvor. Fascinerande att se lyckan i barnens ögon.

Träffade denna söta, unga tjej, Angina som hade en sprudlande personlighet, de andra runt omkring kallade henne galen, men vad är normalt, vi älskade henne. Grym tjej.

Hon påminde mig om Märta, mellansyster, galet vilken hemlängtan jag fick då.
Ja, och så var hon så rackarns vacker och charmig, precis som lillasyster.
Hon var så pass charmig att vi faktiskt struntade i att vandra upp till själva fortet. Vi degade mest i skuggan, värmen tog nämligen kål på oss. (Gus bild)
Anginas mormor, otroligt vacker.
Ja, och så fick vi en liten dos av apor innan vi åkte vidare till Monkey Temple.
(Gus bild)

(Gus bild) Ja, Amber Fort from a far, vi tyckte det såg fint ut från håll. Dessutom ansåg Ingrid och jag att Muren i Kina räckte. Amber Fort, har ni här.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0