Temple of Heaven

[20:58]
Himmelens Tempel är så otroligt vackert, vi var där för några dagar sedan, har dock inte kunnat lägga upp bilderna förrän nu, och har dessutom inte tålamodet som krävs för att ladda upp fler, men här är lite utav vad dagen bjöd på.
Inträdet kostade 30 yen, utmärkt att strosa runt och fascineras utav allt det vackra, och de gamla människorna som antingen spelar spel eller utövar någon slags  sport.

En sisådär 270 hektar att utforska.

Den enda som kunde närma sig himlen var den främste bland människorna, det vill säga Kejsaren, som var himmelens son. Han kom till templet varje vår för att offra till himlen och be om goda skördar. Bönehallens runda form symboliserar himlen, medan den rektangulära jorden.Idag har vi däremot sett Terrakottaarmén, bilder på det kommer om någon vecka eller så, eller kanske imorgon. Imorgonkväll drar vi vidare till Shanghai med tåg, tar 12 timmar och väl framme kommer Ingrids underbara, grymma mormor och hämtar oss! Nu dumpling party!

Kommentarer
Postat av: Carruuu

pjuh, sådär! nu har jag uppdaterat mig om dina senaste inlägg. Det ser helt fantastiskt ut, och så otroligt billigt allt verkar vara? skillnad från norge ;)ni verkar redan ha upptäckt massor utav saker, så roligt!!!

2011-11-25 @ 23:31:31
URL: http://cnascarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0