Elephant Trunk Hill

[0:43]
I förrgår när vi kom fram till Guilin stod Elephant Trunk Hill med på listan över saker som skulle ses i staden. Visst tänkte vi, hoppade på buss 16 för 1 yen med höga förväntningar, uppenbarligen alldeles för höga förväntningar. Berget eller vad man nu ska kalla det har fått sitt namn eftersom det liknar en elefant som doppar sin snabel i vattnet. Ser ni det?

Det var egentligen inte så mycket mer att se än just det här, vi kom fram till att det inte var värt de där 40 yen vi betalade. Bestämde oss för att det kunde likna precis vad som helst om man stirrade tillräckligt länge.

Som det här berget långt borta på andra sidan, det liknar också en elefant.

Jag tyckte mer om elefant-statyerna.

Vi klättrade upp för ett litet berg istället som också fanns i parken, men så mycket mer fanns det inte att se. Båtturen på Li och Yulongfloden däremot, jisses vad häftigt!

Och Björn, jag håller helt och hållet med! Kineserna kör som galningar, kan inte riktigt bestämma mig för vilka som är värst, mopedisterna eller de som kör bilarna! I vilket fall ska det alltid tutas, köras mot rött, och det känns som om precis alla ska köra om varandra vid tillfällen som egentligen inte är tillåtna. De är galna!

Kommentarer
Postat av: Anonym

hhahah, "det liknar också en elefant" x)

2011-12-13 @ 20:54:46
URL: http://cnascarro.blogg.se/
Postat av: Pixie

Åh, vad roligt ni verkar ha det. Och så söt du är med elefanterna!

2011-12-13 @ 22:03:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0