Trippers Carpe Diem

[21:10]
Har sedan imorse försökt ladda upp lite nya bilder, detta utan framgång trots att vi har tillgång till Wifi precis överallt, jag har dessutom provat överallt, i sängen, i Ingrids säng, vid frukosten ute i trädgården, men icke!

Vi bor på ett super mysigt hostel, Trippers Carpe Diem. Hostelet är uppdelat i olika byggnadskomplex beroende hur man bor, antingen i dorm som vi gör, om man är här som familj eller bara vill ha ett dubbelrum. När vi åkte hit kändes det som om vi hamnat mitt ute i ingenstans, sedan slogs man av hur fascinerade omgivningen är, risfält, fruktträd och mäktiga berg!

Idag kunde vi käka frukost ute, vilket kändes helt fantastiskt efter 3 veckor i de kalla delarna av Kina. När vi slöat klart hyrde vi sedan cyklar, kände oss som Julia Roberts i Eat Pray Love när vi cyklade på den landsbygden bort till Moon Hill, som vi sedan klättrade upp på. En cykeltur på en sisådär 2½ mil, och 40-50 minuters klättring. Väl högt däruppe, efter mycket flåsande kom det ett par riktiga bergsklättrare, de undrade om vi också sysslade med att bestiga berg, skrattade mest åt frågan, så de insåg relativt snabbt att de istället skulle kalla oss "big walkers" vi nöjde oss med det. Vi kommer nog sova gott ikväll!

Carro, Cream puffs är otroligt goda bakelser, krispig utanpå, inuti finns den godaste vaniljkrämen du någonsin kan tänka dig, våra favoriter är de med chokladtopping ovanför allt det jag precis nämnde! De finns förstås i andra smaker också :) Ska försöka baka dem när jag kommer hem, så får du smaka i sommar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0