Julafton i Vietnam

[21:48]
Julafton spenderades somsagt i Halong Bay, med en båttur på fyra timmar. Kallt och blåsigt, vi frågade oss själva om det verkligen var värt det hela?

Kändes lite som Pirates of Caribbean filmerna med alla andra båtarna runt omkring oss. Vi krokade till och med innan vi kom ut i det öppna vattnet. Skönt att vi är försäkrade tänkt vi.

Häftigt va?

Utforskade bland annat en grotta jag inte minns namnet på.
Floating Village

Julafton, här sitter vi och gottar oss med bland annat skumtomtar! Strax efter det var det dags för lunch som vi förövrigt betalat för, men inte fick eftersom vi helt plötsligt skulle byta båt.
Struntade i Halong Bay, tog bussen tillbaka till Hanoi, lyckligtvis fanns det plats på May De Ville, så vi checkade in igen och firade julafton med att beställa in extra mycket mat! Rullade våra egna vårrullar, skit häftigt och supergott!

Det visade sig även att min kamera tagit emot en hård smäll, linsskyddet var intryckt, UV-filtret helt sönderkrossat. Kameran mår bra, jag är i chock och i behov av att hitta ett nytt filter snarast.

När vi käkat klart, försökte vi ta oss till nattmarknaden, har nog aldrig sett så många Vietnameser på samma ställe tidigare, eller mopeder för den delen. Om vi tidigare upplevt ett hav med mopeder liknade detta mer en storm, en havsstorm med de största vågorna, vilket det här fallet var mopeder som försökte ta sig framåt utan framgång. Vi fastnade helt enkelt mitt i det hela, och kunde inte riktigt ta oss någonstans. Det eviga brummande, varma avgasrör, människor som trängs och puttas, medan mopedförarna försöker vrida, styra och hålla balansen på sin fordon kan vara bland det värsta jag varit med om.
Det var julafton det.

Kommentarer
Postat av: Carruu

GOd fortsättning Sylvia! :))

2011-12-26 @ 21:56:12
URL: http://cnascarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0