Times two

Efter att ha sovit bort en hel dag, efter Australia Day, blev det åter igen dags för jobb. När vi inte jobbar, eller åker skidor blir det häng på mysiga fik med otroligt goda bakelser (ännu en gång njuter mitt inre fetto av situationen), vilket jag redan nämnt tidigare. För att hålla oss på den goda sidan, när vi inte åker har möjlighet (läs orkar) åka skidor, blir det hederliga powerswalks.

Två vilodagar, sedan blev det utgång. Jag försöker komma underfund med varför vi utsätter oss för det hela egentligen. Visserligen har vi för det mesta otroligt trevligt, men dagen efter är alltid lika seg, med alldeles för lite sömn, och alldeles för segt att gå upp. Det är nog de trevliga människorna som väger upp det hela.
Till expempel, i fredags var det early dinner, jag slutade lite före de andra, så jag fixade Spaghetti&köttfärssås eftersom vi tröttnat på Mikes mat... Mätta och belåtna började vi fixa iordning oss för det sociala utelivet, drog till Flanningans, Ecco och sedan Highways.
Liveband på Flanningans, härlig stämning, galna britter på Ecco, supersköna Jethro från Holland, som även han är säsongare, och ägaren på High Ways som påminde om någon fån Italienska maffian, insisterade på att vi skulle stanna på High Ways, så att han kunde bjuda oss på några drinkar, istället för att gå hem, sammanfattar fredagskvällen rätt bra.
"I've seen you on the street before, you are so cute."

Utgång två var lite mer spontan än den första. Hanna hade mått mindre bra, konsekvenser från kvällen innan;D Men det var trots allt en lördagskväll, och både jag och Hanna hade vänt på dygnet och sovit bort största delen av dagen. Så efter jobbet drog vi till Ecco för att jämna ut det hela. (Kvällens regel; enbart en drink, undantag om någon bjuder) där träffade vi Londonkillarna Chris och Sean, älskar Londondialekten! Kvällen fortsatte sedan med dans på High Ways, där vi hittade fler Svenskar att äga dansgolvet med, nämligen Martin och hans vänner som kommit på besök.
Mycket bra avslut på veckan må jag säga. Nu bär det av till Mc Café, högtid för en Chailatte!

Peace


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0