Lazy days

Jag önskar att jag kunde säga att jag känner mig helt utvilad och frisk nu efter ett par lata dagar här i Palolem, Goa. Men icke, hostan sitter i, näsan rinner samtidigt som vi smälter bort här i värmen. 32 härliga grader låter kanske idyllisk, och är nog det för alla västerlänningar som ligger och pressar i solen, dessutom kommer jag förmodligen sakna värmen så fort jag stiger av planet, på Landvetter om 6 dagar, att klaga är fel, vi har trots allt Arabiskahavet att svalka oss i.
Nu är vi dessutom nyinflyttade till en ny alldeles fräsch liten hydd-liknande färgglad sak och har havet ett stenkast från oss. Dagrutinerna fram tills att vi flyttade från Holy Cow Huts har varit frukost på området, segat oss varit helt orkeslösa i värmen, innan vi framåt lunchtid orkat förflytta oss till Cafeinn, där har vi sedan spenderat största delen av eftermiddagen, i väntan på att solen ska tacka för sig och kvällsbrisen ta över. Om vi varit riktigt hurtiga har vi även passat på att ta ett kvällsdopp innan en lång härlig middag.
Vi har det bra med andra ord, räknar dock ner dagarna och längtar tills vi får krama om våra nära och kära. Inser nu hur länge 4½ månad verkligen är, vart de tagit vägen är däremot en olöst gåta.
*
Still not fully recovered, but still enjoying Goa, though melting away in the sun. Moved closer to the beach to enjoy the last days here. Life is good, but high time to spend som time with family and friends back home.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0