The one with yoga & meditation

Imorse, när väckarklockan ringde frågade jag mig själv vad jag gett mig in på. Yoga vid 7.30 på morgonen, sovmorgon kändes mer lockade kan jag tala om för er. Lyckades ändå ta mig upp, och vid 7.15 var Ingrid och jag redo, mötte Jacob och drog vidare till vår yoga session.
Det hela ägde rum högst upp, på takterrassen, med ett tempel till granne, bara det är mäktigt. Där befann jag mig, en vacker söndagsmorgon, mediterade. Vem kunde ha anat det?
Vår yogainstruktör, Hariom, en trevlig man från Österrike ger gratis yogalektioner, fantastiskt om ni frågar mig. Vi fokuserade mycket på andningen och det blev en hel del meditation. Låter antagligen som en kliché när jag säger att jag aldrig mått så bra, som när vi avslutade den session, men gott folk, så var fallet. En underbart stor frukost och chai på det med nya härliga vänner och min morgon kändes komplett.

Eftermiddagen spenderades sedan med Gus, Jacob, och våra nya vänner Hariom och Jessica, hyrde mopeder och körde ut på landet för att besöka ett tempel jag tyvärr inte minns namnet på. Passade även på att meditera "under jorden" i en liten urholkad "grotta". Låter nog mest sjukt och udda, men det är en upplevelse som måste testas.
*
Yoga at 7.30, we were sceptical getting up early at first, but realized after a while that it was the best start of the day. Hariom, our yoga instructor, from Austria was awesome, he gives free yoga lessons, how cool is that? After that we took scooters to a temple, did some more meditation.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0