From Jaipur to Pushkar

Indien fortsätter att vara intenstivt, en utmaning som tänjer gränserna steg för steg. Samtidigt som landet knäcker mig bit för bit. Kommer nog aldrig lyckas förmedla känslan jag känner av att irritationen, ilskan, och sorg. Igår bestämde jag och Ingrid att vi skulle utforska Jaipur själva, hur svårt kan det vara att hitta till en park tänkt vi?! Parken hittade vi, samt en hel del män som spenderade sin eftermiddag där. Folk här är orädda för att stirra, de har en tendens att stå länge, inte röra en blick. Några lyckas få fram kameran, tar några smygfoton och lämnar oss, men så har vi även råkat ut för dem som får oss att känna ett hemskt stort obehag. Ingrid och jag klarade av 30 minuter i den lilla parken innan vi bestämde oss för att återvända till Gus och Jacob.
Varje dag är somsagt en utmaning, stora kontraster from hemma, men även om dessa negativa jobbiga stunder finns, lyckas jag förälska mig i landet på nytt.

Idag hann vi bland annat med att kika in Observatoriet i Jaipur innan vår inhyrda chaufför körde oss till Pushkar. Kan redan nu säga att vi alla är smått förälskade i Pushkar, som påminner lite om Kathmandu men mysfaktorn är dock högre. Här bor vi ett "deluxe" rum, kingsize säng med egen balkong, om vi har tur existerar även varmvattnet.
*
India keeps challenging us, what doesn't kill you, makes you stronger. Arrived in Pushkar, and we're in love with this small Pilgrim town.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0