Sihanoukville

För några dagar sedan åkte vi till Sihanoukville i hopp och tron om att vi skulle få några lugna dagar på stranden, en liten mini-semester i själva resandet, ett avbrott helt enkelt .
De senaste fyra dagarna resulterade istället i att vi i snitt sovit 2-3 timmar varje natt, struntat i att gå hem till vårt betalda hostel, istället har vi käkat frukost på Serendipity Beach varje dag, för att sedan ligga och slappa hela eftermiddagen på Victory Beach.
Imorse, vår sista dag kom en utav alla restaurangägare och skrattade lite smått för sig själv när han såg oss, "Party hard again last night?" men allra sötast var de små barnen som undrade om vi spenderat vår kväll på JJ's igen.

Nu är vi tillbaka till verkligen, resan fortsätter. Vi lever, men är mer slitna är vi hade tänkt oss. Om två dagar drar vi vidare till Siem Reap.Mer bilder hittar ni här.

*
Me, Ingrid and Lili went to Sihanukville thinking we would get some rest. The days we spent there ended up with hardly no sleep at all, and we litterally dance all night, and ate breakfast at the beach. Good times.

Kommentarer
Postat av: madde

Roligt att ni lever livet till fullo! Låter som att ni verkligen har det bra! Galna fester med kroppsfärg eller? :) Lycka till med allt. Skickar snart ett långt mejl gumman. STOR KRAM <3

2012-01-28 @ 13:13:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0