Amber & Moneky Temple

Fjärde dagen här i Indien, kulturkrockarna avlöser varandra, och jag inser sakt men säkert att jag mot förmodan aldrig kommer vänja mig vid allt som sker precis hela tiden här. Bara att åka bil är ett äventyr i sig, inte nog med att de kör på helt fel sida, trafiken är kaostisk med en och annan helig ko som strosar runt, de verkar inte vara ett dugg berörda av allt som sker runtomkring.

Dagens äventyr började med en mysig frukost med gänget uppe på takrerassen, här på vårt guesthouse innan vår inhyrda chaufför körde oss till Maharaja sawai mansignh city palace, grabbarna träffade en Guru som tydligen sa en himlans massa bra saker till dem, jag och Ingrid förblev skeptiska mot mannen. Åkte sedan vidare till Amber som ligger ungefär 11km utanför Jaipur, där finns nämligen Amber Fort. Dagen avslutades sedan vid Monkey Temple (Galta Temple), som ni hör på namnet hittar man en hel del apor där, men även en och annan ko, get och kvinnor i vackra saris. Det jobbiga under resans vägs helt enkelt upp med det positiv.
*
Went to a beautiful palace outside Jaipur, Amber Fort and Galta Temple, even known as Monkey temple. Another nice day in India.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0