Those will be the best memories

Fredagkväll, lite mer än två veckor hemma nu, och vet ni vad? Jag börjar blir smått rastlös, trots allt jag måste hinna med! Att säga att jag inte längtar tillbaka till värmen vore att ljuga, så jag låter bli.
Jag längtar dessutom till sommaren, mellanläget jag hamnat i nu är precis som vädret, grått och tråkigt, när jag inte pusslar med jobbgrejer, träffar vänner, återberättar resan, försöker jag få ordning på norskadeklarationen (äntligen fixat), träna bort de där övervikta kilon som valt att strategisk sätta sig på min lår, en ständig påminnelse om allt jag tryckt i mig det senaste halvåret, samtidigt som jag ska hinna med mina småsyskon.
Kan väl då även passa på att tala om för er att i sommar hamnar jag på Linneas igen, surprise, surprise, old news kanske ni tänker då? Men icke! I november, strax efter hela incidenten med visdomstanden, i Shanghai fick jag förfrågan om att vara ansvarig, en utmaning tänkte jag, och tackade ja! Fullspäckat med andra ord. Ändå längtar jag tills det hela drar igång, ge mig de där sena, fina sommarkvällarna som gör de där jobbiga timmarna på jobbet värt all slit och möda,  barnens leende och glädjen i deras ögon när de ser sin favoritfigur, det är oslagbart.

Än är jag inte där, får helt enkelt fortsätta drömma mig bort till Shianoukvilles galna dagar. Annars är Shantaram mäktig, och sådär härligt tjock med sina 930 sidor, bra tidsfördriv mellan inlärning av allergilistor.
*
Happy to be back home, however, the rainy, grey days here in Sweden make me think about our crazy days in Shianoukville. Longing for summer, the wonderful, endless summer nights and its adventures.

Svettiga, men ack så glada!

Underbara, nya människor varje kväll.
En och annan trevlig, stilig Engelsman, här har vi Andy, som även råkar vara bartender, med bra resetips om Indien, check, check, check.

Elddansande bartenders.

Ja, ytterligare två trevliga Engelsmän, Neil och Harry, fina tider.

*De svartvita bilderna är tagna av Lili.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0