Keep your eyes on the track, try and stay focused

Hösten har gjort sig påmind även idag, medan jag lite smått önskar att jag var åtta igen, och helt galet fascinerad över de vackra färgerna på träden, regnpölarna och att det mörknade så tidigt.
Tänka sig! Det fanns en tid då även jag tyckte att hösten och vinterhalvåret var något extra ordinärt, numera försöker jag dock mest fly från den.

Min kära mor tycker förövrigt fortfarande att Europa, närmare bestämt Italien, England eller varför inte Grekland borde räcka för att komma bort. Jag var illa tvungen att ifrågasätta henne, och i samma veva fråga om hon möjligtvis inte va stolt över mig. Det slutade med att hon blev lite smått upprörd, gav mig en kärleksförklaring och talade om att Asien ligger långt bort.
Jag har en bra reseförsäkring svarade jag då, dessutom har jag redan varit i de där andra länderna tänkte jag, samtidigt som jag undrade om hon minns alla resor och andra galna ting hon gjort en gång i tiden. Typ bli kär, gifta sig och flytta till Sverige. Undrar vad mormor tänkte då!


Kommentarer
Postat av: Linda

I söndags satt jag ute och solade i två timmar. I bikini.Apropå höst, menar jag. ;)

2011-09-06 @ 18:04:57
URL: http://dekallarmiglinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0