Bitter tjej.

I våras var jag hos tandläkaren, det var mest tråkigt och dyrt. Dessutom hittade tandsköterskan som jag inte hatade, men ogillade en visdomstand, en visdomstand som de sedan 2009 sett vuxit helt fel, och borde tas bort. Denna information ansågs dock som onödig hösten -09, när jag fortfarande fick gratis tandvård. Nu, däremot, när det kostar skjortan av mig att gå till tandläkaren, ja då måste jag givetvis absolut operera bort den där jäkla visdomstanden.

Fem månader senare ringer de från Västervik, där min remiss skickats, fem fucking månader senare, "vi har en tid till dig imorgon, klockan halv elva, blir det bra?" En undersökning och själva operationen kommer kosta 3000 kronor, och hon visste inte ens vad felet var. Så jag fick snällt tala om för henne vad min egen tandsköterska sagt; att visdomstanden växer snett och trycker på tänderna framför.

Vet ni vad? Jag ska på födelsedagsfika imorgon istället, och om två veckor åker jag till Japan. När jag sedan upplevt världen, ja då ska jag till Västervik i april och påminnas hur tråkigt det är hos tandläkaren. Dumt kan tyckas, men jag känner inget av tanden. Än.
Ja, och så ska jag förstås vara hemskt duktig på att ta hand om min visdomstand.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0