Mackor, väskor & paketinslagning

Linnéa och jag tog tåget till Jönköping, vi tyckte vi förtjänande det. Väl framme bestämde jag att vi skulle styra våra steg mot MackMakeriet, de råkar nämligen ha väldigt goda mackor där. Dessutom är det så rackarns mysigt, taket är superfint målat med änglar, och på väggarna brukar det hänga fin konst. Med jämna mellanrum byts målningarna ut, och precis alltid är det fina tavlor. Ser ni den fina ugglan?

Brie-salami, skagen och rostbiff-baguetter blev det, inte allt på samma macka förstås. Jag blir hungrig bara jag tänker på det. Om ni har vägarna förbi Jönköping, sväng förbi där! VI spenderade sedan resten av eftermiddagen på stan, a6 och IKEA. Jag är numera en ryggsäck, regnskydd och några packpåsar rikare. Nästa vecka blir det dags att sålla i garderoben.

Kvällen började med paketinslagning, presentpappret räckte dock inte till. Insidan som räknas har jag hört, så födelsedagsbarnet blir förhoppningsvis nöjd ändå! Kvällen avslutades sedan med filmen Friends with Benefits och ett nytt avsnitt av Two Broke Girls, skönaste serien ever by the way.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0