Jag ser inga gnistor slå ifrån min egen glöd

Det visade sig att jag saknade mod, och det lilla extra som behövdes för att ge mig av på egen hand.
Hur svårt kan det egentligen vara att hoppa på ett plan, bara ge sig iväg själv? Inte alls för vissa, men jag kan ändå inte låta bli att undra om det är lättare sagt än gjort? Hur många utav de som sagt, åk, du kommer ångra dig skulle gjort det själv? Jag förstår dem, men när situationen väl uppenbarar sig, blottar sig, visar sin brutala sida, hur många skulle då åkt och lämnat sig själva åt ödet? Ställa om sig, fixa allt på mindre än ett dygn? I slutändan tror jag inte att det skulle vara särskilt många. Det finns nämligen en trygghet i att vara två.

Kanske skulle jag sett det hela som en del utav äventyret, virra omkring på främmande gator, med människor som talar ett språk jag inte förstår, är det inte precis det jag är ute efter? Äventyr, nya utmaningar?

Jag ångrar mig inte för jag vet att jag inte är tillräckligt modig för att ta just det steget själv. Än. Österrike, London, Norge, det är nära för mig, Tokyo är långt.

 

Det känns tungt, sorgligt att det inte blev som vi tänkt oss. Att jag inte sitter på flygplatsen i Wien i skrivande stund är inte det stora problemet, utan månader av planering, att finna modet att våga åka, förväntningar att inte bygga upp det för mycket, utan att hitta någon balans, gå genom alla på återseenden, det är det jobbiga. Att bygga upp allt, planera igen, komma hem och intala sig själv att allt kommer lösa sig.
Att komma hem, när man mentalt förberett sig för att åka iväg.
Att omvända det negativa till att det är ok, att känna att vi inte misslyckats, utan bara har en ny spelplan. Börja spela på nytt, kunna svara på varför jag är hemma, utan att ögonen fylls av tårar. Att nöja sig med vad som komma skall under tiden, för gör jag inte det, anses det som klagande, för mycket ältandet, ja då kunde jag ju åkt själv från första början.

Så jag försöker finna energin igen, hitta gnistan. Tills dess ligger jag lågt.


Kommentarer
Postat av: Siri

Styrkekramar!

2011-10-27 @ 13:57:59
URL: http://payday.blogg.se/
Postat av: Carrouu

Mer styrkekramar :)

2011-10-27 @ 21:46:49
URL: http://cnascarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0