I'll be there for you, cause you're there for me too

Jag kan i princip säga att det är en vecka kvar nu, för vid den här tiden om exakt 7 dagar sitter jag i Värnamo, redo för avfärd till flygplatsen om några timmar.
Om en vecka.

Vilket gör det hela ännu svårare att förstå, hur galet mycket jag kommer sakna alla. Hur sinnessjukt mycket jag kommer missa här hemma, träffade min guddotter idag, hon kan så rackarns mycket, pekade på ett jumbojet i bilderboken, och talade om för mig att Seb åker flygplan. Tänka sig vad hon har lärt sig till våren?!
Träffade även Linda idag, lärde känna henne i somras på jobbet, men känner ändå att det kommer bli tomt utan henne, hon flyttar till stora staden på fredag.
Vem ska jag ringa när jag bryter ihop över gårdagens händelser, samtidigt som jag hör min andra Linda skratta ihjäl sig över vad jag just berättat?
Utöver allt det här flyttar älskade Linnéa till Östersund, i helgen.
Vi har delat dubbelsäng, dreglat ikapp till Vampire Diaries, käkat ofantligt mycket Ben&Jerry's, varit med varandra konstant sedan i maj, och även om det är jag som ska till andra sidan jorden, känns just Östersund, Lund, Umeå, Stockholm och Göteborg sjukt långt bort. Jag gläds åt allt, men kan ändå inte låta bli att tänka hur tomt det kommer kännas när jag väl kommer hem. Att jag som åker kors och tvärs överallt vill ha er samlade på samma plats, här hos mig. Hur själviskt är inte det?


Kommentarer
Postat av: Siri

Snyggaste kortet på dig och Linda EVER! ;)

2011-10-20 @ 16:45:35
URL: http://payday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0