Hoppas du är allt!

Strax efter min födelsedag fick jag ett kort från andra sidan jordklotet där det stod "Hoppas att reseplanerna går bra! Nervös? Förväntansfull? Lycklig? Hoppas du är allt!" Madde är fantastiskt, det var och är nämligen precis det jag behövde höra.

Jag förstår att jag måste vara realistiskt, tänka ett steg längre, men ibland vill jag faktiskt inte det. Jag vill kunna känna alla de där känslorna M nämnde och samtidigt känna wow, häftigt, JAG ska verkligen iväg och utforska världen, istället för "borde du inte ta körkort?", "när ska du börja studera?" eller "Kambodja?! Va, fan, dit skulle jag inte ens åka om jag fick betalt".
"Ibland kommer det som ett brev på posten, dom där orden som sårar och bara får en att gå från hundra till noll." (Teres)

Idag är en sådan dag då jag inte bryr mig ett skvatt om de där kommentarerna, inte ett dugg faktiskt. Jag är nervös, jag är förväntansfull, och ja till och med lycklig. Jag avundas och beundrar er som verkar veta precis vad ni vill med ert liv, ni som har ett år kvar av er utbildning, ni som verkar ha ett stadigt liv, men vi är olika, och jag är inte du.
Så just idag ska jag vara extra stolt, ge mig en klapp på axeln, och tänka, fy sjutton vad bra jag är som vågar. När det passar kommer jag befinna mig där ni är nu, men tills dess vill jag lära mig om nya kulturer, lära känna nya människor, prova nya maträtter, känns nya dofter strosa på gator jag aldrig gått tidigare, i en ny stad, höra människor prata på ett främmande språk. Ja, allt det där är precis vad jag vill just nu, inte för alltid, men just nu.


Kommentarer
Postat av: carro

YOU GO GIRL :)

Saknar Madde när du skrev sådär :)

2011-10-08 @ 21:25:44
URL: http://cnascarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0