Vienna Airport

Är egentligen lite rädd för att flyga, håller krampaktig i stolsstödet när vi lyfter, lite extra när vi landar, tror lite smått att vi inte ska klara det hela. Landningen är nog det värsta, får för mig att vi störtar mot marken med alldeles för hög fart, övertygad om att jag i nästa sekund ska dö. På Ryan Airs flygningar spelas dessutom dumt nog en triumferande liten melodi strax efter landningen hur har de tänkt där undrar jag febrilt? Är det inte meningen att vi ska landa säkert?
För att inte tala om turbulensen, då tror jag att vi ska dö, på en gång. När jag väljer plats, väljer jag medveten fönsterplatsen, längst in detta trots att jag är en gnutta klaustrofobisk, för skulle vi motförmodan störta, ja då vill jag kunna se det, inte för att det hjälper ett dugg. Lite sinnessjukt.

Nu ska jag hursomhelst iväg igen, i rädsla för att bringa olycka över det hela har jag inte talat om det lika öppet som sist. Nu är jag på väg till Peking, om än flygrädd, klaustrofobisk så är jag lagom förväntansfull. I skrivandets stund har jag klarat av första delen av en 18 timmars lång resa, och sitter på flygplatsen i Wien. Kvart i fem går resan vidare österut, skönt med gratis internet!


Är inte uppvuxen med dessa små filur, men Barbaskön följer med på vår resa och ska minsann se allt häftigt i världen.


Blev försenade från Göteborg, men fick i gengäld denna vackra soluppgång. Vår resa går även att följa här.


Kommentarer
Postat av: Elin

BAAHHHHHHHHHH! You guys are OFF! Jag är så stolt och avunsjuk och lycklig för er :D And i hope the world is ready for all the awesomeness you guys will bring to it. Ingrid o Sylvia ni är BÄST!!!!!!!

2011-11-17 @ 14:34:21
Postat av: Carruuu

YOU GO GIRL! haha, jag gillar inte heller den där trumpeten i slutet av ryan airs landningar. hade man tur som landade bra, eller vad? ;)

2011-11-17 @ 17:35:30
URL: http://cnascarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0