Camden Market

Både första och andra gången jag befann mig i London lyckades jag missa Camden. När jag tänker efter förstår jag inte hur det är möjligt, det finns så rackarns mycket att se!


Camden ligger norr om Westminister, och det är supersmidigt att ta sig dit. Lite mindre folk under veckorna och helt smockfullt när helgen kommer. Det går att hitta precis allt möjligt här, det finns smyckesstånd, kläder, tatuerings och piercingsstudion för de som är extra äventyriliga, pubar, restauranger, matstånd med smaker från världens alla hörn och allt annat du kan tänka dig.

I någon av alla gränder finns det något som passar alla, tro mig. Här hittade vi T-shirts som fick oss att tänka på Sheldon från The Big Bang Theory.

Somsagt, det går att hitta precis allt i Camden. Om du kan pruta är det ett extra plus, är du student och kan pruta är det ännu bättre!Smycken jämte alla matstånd. Alla dofter får dig att bli hungrig. 

Stable Market är sjukt häftigt! Siri, jag tror att du skulle trivas här inne :)

Hur häftigt är inte det här?


Ja, och så blev vi förstås hungriga, finns en himlans massa god mat, hopplock av lite mexikanskt, eller kinamat, eller indiskt för ynka fem pund, eller en slice pizza kanske? Alla hittar något som mättar.

Sedan tåg vi tunnelbanan tillbaka in till stan. Hej hej här är vi.

Mind the gap.

här och så här har det sett ut vid tidigare besök i Camden.

Kommentarer
Postat av: Siri

Vilka häftiga! Jag vill också till London...;)

2011-11-12 @ 18:56:48
URL: http://payday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0