Livet i Yangshuo

[23:32]
Livet i Yangshuo är chill, vi känner oss nöjda med tillvaron och har gjort det mesta vi vill här i den lilla byn. En tur på Lifloden och Yulongfloden, sett cormorant fishing, sett den fina landsbygden på cykel och utforskat centrum. Vi bokade till och med en extra natt här bara för att det är så rackarns mysigt. Nu i slutändan blev det ytterligare en natt, då vi väntar på att få våra pass tillbaka. Söndagmorgon drar vi till Vietnam på nya äventyr!

Vi hade turen att bo med två helt underbara Sydkoreaner, Erica och Minju. Det känns lite tomt utan dem nu när de inte är kvar. Vi är somsagt inte förtjusta i den Danska tjejen, den tyska tjejen däremot, hon är cool! Jobbat i södra Indien som volontär, så vi har mjölkat henne på tips.

Söt valp!

Har jag talat om för er hur super-exotisk jag är här i Kina? Värst var det i Peking då folk först viskade massa om mig och sedan frågade Ingrid om de fick ta kort med mig, eller började fota mig i smyg.
En annan gång när vi befann oss på ett superstort varuhus började jag känna hur någon petade på mitt hår medan jag gick, det visade sig vara en nyfiken ung kvinna. Har även blivit smått attackerad av ett helt gäng tanter en gång på bussen i Shanghai, det visade sig att de försökte komma fram till om mina flätor var äkta eller ej.
Sötast hittills är dock den här lilla tjejen som kallade mig "ahyi" vilket betyder moster och undrade om hon fick ta kort med mig.

Hur häftigt är inte det här?

Efter en hel dag med shopping, massa fina fynd, 4 klänningar och några presenter tyngre i backpacken njöt vi av lite kaffe, och senare kvällsmat.
Bra fjärde dag tänker jag, samtidigt som jag febrilt undrar om det verkligen gått en månad sedan Ingrid och jag åkte från Sverige?!

Kommentarer
Postat av: Anonym

haha, åh så fin header! barbaskön x)

2011-12-16 @ 19:47:59
URL: http://cnascarro.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0