Li river & Yulong river

[21:38]
Nu äntligen kan jag visa några bilder från turen på floderna vi gjorde häromdagen. Det tog en sisådär 10-15 minuter för en bild. Tålamod!
Den danska tjejen som kom idag talade om för mig att jag tydligen kunde förminska bilderna, synd bara att jag inte visste det innan. Dock verkar det ändå inte riktigt funka som jag vill ändå, så jag ger det ett nytt försök vid frukosten imorgon.

Åkte först "låtsas" bambuflotten, de hade nämligen motor på.

Bilden visar inte Liflodens helt rätta sida, och de andra bilderna som lyckas fånga det hela går inte att ladda upp. Så nöj er med detta.

Här har vi tagit en liten paus, jag passade förstås på att äta. Jag kommer rulla hem från Indien.

Efter ungefär 1½ timme på Lifloden åkte vi i vad som liknade en lite större golfbil vidare till Xingping, för att sedan ta en riktig buss vidare till Yulongfloden. Denna flod visade sig vara betydligt mysigare, vi fick dessutom åka riktiga bambuflottar.

Himla mysigt tyckte vi! Fick även chansen att mata vattenbufflar, (jag tittade mest på) såg även cormorant fishing, hur man fiskar med fåglar, häftigt fram tills att jag började tycka synd om de stackars fåglarna som hade ett snöre runt halsen för att inte svälja fisken de just fångat.


Visst är det vackert?

Rätt häftigt, eller hur?! Nästa försök blir att visa bilder från vår cykeltur!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0