Yours sincerely

Vid skolan, som förövrigt får mig att tänka på ett fängelse, lite mildare version av Prison Break, med dess ståtliga grindar mötte jag idag en helt fantsastik kvinna, som jag aldrig sett förut. Tanken som slog mig var att hennes man antagligen tidigare hämtat barnen, men när konversationen väl sattes igång, visade det sig att hon är från Boston, och har tre döttrar mellan 20-32, som inte befinner sig i London som jag uppfattade det.
Hon lyckades hursomhelst vända min dag, till den bästa på mycket länge med de varma orden som lämnade hennes mun.
Till och från känner jag mig alldeles vilsen, undrar vart jag ska ta vägen, vad nästa steg i det här stora äventyret blir. När paniken kommer, finns det alltid någon som lugnar ner mig, som sist, när Elin sa vad jag behövde höra, utan att hon visste om det. Detsamma gäller kvinnan jag träffade idag.
Det hon sa var inget avancerat, inga ytliga ord, utan det märktes verkligen att hon brydde sig, att hon talade från hjärtat. Att höra henne säga att jag fortfarande har alla möjligheter i världen, och att jag kan lyckas, bara jag har viljan gav mig ny energi. Hennes uppmuntran om min stora önskan att fortsätta utforska världen kunde inte ha värmt mer.
Jag vet fortfarande inte vad jag vill eller vart jag ska, men jag har hela livet framför mig. Jag har möjligheterna. Är det inte fantastisk hur en människa, i mitt fall någon man inte ens känner, pratar med en som de har känt dig i all evighet. De säger de orden du behöver höra, de är ärliga, och det är äkta. De vinner absolut inget av det, men ändå berättar de det där lilla extra. Jag beundrar människor som kvinnan jag mötte idag.
And I don't even know her name.

Kommentarer
Postat av: Siri

Så underbart det är att träffa sådana människor!

2010-11-23 @ 20:14:29
URL: http://payday.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0