Söndagsäventyr

Jag hade aboslut ingen aning om att jag var ledig idag, vilket i sin tur innebär att jag kan med allra största sannolikhet strunta totalt i mina planer om en utgång kommande helg. Jag missade nämligen min chans, IGÅR. Hade gärna velat vetat om detta redan i fredags, men icke.
Skickade snabbt iväg två små sms till A och L för att se vad de hade för planer, och lyckligtvis har Yoyo inte tröttnat på mig ännu. Åkte till Greenwich, när vi sedan åkte tillsammans till Trafalgar Square, där vi sedan spenderade förmiddagen på The National Gallery, bara byggnaden i sig är helt fantastisk.
Det är ganska fascinerade att titta på ovärderlig konst av konstnärer som Leonardo da Vinci och Vincent van Gogh. Kände mig lite smått sofistikerad när jag gick där, och beundrade alla tavlor, som var och en berättade sin egna lilla historia. Kunde inte låta bli att önska att jag hade en del kreativitet inom mig, eller att jag skulle kunna desto mer om både konst och historia. Blev även lite smått avundsjuk på paren som korsade min väg, de såg ut ha det extra mysigt, en grå söndag som denna.

Dagen fortsatte sedan i Soho, China Town, och slutligen Oxford Street, där gatorna fylldes av människor, och julbelysningen lös upp gatorna. Kvällen avslutades sedan vid Baker Street, (ni vet, där Sherlock Holmes håller hus) med en härlig, välförtjänt middag.
Fem veckor kvar nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0