Love at first sight?

Jag har gjort ett försök till att bära mina hörlurar synligt, så att folk inser att jag inte är särskilt pratglad när jag är på väg att hämta Junior från skolan, eller när jag går hem på kvällen alldeles själv. Detta utan vidare framgång.
De flesta börjar med att öka sina steg, och oftast gå åt helt fel håll än det de tänkt från början, och klämmer sedan fram ett halvfånigt "heeey, how you doin'?"
När jag sedan väl inser att någon pratar med mig, vänder jag mig artigt, svarar bra tack, fortsätter att gå och inser att killen i fråga inte kommer att ge upp i första taget.
  • Heey pretty lady, so, are you fine?
  • Hey, were you from? [..oh, half Kenyan, that's why I recognize you, I'm half Kenyan, half German]
  • So, do you give your number to strangers?
  • Hey, so do you have a boyfriend? [...oh, then you should really find yourself one *winkwink*]
  • So, when will I see you again?
  • Hey, are you married?
  • I want to send you flowers, but I am afraid they'd be too jealous of your beauty.
  • Oh, you're not from here? Then you need someone that can show you London
Ett litet urval, det sistnämnda fick jag höra idag, och jag försökte desperat att hålla mig för skratt. Hälften av dem minns inte ens mitt namn i slutet av konversationen, ändå lyckas de klämma fram ett, "vi borde ses".
Jag har haft min dos av det goda i Österrike, och kan inte låta bli att undra vad som får någon att gå fram till en främling, och försöka få till det. Jag finner det mycket roande, mindre roande är delen då de tror jag är gift.
Killen som kom fram till mig idag tog priset, då jag hade luva på mig, ansiktet täckt, och ändå kommer fram. Sedan säger han, "I didn't really see you face, but now I see that you are beautiful, so how are you?." Hur hade han räddat situation om jag varit ful i hans ögon undrar jag? Sedan följde han med mig hela vägen till skolan, åt fel håll för hans del givetvis.
Hilarious.

Kanske borde börja bära min ring på ringfingret istället, och bara visa fingret nästa gång? Borde vara ganska effektivt? Love at first sight, in my ass.

Kommentarer
Postat av: Siri

... eller pepparspray? xDDe närmar sig, smilar upp sig - du gallskriker: Not a single step closer or I'll spray you in the face!Hihihihihi! xD

2010-11-13 @ 13:50:18
URL: http://payday.blogg.se/
Postat av: frida

hihi kunde inte låta bli att skratta när jag läste inlägget, låter lite smått festligt. Du får nog köra med att ta på dig en ring!;)Längtar med efter våra pratstunder<3

2010-11-14 @ 13:27:36
URL: http://hartieparty.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0