Another time, another place

I ett försök att undkomma regnet igår, satte jag mig på ett utav alla Starbucks som är placerade på Oxford Street, beställde en stor härlig varm latte, och en macka vars namn jag numera inte minns. Har alltid velat vara den fridfulla, intressanta personen som sitter i ett litet hörn med en bok i ena handen, och en kopp med varm dryck i den andra. Sen finns det ytterligare en version där den snygga killen kommer fram, tar mig med storm, hamnar i djupa livsdiskussioner, och vi byter nummer, men det får helt enkelt bli en annan dag.

Med min nyinköpta mycket vackra upplaga av Sense and Sensibility av ingen mindre än Jane Austen, har jag numera kommit över min skräck över att sitta alldeles själv på ett café. Med regnet smattrade utanför, och blöta skor var det otroligt mysig känsla att smutta på något varmt, och läsa en bra bok.
Idag sken solen som aldrig för, och jag har varit allt annat än den där mystiska tjejen med en bok i handen, på ett café. Another time, another place och charmen i det hela är som bortblåst.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0