14 days

psst, tänkte bara påminna er om att jag endast har 14 dagar kvar här!
Frida och Linda är redan uppbokade;D<3
Längtar!

Countdown

Nu har nedräkningen börjat på allvar här borta i söder! Med lite drygt tre veckor kvar, växlar känslorna mellan att vilja åka hem så fort som möjligt och att stanna kvar. Det sorgliga är att en hel del människor redan hunnit åka tillbaka till alla möjliga delar av världen. Å andra sidan börjar våren visa sig igen. 20+ häromdagen, och lyckade utgångar. Vem kan tacka nej till det?

Tre veckor som sagt. En del av mig vill att tiden ska försvinna illa kvickt, så att jag kan träffa alla underbara människor där hemma. Återgå till mina vanliga rutiner, och få normala arbetstider. Samtidigt är jag mycket väl medveten om att när jag väl kommer hem, kommer jag längta tillbaka hit igen. Men det får helt enkelt bli ett senare problem. Jag är fast besluten att njuta av de sista 20 dagarna. Allra först på listan är att knalla hem, käka lite pannkakor med de andra, för att sedan njuta av solen uppe på Horn med Loella, medan de andra åker skidor.

Peace!

Last night

I lördags åkte Marie och Petter hem efter att ha spenderat hela tio dagar med oss här i Kitz. Som tur var, skulle de med eftermiddagståget på lördagen, vilket innebar en fet utgång fredagskväll.
Kvällen inleddes med tacos, vin, för att sedan dra vidare till Ecco, happy hour på Chizzos, High Ways och Londonders. Sen natt som slutade runt halv 6, men en borttappad jacka, och en förbannad Sylvia. Kan tilläggas att det inte va min jacka, eller jag som tappat bort den, utan garderobskillen som inte var särskilt bright.


Innan utgång

Chill på Ecco

Sedan drog vi vidare till Chizzos

Alice i underlandet-tema! Bartenders på High Ways

 

Happy faces!

Gruppbild givetvis;D

Fortfarande glada, innan hela jack-incidenten -_-


Celebrating St. Patrick's Day

Ännu en gång det hänt att jag gått med på att fira något jag inte har en aning om. Och ja, jag skäms över att jag i onsdags inte visste om varför irländarna firar St. Patrick's day. Å andra sidan visste jag inte varför australiensarna firar Australia Day, men det gick alldeles utmärkt. 
St. Patrick's Day är förövrigt Irlands nationaldag, och firas till minne av helgonet St. Patrick (obviously).
Martin hade ingen att fira med, eftersom Lauri befinner sig i Madrid, ställde jag upp! Det blev en tur till Londoers, för att sedan möta upp de andra på High Ways, där vi mötte USA-grabbarna Steven x2 och Max, som just varit i Indien. Precis som Australia Day, blev även denna kväll mycket lyckad.
Nu ska jag dricka upp min Iced Carmel Latte Macchiato, dra mig hemmåt och börja peppa inför kvällens utgång;D

Peace!


Hanna&jag happy, happy, happy! ;D

 


Hanna, Fuzz&Marie

 


Nästan hela gänget samlade!
Marie, jag, Max, okänd, Martin, Steven och okänd.

 


Marie, Jag och Emma and random skön människa, som kunde dansa;D

Hanna, Paul från Sydafrika och happy me;D

 


The light version

Gårdagen sammanfattas med bilder! ;D


Snabb-drink på Ecco!


För att sedan hinna med Happy Hour på ett fullpackat High Ways (utan Happy Hour)

 


Med eller utan Happy Hour så hade jag och de andra en mycket trevlig kväll.


Skönaste människorna! Lauri&Martin


Lyckligt slut givetvis, för min del iaf;D Martin följde med till Londoners, och glömde bort att han hade nyckeln, vilket resulterade i att Lauri blev utlåst. -_-' Kvällen slutade sedan på High Ways igen innan jag insåg att det var hög tid att gå hem vid kvart i sex.

Londoners!


Emma's 20th Birthday!

Jag har oturen att vara ett oktoberbarn, medan vår kära vän Emma har turen att inte bara vara ett mars-barn, utan även fylla år medan vi befinner oss i Kitz.
Kvällen inleddes med tårta, och senare middag på Zinnkrug, för att sedan dra vidare till Flannigans, Ecco, High Ways och sist men inte minst Londoners.
Ecco och Londoners var helt klart kvällens höjdpunkter, söta bartenders, dans på sofforna, och galna skottar;D Med tanke på hur opepp jag var från början måste jag erkänna att åtminstone min kväll blev otroligt lyckad.


Birthday girl!


Hanna, Marie, Petter och Emma


Mellis&Brad med Emmas underbart goda Birthday-drink!


<3


Födelsedagstjejen och jag på High Ways


Hela gänget samlade!


All night long

Den lugna fredagskvällen vägdes upp med en helnatts festande på lördagen. Ledig kväll, ledig söndag, slutade med en utgång till klockan 6 på morgonen. Sov hos Sylbia, skönaste spanjorskan någonsin, och de sköna australianserna Josh och hans bröder som firade deras allra sista kväll i Kitz.
Toppen kväll!

Redo för utgång!

Så fort Mellis fick höra att vi hade söndag ledig, bjöd han oss på Jägermeister.
Efter det blev det High Ways, Londoners och Chizzos!

Londoners, och peppade till max. Bra musik, trevligt sällskap. Halv fem, fem på morgonen, fick Josh för sig att vi skulle dra till Chizzos. Hans sista kväll, vilket helt enkelt innebar att hans önskan, vår lag. ;D (säger man så?)


Andra fredagen hemma

De flesta fredagar hittar ni oss ute... Men nu kan vi stolt säga att vi befunnit oss hemma två hela fredagskvällar sedan den 29:e november. Kvällen spenderades med Kalla fötter, ost och kex!


Skidåkning i det fina vårvädret

Första mars idag, och den nya månaden inleddes med fint vårväder, och skidåkning UTAN skidjacka(!) Helt underbart. I like it. Mars innebär även att det bara är 6 veckor kvar tills jag är hemma igen.
Men innan dess, ska det hinnas med lite mer skidåkning, lära mig snowboard, ännu ett läkarbesök om en liten stund, och filmkväll med Jethro och tjejerna;D


Vila?

Magontet som jag nämnt tidigare visade sig vara magkatarr...
Slut på det roliga, helt klart. Hunnit med mitt tredje besök hos doktorn tidigare idag, och förhoppningsvis övergår det inte till magsår.
Tack vare det hela har jag och Hanna bestämt oss för att ta tag i det hela, skippa Mikes mat helt och hållet, och hålla oss till soft drinks när vi går ut (förutom om någon bjuder).

För att muntra upp oss själva lyckades vi sabba Mars-budgeten, innan mars ens börjat, när vi bestämde oss för att skämma bort oss lite med lite shopping på Hervies och DM och fika! För att inte tala om mina små utflykter till McCafé för att njuta av en Chailatte. Utöver det har jag jobbat precis som alltid, februari är äntligen över, och nu är säsongen i stort sätt slut, vilket innebär mer lediga dagar.

I fredags blev det en mini-utgång, medan lördag blev lite mer party än planerat. Det hela började med middag på La Fonda med tjejerna, tanken för min del var att jag skulle gått hem efter det, men istället drog vi lyckligtvis till High Ways. Till skillnand från kvällen innan, hade medelåldern kommit till sin rätta, vilket innebar härliga människor. Inte nog med det! Liveband!!! Helt underbara reggaebandet Jamaran, med skönaste sångaren Tom, från München. Spelningen var så sjukt bra, att den faktiskt ligger i topp med Kings of Leon i somras på Hultan(!) Dessutom var Tom grym på att dansa, så vi ägde dansgolvet in på småtimmarna. Utöver honom spenderades kvällen med Lauri, Martin, Jethro, Gabriel och Emma. Toppen gäng, gratis drinkar resulterade i en sen natt. Drog från High Ways vid 5 på morgonen, började jobba vid nio, och efter en pannkakslunch sov jag bort hela eftermiddagen.
Vila vad är det?

RSS 2.0