And now I'm back!

Vårt internet begick självmord i torsdagskväll! Lyckligtvis har jag inte varit hemma de senaste dagarna, så jag upptäckte det inte förrän igårkväll. Tacka vet jag min händiga far, som visade mig att jag faktiskt kan koppla upp mig till cybervärlden genom telefonen(!) Jag har så sjukt mycket att berätta, allt som händer om dagarna;) (läs jobb) Ska ta och dela med mig av bilderna från den underbara systerdagen från parken, där vi bokstavligen befann oss i sagornas värld - mycket lyckad dag må jag säga! För att inte tala om mitt (korta) karriärbyte för en dag, då jag fick ta ett steg upp i rang, och fick vara i köket med både kockkläder och en otroligt snygg kockmössa! Bilder på detta kommer inom en snar framtid. Och, mitt hemska möte med en mycket läskig, okänd man som tyckte att jag skulle åka bil med honom, istället för att vänta på min buss. Creepy!

Peace kära vänner!


Vänner

Lite extra kärlek åt mina underbara vänner<3
Söndagsmys hos Linnéa med Evelina, kladdkaka och lilla sjöjungfrun.
Jobb på måndag, sedan träffade jag världens bästa Linda som gjorde ett desperat försök till att övertala mig att följa med till Hultan. Tisdagen blev en kort dag på jobbet, då jag fick gå redan vid tre, istället för sju, tummen upp för det, och jag kunde chilla hos Linnéa. Quizz på  Harrys senare på kvällen, innan jag fick krypa ner i Linnéas stora säng!

Imorgon blir det en systerdag för hela slanten! Parken på min lediga dag, hoppas innerligt att vädret håller i sig. Sedan är det midsommar(!) vart försvinner tiden?
Men först film med Siz!

Peace

Oh happy days!

I fredags bestämde jag mig för att byta pass med L, vilket innebar att jag kunde både få en längre sovmorgon och sluta tidigare. Detta för att hinna med tåget till Linköping, för att hälsa på Ammi. Det hela slutade med att jag stämplade in vid 11.20 och stämplade ut 11.40. Mycket effektiv dag.
Lyckligtvis kunde jag spendera eftermiddagen med två av mina favoriter, Pixie och Frida. Sedan var det högtid att ta tåget. Väl framme blev det käk på Steve's coffee, vilket satt riktigt fint. Efter det nördade jag och Ammi oss framför ett par avsnitt av Laguna beach innan Karin kom över och vi fixade oss.

Jag har helt klart fortfarande men från Österrike, då det gör riktigt ont i hjärtat varenda gång jag behöver betala en drink själv. 55 spänn för ett glas vin, och ännu mer för en drink, inte underligt att ingen bjuder.
Idag hann vi med en liten sväng på stan, innan jag begav mig hem igen.

Måste även nämna att grillkvällen hos Sofia var helt perfekt. Vädergudarna bjöd på solsken och en klarblå himmel, medan Sofia bjöd på Champagne, god mat mat och vin.
Imorgon blir det mys med älskade Linnéa som är ledig, och på måndag får jag äntligen träffa Linda, som har kommit hem från Turkiet.

När jag inte jobbar

Jag vet inte riktigt vart all min tid försvinner, speciellt inte mina lediga dagar.
Jag vet heller inte vad jag ska hitta på för nya äventyr till hösten/vintern.
Å andra sidan vet jag att imorgon efter jobbet drar jag till Sofia med Hanna på grillkväll. Förhoppningsvis tittar solen fram under dagen, och resten av kvällen.
Torsdag-fredag, jobb som vanligt och sedan blir det Linköping till helgen.
Mitt liv är otroligt spännande, eller vad säger ni? ;)
Emellan åt hinner jag även titta förbi hos Frida och Pixie, vilket är guld värt<3 och titta på fotbollsVM som är u fullgång! tummen upp för det. Annars är det mest jobb som står på schemat, vilket kanske är lika bra, med tanke på att sommaren inte riktigt dykt upp än!

Peace

Studentfirande

För exakt ett år sedan tog jag studenten! Jag har lite svårigheter med att förstå att det verkligen har gått 365 dagar, sedan jag och alla andra från IB sprang ut.
Idag var det systers (och många andra!) tur att njuta av sin egen studentdag, och precis som förra året fixade vädergudarna dessutom regn. (Härlig svensk sommar, eller vad säger ni?)
Det härliga med et hela är att man oftast inte tänker på det dåliga vädret, då man är så sjukt upprymd över allt som sker under studentdagen, och tur är väl det!
In other words, congratz till alla som tagit studenten!


Ett urval


Söt, sötare, sötast!


Efter dopet!


Pixie lyckades charma ALLA!


Alla samlade - Gudfar/mor och föräldrar - stolta hela bunten må jag säga!

Dop!

I fredags efter jobbet drog Frida jag och Pixie till Horn, har inte varit där på en hel evighet, vilket i mitt fall innebär straxt innan jag åkte till Österrike(!) och jag måste erkänna att det kändes lite småkonstigt till en början.
På schemat stod grillning och trevligt sällskap i form av familjen Fridas familj och Emils underbara familj, så jag kände mig otroligt rätt placerad tillslut. 
Lördagen var alltså den stora dagen, Pixies dag! Det började med att jag insåg att jag glömde min linser (endagslinser) hemma, detta innebar att jag ett; använda mina glasögon, eller två, inga alls, vilket är ganska korkat med tanke på hur närsynt jag är. Men ändå valde jag det sistnämnda alternativet, vilket i sin tur var väldigt givande, eftersom alla människor i kyrkan var suddiga konturer i mina ögon. win-win-situation.
Emil var otroligt stilig, Frida vacker, och pixie helt underbart söt!

Dopet gick alldeles utmärkt, och jag är en mycket stolt gudmor! Pixie skötte sig alldeles utmärkt i kyrkan, och lyckades charma alla. I på lite bättre bilder nöjer jag mig med dessa enkla mobilkort.


20100602

Börjar äntligen se ett slut på denna vecka. som känts alltför lång! (skyller på min en-dags ledighet)
Denna onsdag startade på bästa möjliga sätt, nämligen med ett besök hos favoriterna Pixie och Frida, vilket är ett utav de bästa sättet att börja en arbetsdag på. Lite ny energi, och ett stort leende på läpparna.

Idag har dagen flutit på, medan jag desperat önskat att jag kunde befinna mig ute i det fina vädret, som äntligen bestämt sig för att dyka upp ännu en gång dag då jag jobbar. Detta varvavat med hemska, perversa sexkommentarer (om en av våra gäster) från grabbarna på jobbet, och drömmar om att få slippa vår hemska klädsel i sommarvärmen.
Dagarna på jobbet knallar på, och nu nu på lördag drar högsäsongen igång! Ser fram emot detta med stor skräck, då det kör ihop sig på helgerna för oss redan nu. Att vi dessutom ska ha öppet till klockan 18.00, istället för 16.00 känns bedrövande.

Hursomhelst, njuter av några tidiga dagar, och passar på att träna medan jag kan. Idag tog jag tag i mitt liv och det blev både styrka och en springtur. Har även hunnit fixa dop-present och studentpresent, återstår nu 20-årspresent/studentpresent till Ingrid<3
En sak till! Linda och Siri kommer hem, vilket också innebär att det är mindre tid kvar tills Ingrid kommer hem från Kina, och Elin från Papua. Siri har jag inte träffat sen i höstas, innan jag drog söderut, så längtar lite extra.
Tummen upp för det!

Söt, sötare, sötast!
På lördag blir det dop


RSS 2.0