Gårdagen

Tummen upp för gårdagskvällen!
Gästerna på jobbet gick relativt tidigt, vilket innebar att vi hann fixa oss, och trots regnet var stämningen på topp.
Grillfest med maskeradtema stod alltså på schemat, vissa mer utklädda än andra, men ack så trevligt.

Lärdomar av kvällen; att tappa sin max en-månadsgamla touchmobil på kullersten, i Törnrosdalen, är inget att rekommendera.
Lärdom två, jag tänker härmed slopa hela "vi-dem" grejen med skådisarna, vissa av dem är till och med alldeles jätte charmiga, so why not?!

Mycket trevlig kväll, och otroligt mysig morgon, fram till att jag ringdes in på grund av kylarna som pajat!

It took me by surprise.

Tjugoåttonde juli

Drygt tre veckor kvar att jobba, innan jag drar söderut! Trött och sliten, men med galet mycket dricks, så mycket att jag faktiskt inte vågar skriva ut det här, så jag viskar den till er nästa gång vi ses. Tummen upp för oss på Linnéas.

Högt upp på listan finns en önskan om helkroppsmassage, alldeles för länge sedan sist, utöver det även en tur till ortopeden- mindre roligt då varje steg smärtar alltför mycket. Istället tänker jag nöja mig med allt jag köpte i Kalmar, och min fina nya bh som inhandlades efter mycket om och men på Lindex. Nu i efterhand inser jag dock inte varför det är så sinnessjukt nice att inhandla nya, fina underkläder, när jag prompt bestämt mig att jag ändå inte har någon att visa dem för. Dagens i-landsproblem, javisst!
Nu när jag ändå snackar om onödiga grejer, helt underbart att det regnar, sover så underbart gott, och ångrar därmed inte mitt beslut att stanna hemma, istället för att gå till Harrys.

Peace


Otroligt givande inlägg

Jag försov mig idag.
Inte ok.
Men rekord blev det.
Tummen upp för det.

Plugga eller inte plugga.
Norge, eller inte Norge.
Österrike eller inte Österrike.
Dags att göra lite val nu.
Klump i magen, check.

A little piece of China

Har spenderat de senaste dagarna i Värnamo, hos Ingrid, Vics och deras kära mormor som är på besök. Detta innebar en massa himmelsk goda smaker från Kina. Jag har blivit bortskämd med god mat, och en rackarns massa kärlek, och passat på att uppdatera min garderob.

Imorgon bär det av till Kalmar med Fridam Pixie och Ellen, en tjejdag med shopping står på schemat, förhoppningsvis även fint väder!

Peace

Är det fest eller?

Jag kan nu konstatera att Linnéa haft rätt att Harrys i Vimmerby inte är lika dötråkigt om man unnar sig några av Linnéas drinka, skön musik, och härliga människor. Utan detta kan man lika gärna stanna hemma en onsdag, eller fredagskväll tycker jag.

Måste erkänna att jag saknar Kitzbühl-utgångarna, Ecco, high Ways och halv sex-utgångarna med en timmes sömn innan jobbet drar igång. Det var ljuva tider.

All in all, kanon kväll, efter 11 timmars jobb.


To do list

Först ska jag klara av att jobba 8.00- tidigast 19.00 imorgon, för att sedan klara av att festa med Linnéa, jobba torsdag, fredag, för att sedan njuta av några dagars ledighet hos Ingrid.
Lätt värt.

Some days

Ibland känns det mesta mer eller mindre ovärt.
Exempelvis de dagarna då man är underbemannad (läs 3 pers för lite), och sen finns de dagar då man får lönespecifikationen, och inser att allt slit till ingen nytta.
Eller, när man inser att vaccinationskliniken i Vimmerby bara har öppet en dag i veckan...
Eller, när man inser att man är ledig 21, 22, 23 aug, men schemalagd 24-28, trots att jag noga poängterat att jag flyger till Kenya den 25:e aug, och det vore snällt om de lät bli att ge mig pass fram till den 29:e.
Vissa dagar är helt enkelt mindre bra.

Hakuna Matata.


Äventyr!

På mina lediga dagar har jag och Linda blivit inlåsta på Lindex, efter stängning och jag har passat på att ta mitt allra första dopp i sommar. Spännande än så kan det ju inte bli, eller vad säger ni?! ;D
Förstnämnda va otroligt traumatisk, och det lär nog ta ett bra tag innan jag vågar min in på Lindex igen.


Diffust

Fick just en himlans panik som sköljde över mig som en stor våg inför hösten. Detta efter att ha loggat in på fejjan, då det känns som alla tar tag i sina liv, tackar ja till sina utbildningar, och har därmed avklarat sina sabbatsår. (Vuxenpoäng?) Medan jag känner att jag fortfarande vill ut på äventyr i stora vida världen. Samtdigt som jag har lite smått ångest över hur många sabbatsår är ok. Ett är lagom, men är två, tre way to much?
Å andra sidan vill jag inte fastna i den onda cirkeln säsongslivet skapar, men ack så roligt man har!

Österrike?
(London?)
Australien?
Norge, sen Österrike, sen Australien?

Fan vad besvärligt det ska vara. Kenya först.
Tackar med andra ord nej till Hälsovetare tills vidare.
Sommar!

Igår hängde jag en stund med Siri och Linda med milkshake i värmen. När Siri dumpat oss för att slunga honung satte jag och Linda vårt bollsinne på prov, vi spelade nämligen beachvolley - riktigt duktiga va vi också;D Resten av fredagen bjöd på grillning hos Sofia, lika trevligt som vanligt! Men myggbetten är alltför träliga.

Nu har jag några otroligt härliga dagar på jobbet i värmen innan det är dags för nästa lediga dag!
Rubrik saknas

Jag ger mig själv tillåtelse att känna mig lite konfunderad, jag har nämligen hört att hopp är det sista som lämnar människan, och om så är fallet, blir det hela mer försåtligt. Så istället för att försöka analysera allt (ännu) en gång, bestämmer jag mig för att helt enkelt låta det vara.

Imorgon ska jag hinna med att träffa Linda och Siri, och på kvällen bjuds det på grillning hos Sofia, god mat och otroligt trevligt sällskap. Dessutom fick jag träffa Pixie och Frida idag, kan man få bättre lediga dagar?!
Nu blir det hursomhelst antingen Phantom of the Opera eller Chicago.

Peace!


South again


Om lite drygt 7 veckor drar jag söderut, till varmare breddgrader Kenya närmare bestämt på nya äventyr med mor. Swahilin är lite ringrostig, men Hakuna Matata!
Jag, alla exotiska djur, och Aunt Kates bröllop står på listan.Ålderstecken

Börjar man bli gammal om man går hem från en trevlig infyttningsfest redan vid 23.30, för att kunna läsa en bok, för att sedan somna?

Eclipse

Njuter nu av tvådagarsledighet, vilket känns helt underbart!
Vädergudarna bjuder på fint väder, och jag hinner gå på stan en stund innan jag chillar hos Linnéa för att se Twillight och Newmoon, innan vi drar iväg till Västervik för att se Ecplipse. Såg trailen igår, och måste erkänna att jag blev lite smått besviken, förhoppningsvis är filmen i helhet relativt bra!


Kock för en dag

Eller ja, åtminstone köksnisse!
Eftersom jag vägrar visa hur hemska våra kläder ser ut, passar jag på att visa er hur grymma kockarna ser ut på Linneas. I söndags var det en man kort i köket, så Linnea bestämde helt enkelt att jag fick dissa servitris sidan och komma över till deras sida. Sagt och gjort, köksnisse för en dag. Jag fick även lägga lite tallrikar, och har nu lite mer förståelse för kockarna, dessutom hade de mycket skönare kläder!
Lyckligtvis har det äntligen gått genom att vi på servissidan ska byta bort våra Amish-liknande klänningar mot svart pennkjol, svart skjorta och de vita förklädena som vi har nu.
Tummen upp för det!


Sagornas värld

Vi gjorde allt man egentligen inte borde, passade på att skämma bort os lite med diverse onyttigheter. Glass i stora lass, godis, fika, och avslutningsvis blev det pizza på stan. Jag tänker ge mig själv lite pluspoäng som storasyster;D
Solen sken, och himmelen var blå hela dagen, nästan lite för varmt att gå i parken, men ack så trevligt!


I väntan på att Karlsson och Lillebror skulle dyka upp


Glass i stora lass i rövarskogenVi hann även med ett besök hos Karlsson


Och två besök hos Pippi!


Och självklart även Emil.

RSS 2.0