Packat och klart!

Malariatabletterna är inget att hurra för, börjar redan känna mig lite yr...
Tror hursomhelst att jag packat klart nu, så vi hörs efter den 10 september!
På återseende

På återseende, eller hur vad det?

När vi gick åt varsitt håll, och jag helt plötsligt insåg att det mysiga i det hela därmed tog slut. Att de få stegen åt motsatta håll inte va ett på återseende, utan ett farväl. Otroligt symboliskt, och samtidigt skrattretande.

New York är rätt fint har jag hört.


Amor - stolt gudmor


The last one

Dags att börja packa kanske? Istället sitter jag här och tittar genom sommarens bilder, som förövrigt varit mycket bättre än förväntat!
Igår blev det en sväng i parken med två utav de bästa, god mat, trevligt sällskap och parken en sista gång innan säsongen slutar. Dagens höjdpunk va helt klart när Malin blev illa tvungen att gestalta en vildvittra, jag skrattade så att jag nästan dog!
Sedan bjöds det på middag hos J, och fika hos Linnéa. Trevlig dag, trevlig kväll.

Tack och bock!

Med tanke på hur bra dagen flutit på, borde jag se tillbaka på denna jobbsommar och vara stolt över mig själv, och de andra jag jobbar med, inte bara de närmsta arbetskollegorna, utan ledarna. Vilket jag visserligen gör, till en viss gräns. Självklart känner jag låt oss kalla det "ärad" att jag är en av de få som blivit tillfrågad att jobba i höst. Å andra sidan tycker jag att det inte är ok att sänka min lön, och samtidigt säga att de vill ha kvar mig för att det är "mycket nöjda med det jobb jag gjort i sommar", för att sedan skylla sänkningen på de olika avtalen, bullshit!
Jag fick "givetvis tacka nej" men tackade jag nej nu, ville de definitivt att jag skulle tacka ja till nästa sommar. Dubbelmoral.

Jag tackar alltså för mig, och ser nu tillbaka på denna säsong som lärorik, stressig tid, med skratt (och gråt) fylld med en himlans massa dubbelmoral från den "högre" ledningen. Det sistnämnda tänker jag låta bli att överanalysera just idag, och istället sträcka på mig och vara stolt över hur bra det har gått i sommar, att vi faktiskt drog in mer än 30 000 enbart i dricks bevisar det hela. För att inte tala om de otroligt trevliga personalfesterna!

Tack och bock, nu tänker jag ta en valförtjänad semester under en obegränsad tid. Njuta av att bara vara hemma i ett par dagar, parken på måndag, packa, och sedan dra söderut på onsdag för att hitta tillbaka till mina Kenyanska rötter.


Tid

Jobba sju, ledig två dagar är nog inte det bästa tillvägagångssättet att få en att älska sitt jobb. Men jag lever, trots att min kropp inte riktigt hänger med och jag får trots allt lön, även om den suger. Tacka vet jag Linda, Pixie, Frida och Jocke som skämmer bort mig.

Dags att ta tag i mitt liv med andra ord, skriva packlista, jobba lite till, hinna träffa alla, skriva CV, söka jobb, gå på tebjudning hos Linnéa, käka middag, fira lillasyster och allt det andra som ska hinnas med innan onsdagmorgon.

Sagornas värld II


Precis som alla andra dagar, då jag går i parken, började vi med Fröken
Prysselius Allsång (med Kling och Klang förstås) som håller till på Lilla scen.

För ovanlighetens skull drog vi sedan vidare till Körsbärsdalen, där Bröderna Lejonhjärta, och Tengils soldater. Efter tre år i parken, är jag fortfarande lite osäker på lösenordet(...)


Sjörövarfabbes jänta är helt klart ett måste, och har blivit ännu bättre. Pirater och äventyr! Idag fick jag oerhört sympati för alla publikvärdar, som har stått ut med otrevliga, respektlösa föräldrar hela sommaren.

 

Nils Karlsson Pyssling!


"Det var just då Bertil hörde det. Han hörde små trippande steg…”.

Sedan blev det dags för lunch på Majkens, köttbullar och mos!För att sedan hälsa på Madicken i Junibacken, och Familjen Svensson, i Katthult!

Paradis-Oscar och Rasmus


Och givetvis luffar-orkestern!


Conversation with my 10 year old sister

"Sylvia, tror du verkligen att du klarar av att ta hand om oss alla imorgon?"

Hur ska jag tolka det?
Tack och bock för förtroendet lillasyster.

När du har glömt bort hur bra det känns att vara ledig

Efter en hel vecka på jobbet är det kanske inte så konstigt att det i praktiskt taget känns som om jag bor där. Morgon till kväll, allt annat än roande. Hade till och med glömt bort att jag passade på att slappna av lite i onsdagskväll hos Linnea, innan vi drog till ett ganska dött Harrys. Med ett härligt sällskap kommer man långt! Och även om jag glömt bort de två sista bilderna, fick jag ett otroligt stort leende på läpparna när jag upptäckte dem.

Nu är jag hursomhelst ledig, och vart ska jag imorgon på min sista lediga dag innan en till veckas jobb? Jo, parken givetvis. Systerdag men de två yngsta, och en vän till dem.
Jag ska allt finna barnet i mig! Allsången vid klockan 11 med Kling, Klang och Fröken Pruselius står först på listanm, sedan har det utlovats köttbullar, och en himlans massa bus ;D


Linus, min klippa, och underbara Hanna!

A M O R


Tröstshopping!

Satte in dricksen vi tjänat ihop under några veckor i sommar, 2000:- (var!)efter andra delningen, och mer ska det blir. Stolt!
Så jag valde att tröstshoppa, klickade just hem ett par skullcandy hörlurar, jag vet inte riktigt varför, eller vad jag ska ha dem till, men varför inte? 4 timmar i Frankrike med bra hörlurar låter ganska vettigt, tycker ni inte det?

Kass dag på jobbet, hoppas på bättre imorgon. (därav hörlurarna)
Vaccinera mig ska jag också göra, sen är jag så gott som klar för varmare breddgrader.

Inofficiell ALV-Kräftskiva '10

Kräftskivan blev näst intill legendarisk!
Otroligt lyckad kväll, bättre än förväntan, och tros det oväntade besöket, måste jag säga att kvällen i sin helhelt var fantastisk!

Tålamodet att äta kräftor fanns inte riktigt på plats, vilket resulterade i att jag tröttnade efter en sisodär 5-6 kräftor. Humöret, på topp, livet leker, härligt sällskap, och en fenomenal stämning, vad mer behövs egentligen? Jo, lägg till lite mean-girl-drama, (där du själv är den tjejerna som "inte är intresserade"hatar) till det jag nämnde ovan, och vips så har du min kväll.

Lärdomar av denna kväll; för att käka kräftor behöver man tålamod, lyssna inte på skitsnack, och det är helt ok att dansa på borden.
Tummen upp, och Hakuna Matata!
Dagen efter

Konsekvenser av onsdagen, check!
Träffade min älskade Wendela i onsdags på Harrys, och vi bestämde oss för att gå på ALV tillsammans. Väcktes alltså igår morse av en otroligt pigg W i telefon, som var mer än redo för nya äventyr i parken! Jag fick med andra ord pallra mig ur den alltför sköna sängen, och gå hela vägen till Linnéa, i mina inte alltför sköna, men ack så snygga (nya) röda pumps.

Dagen började med att se Allsången på lilla scenen, för att sedan fortsätta med frukost i form av revbensspjäll, potatissallad, kyckling och bakpotatis, för att i samma veva se Roberto Paulo med fru och barn, i kön före oss. Blev lite fler föreställningar, fick nybryggd kaffe över mig av en gäst, och avslutade kvällen med Tacos hos Linnéa, för att sedan somna vid sju.

Toppen dag, med några utav de allra bästa.
Imorgon blir det Kräftskiva, jag har hört att det kommer att bli legendariskt!


Lill-lördag!

I tisdags hann jag träffa Linda en stund, saknar henne! Inneboende i Lund låter väl inte alltför fel?
Utöver det har jag jobbat, och varit social. I onsdags böev det först förfest hos Matilda, innan vi drog vidare till Harrys, typ 4:de gången i sommar - gränsen till att vara ok. Overall, en mycket trevligt kväll.

Ett liv utan äventyr vore trist.
Bitter!

Jag är lite smått bitter, och det tänker jag vara resten av kvällen.
Lyckligtvis vet jag att morgondagen blir betydligt bättre!

Nya skor får vara en liten tröst.

Grill/maskeradfest!


Linneas Crew: Jag, Malin, Frida, Matilda, Carro, Elin, Richard & LinnéaSötaste paret!

 


Troll, katt, troll
Djur-natur tema på Linnea-
Skalbagge, rockstar, flugsvamp, troll, katt, troll x2 och sten!
;D

Jag blev en ormbunke, Johan en ko.

 


Törnrosdalen, efter lite god matMatilda&jag!

 


Tummen upp för kvällen!

Linnéa: Gissa vad jag är!?
J: ehm, ett troll
Linnéa: NEJ! jag är ett slampigt troll!
(...)


RSS 2.0