Rosa Bandet-galan

Sitter bänkad framför TV:n, Comedy Fight Club som gäller nu, tidigare var det Rosa Bandet-galan. Själv bidrog jag genom att köpa en rosa locktång, och mindre roligt, TePe,  men jag har missat att köpa själva rosa bandet.
Sjukdomen är fasligt skrämmande, och egentligen borde ingen behöva genomgå all smärta sjukdomen för med sig.
Mina småsyskon förstod inte bättre, och undrade om det var den sortens cancer (bröstcancer) Farfar hade drabbats av. De förstod heller inte varför cellgifternas effekter var så tydliga.
De flesta har någon i sin närhet, eller känner till någon som har drabbats. Jag önskar att det inte vore så.

Now that I've got it

Jag minns hur mycket jag längtade efter att ha all tid i världen. Detta var under de stressigaste, och inte allt för underbara månaderna av IB. Nu när jag väl har all tid jag suktat efter, blir jag lätt uttråkad. Som jag säkert nämnt tidigare längtar jag till och med till jobbet, och all stress som det innebär. Dessutom, nu i efterhand ser jag tillbaka på IB, och kan känna mig en gnutta stolt.
Lagom är bäst antar jag. ( gosh, vad svenskt!)

Idag blev det ingen träning, jag har däremot spenderat alldeles för många timmar på True Blood avsnitt. Lyckades slita mig från skärmen en liten stund, och åstadkomma något så enkelt som Spagetti och köttfärssås till familjen. Efter detta blev det ett kort, men efterlängtat samtal till Seb. Nu har det gått tre veckor, vilket innebär att vi ses på fredag. Under dessa alltför långa veckorna har vi enbart pratat två gånger, så det känns otroligt skönt att veta att han kommer hem snart.
Nu ska jag titta på Veronica Mars, alltid en favorit. Återstår endast 2 avsnitt, av allra sista säsongen. Vad det blir härnäst vet jag inte. Tur att Seb kommer hem som sagt.
Imorgon blir det jobb! För er som bor i trakterna runt Vimmerby, ni har väl inte glömt bort Höstmarknaden!? ;D

Btw, love this song!


-

Jag hade glömt bort hur plågsamt det kan vara med träningsvärk.
Så jag försökte lösa det hela med att springa idag igen, för att träna bort värken.
Vet ni vad?
Det känns värre nu.

Men ack vilken må-bra-känsla jag har!

It feels great

Jag tog tag i träningen idag!
Efter att ha kännt mig alldels för seg, och otränad (fet) bestämde jag mig för att det var dags att göra någonting åt mitt önsketänkande. Gym är inget alternativ när jag bor hemma, så jag lyckades övertala min 12-åriga, fotbollsspelande lillasyster att följa med ut på en springtur.
Efter att ha värmt upp insåg jag vad jag gett mig in på. Jag har inte tränat på hela sommaren, och Brendah har sjukt bra kondition, till skillnad från mig. Där sprang jag, trött och andfådd, medan hon inte verkade det minsta berörd.
Avslutade det hela med lite core-övningar och stretching.
Jag hade nästan glömt bort hur underbart det är att bli helt utmattad utav träning.
I love it! Nu ska jag bara se till att fortsätta hålla igång, förhoppningsvis kommer jag i form.

På gymmet känns det lite smått psykande att springa på löpbandet, när folk jämte ständigt sneglar på ens skärm, ökar deras hastighet, för att visa att de är bättre. Efter ett tag lärde jag mig att alltid täcka över min skärm, och sedan spela låten nedan på repeat, ända tills jag sprungit klart min halvtimme, efter uppvärmningen på crosstrainern.


Dagens mysterium

Jag försöker febrilt att komma på vem det var som skrev upp bland annat mig på anmälningslistan, till avslutningsmiddagen/festen nästa lördag. Jag hade visserligen tänkt anmäla mig i vilket fall, but it took me by surprise.

Utöver det förstår jag mig inte på vissa människor. En utav utställarna diskar sina engångsskedar, men tycker att det är ohygieniskt av någon att lägga pucken (den som piper och blinkar när maten är klar) direkt på tallriken. -_-' Det heter trots allt engångsartiklar!

Nu är jag ledig i några dagar!

When angels are watching

När jag var mindre, fascinerades jag av när pappas sökare började pipa. Då förstod jag nog aldrig allvaret av hur illa saker och ting kunde vara. Det var mer häftigt att se hur alla brandmän, på våran gata fick bråttom, och kom iväg, allihop på mindre än 1 minut.
Men efter igår, då några bekanta var med om en trafikolycka, känns det mest skrämmande. Såg bilen idag, och det såg rätt illa ut. Alla fyra klarade sig, och man kan lugnt säga att de vakades av änglar. Hoppas att larmet som gick nyss, även det är en trafikolycka, att de som berörts vakas av änglar.

Mys-faktor

Det lilla jag såg av marknaden verkade supermysigt, trots att det var lite småruggigt väder idag. Dimman förstärkte hela mys-faktorn, och lyktstolparna fick mig att tänka på Narnia. När Pippi&company sedan steg innanför dörren, var allt fullbordat. (Har ni chansen att gå på marknaden, ta den! imorgon, och sedan torsdag-söndag nästa vecka!)
Detta bortsett från allt stress, som kunde jämföras med högsäsongen, med tanke på hur slappt det varit sedan september. Men en del av mig älskar ändå stressen, den bjuder på utmaning (och otrevliga gäster). Men det finns inget bättre än att kunna tänka tillbaka på dagen, och känna sig nöjd över allt man klarat av.
Idag är en sådan dag.

Förövrigt, luktar hela "sovrumsdelen" Sebbe, trots att han inte är här, tack vare det söta brevet jag fick igår<3  Mycket romantiskt!
Detta underlättar givetvis den lilla tiden jag har att kvar att fördriva tills han kommer hem. Nackdelen är dock att jag får för mig att han faktiskt är hemma, trots att han inte är det. ;( Saknar honom.Chill

Jag tänker stoltsera med att jag äntligen tagit tag i att förnya mitt pass, tack vare Frida. Jag har även blivit mycket omtyckt av den underbara bebisen som för tillfället ligger i ovannämnda personens mage, och hennes systerbarn. Med tanke på att det är mycket få personer som känt bebisen sparka, är jag överlycklig över att ha känt allt mycket tydligt, och dessutom många gånger! Underbar känsla;D
Utöver att vara lite extra stolt över det, tog vi det mest lugnt. Spenderade mesta tiden i soffan, framför TV:n, och andra hälften med att prata ut om precis allt möjligt. Nu när jag har rensat mitt system, känns det mycket bättre. Kommer sakna våra pratstunder otroligt mycket när jag är i Österrike.

Idag blev det ytterligare lite mer chill, innan Frida&Emil, skulle iväg till BVC, vi passade på att värma oss inne på Epok, med varsin varm dryck, i det otroligt trista, gråa vädret. Mycket trevligt.

Återstår att se

Det vore rätt skönt att fylla i formuläret, skicka iväg det och vara hundra procnet säker på att jag har jobb när jag kommer tillbaka från Österrike.
Men... Det där mejlet ger mig ångest. Jag vill inte börja tänka på sommaren 2010 riktigt än. Först vill jag hinna njuta av nuet, och veckorna framöver.
Visst att jag faktiskt kan säga nej senare i vår, om jag hittar något annat, men tänk om jag inte gör det? En till sommar på Linas, vilket innebär Vimmerby... Jag vet inte riktigt.
Jag är nog mer sugen på att utforska världen.
Å andra sidan krävs det pengar till det, dessutom är festerna och gänget man jobbar med (de flesta) riktigt trevliga. Men så har vi de hemska högsäsongen, fylld av stress, otacksamma barn, och en hel del (o)trevliga gäster. Vad väger mest?

En månad att tänka över det.


Vart är logiken?

Vaccineringen började redan vecka 42, och då fick de som jobbar inom sjukvården, och högriskpatienter ta den. Eftersom min mor jobbar inom vården, har hon redan tagit sprutan, men jag tillhör alltså inte den gruppen.
Vecka 45 har de som är gravida, och "övriga riskpatienter", dvs de som har kroniska sjukdomar chans att vaccinera sig. Veckan efter det får barn mellan 3-18 genom BVC, och skolhälsovården också vaccinera sig. Men jag faller inte in i någon av dessa grupper, jag placeras inom "Övrigt", och får enligt telefonsvararen vänta till mitten av December. (Vilket är för sent)

Jag har nu ringt tre olika samtal, varav den första sjuksköterskan inte kunde svara på min enkla fråga. Jag blev sedan uppringd, och blev ännu mer förbannad. Enligt denna sjuksköterska får jag i princip skylla mig själv att jag inte är hemma i mitten av December. Hon tyckte ändå att jag skulle ringa till vaccinationsmottagningen (som förövrigt endast har öppet 2 dagar i veckan). Där fick jag lyssna på en telefonsvarare som visserligen ger mig information (samma som sjuksköterskan innan), men jag får ändå inget svar på min fråga. Det enda jag kunde göra var att lämna mitt namn och telefonnummer, så skulle de återkomma om 1-2 veckor.

Vad exakt är det jag vill ha svar på? Jo, om jag kan ta sprutan innan jag åker, trots att jag inte jobbar inom sjukvården, att jag inte är kroniskt sjuk, gravid, eller mellan 3-18 år.
Istället får jag alltså "skylla mig själv" för att jag planera att åka utomlands.
Logiskt?

Jag hinner inte bli kroniskt sjuk, inte få jobb inom sjukvården, jag vill inte bli gravid, och jag kan inte backa tillbaka tiden så att jag är 18. -_-'
Osis.

Thanks for nothing

- Vårdcentralen Vimmerby
- Hej, jag ringer angående den nya vaccinationen, jag ska åka utomlands i slutet av novemnber, och undrar om det finns någon möjlighet för mig att ta vaccinationen innan.
- Vilken vaccination menar du?
- Ehm, den nya som kommit, mot svininfluensan.
- Aha, det kan jag tyvärr inte svara på, så jag kopplar dig vidare.

Väl vidarekopplat, är det en maskinröst, som undrar om jag
1. Vill beställa tid till vaccination
2. Förnya vaccination

Jag ville ju bara ha svar på om jag kunde ta vaccinationen innan jag åker eller inte. Är det så svårt att svara på?

Long time no see

Jag minns inte när jag träffade Siri sist. Det måste ha varit någon gång i augusti, och det är evigheter sedan!I fredags kom hon hem från Umeå, och idag passade vi på att ta en fika. Det är helt sjuk vad fort tiden går, och vad som hinner hända under den tiden.
Jag har haft fullt upp med annat, att jag inte riktigt insett hur mycket jag saknar mina vänner. Det kändes hursomhelst riktigt skönt att träffa Siri. <3 Linda, miss ya!

Det blev en liten runda på Cubus, presentletande, och sedan fika på Epok, där jag även träffade Frida<3
Jag har just insett att jag inte kommer att se Siri förrän i april, nästa år. Jag kan inte åka till Linda varken denna eller nästa helg som jag hade planerat(Linda, vad sägs om vecka 45?), och jag kan inte gå på Carros&Teds inflyttningsfest, i Norrköping, eller Sebs systers maskeradfest som är samma helg som Carros. Samtidigt vill jag inte tacka nej till att jobba, eftersom jag behöver pengarna!

Klockan tickar på, och jag har just insett att jag faktiskt ska till Österrike i ett par månader, vilket typ är ett halvår...


Den omtalade massagestolen

Nu blir det ingen mer danska på ett bra tag- skönt! Istället är jag ledig i några dagar, fem för att vara mer exakt. Nästa vecka är det bara lördag och söndag, som gäller och veckan därpå blir det torsdag-söndag, under dessa dagar är det höstmarknad.  Har själv aldrig varit på Höstmarknaden på ALV, och har just insett att jag inte kommer hinna i år heller. Måste komma ihåg att skicka iväg mina sista biljetter till Jeanette, som aldrig besökt parken tidigare! Hade nästan glömt bort att jag skulle ge dem till henne, och trots att det inte är samma känsla som under sommaren, är det nog rätt mysigt att gå runt nu när det är marknad där.

Dagen har förövrigt varit mycket bra. Eftersom jag tog bussen in(som vanligt) hade jag en timma extra innan jag började jobba. Denna timme spenderades i massagestolen, vilket var helt underbart. Jag förstår inte hur jag kunnat missa den under hela sommaren! 40, nästan 50 minuters massage, mycket bra start på dagen.
Nu ska jag titta på True Blood, och imorgon ska jag träffa Siri! <3

14

Jag skriver dagbok till och från, vilket är perfekt sätt att ventilera alla tankar jag har, som inte alltid borde delas med andra. Insåg hursomhelst just att det är 14 månader sedan Seb och jag blev tillsammans.
Han känns otroligt långt bort just nu, när han är i Tyskland i tre veckor. Som tur är har första veckan flugit förbi, nästan obemärkt. Dessutom fick jag mer timmar, och ska jobba under marknaden som är kommande helg och veckan därpå.  Plus att jag nu faktiskt kan blinka och röra ögat, utan att det gör ont, eller gör ögat ännu mer irriterat. Ögat är inte längre rött, eller svullet. Så jag borde sluta tycka synd om mig själv nu.


A taste of the future

Gårdagen blev otroligt lyckad. Efter jobbet drog jag och Hanna till Södra Vi, till Sofias otroliga mysiga hem. Där fixade vi iordning oss, det blev en välkomstdrink, lite snack och chill innan de andra dök upp, och lite mer drinkar, i form av bål.
På matsidan bjöds det på en mycket god pumpasoppa (utan pumpa), kex och goda ostar. Det var en salig blanding av människor, två vänner till Hanna, jag, Linnéa, Annie, Yvonne, Loella, hennes syster+fru, och sist men inte minst Sofias mor som verkligen var superskön.
Vi fick höra allt möjligt galet som hänt nere i Österrike, på Kaiser, och efter några timmar tyckte Loella att det var dags att visa gänget som åker ner om några, hur man dricker jägermeister i Österrike. Detta skedde en trappa ner, i Sofias källare närmare bestämt, som var inrett som bar. Det var nog där det började gå utför, och det blev med all säkerhet inte bara en, men flera shots för mycket!
Men det var trevligt som attans. I säng var jag straxt efter fyra, och sov mycket gott.

Vaknade imorse med ett värkade höger öga. Kunde knappt se något, och det sved något djävulsk. Ett tag trodde jag nästan att jag somnat men linsen, men icke. Ögat rann, sved, stack, och rann ytterlilgare och fortsatte så fram tills jag kom hem från jobbet. Nu har jag gått runt och sett ut som en pirat, men något för ögat, och det känns lite bättre.
I värsta fall kan jag alltid trösta mig själv med paketet jag hämtade ut idag, från Yvers Rochers. Nya härliga produker!

Nedan ser vi Hanna och Loella, första trippen ner till källaren/baren. Trots att kameran låg nära till hands, dokumenterades inte kvällen. Detta blir det ändring på till vintern!

I got a feeling that tonight’s gonna be a good night

Tränade igår, och har nu träningsvärk i rumpan och armarna... -_-
Men jag har kvällen att se fram emot, så det gör inget!
Jag har en känsla av att det kommer bli riktigt trevligt.
Nu ska jag borsta tänderna och se till att hinna med bussen!

Peace


What is good hair?

I dagens Tyra Bank show, tittade hon tillbaka på de "mest minnersvärda ögonblickan i säsongen", bland annat då man diskuterade vad som anses som "bra hår", för mörkhyande.
Det är precis som Tyra säger, tyvärr är det inte alltför många, utöver just vi som förstår vad vi menar.
Tyra och hennes gäster förklarar. Chris Rock har till och med gjort en film om ämnet.
För er som inte orkar titta på hela första klippet, spola fram till 4:17, där de mer ingående förklar, så att ni förstår vad jag menar med att det finns olika typer av "afro".

 


What comes around goes around

Det sägs att skadeglädje är den enda sanna glädjen. Det kan nog stämma till viss del.
Jag minns när vi på IB, kämpade igenom MOCK, och tillslut även våra Finals, då förstod inte alla hur jobbigt det faktiskt var. Nu när en del har börjat plugga, har deras tentor börjat, och ja, nu förstår ni hur otroligt underbart kul det är;D

4 tentor på 2 dagar är ingenting!
Pröva 12 tentor, på 5 dagar, varav 4 ska hinnas med på en och samma dag.
Eller 8 Finals på 5 dagar, då snackar vi jobbigt.

25 Days

Några dagar mer eller mindre..
Tre veckor är ändå alltför länge.
Seb befinner sig nu i Trelleborg, på väg på Tyskland.
Trelleborg, dit ska även jag så småningom, 28 november närmare bestämt. Lite sidospår där. Det jag vill komma fram till, är att tre veckor utan Seb känns länge, och när det känns extra jobbigt brukar jag lyssna på Hello Saferides 25 Days.
Bilderna nedan är från hultan, då de spelade, mindre mysigt väder, som ni ser på andra bilden, men älskade spelningen ändå!


Plus, minus, noll, mest plus.

Pengarna är nu tillrätta! Lindas förklaring stämde alldeles utmärkt, och kunde bekräftas utav mejlet från Stadium. Nu kan jag äntligen andas ut.

Jobbat även idag, bara massa Danskar, vilket ifs är logiskt, med tanke på att de har höstlov, och vi har öppet enbart därför. Varför de väljer att gå i en tom park, men enstaka figurer har jag dock inte förstått ännu. Att jag dessutom inte alltid förstår vad de menar gör inte saken bättre...

Imorgon är jag ledig, sedan jobbar jag helgen ut, får se om det blir några extra timmar under höstmarknaden nästa vecka. Annars ser den närmaste tiden ut att vara rätt soft. På fredag blir det födelsedagsfirand, Hanna och Sofia fyller år, så det blir lite party. God mat och trevligt sällskap, det ser jag fram emot. Dessutom lyckades Linnéa och jag fixa presenter till dem båda, utan problem - skönt!

Nu ska jag ner och (inte) äta potatismos.
Jag är numera allergisk mot potatismos, köttbullar, kokt fisk, strömming, pannbiff, brunsås, raggmunk fläsk och lingonsylt. Detta tack vare att jag utsatts för rätterna(ätit allt förutom strömming och pannbiff, och skrapat bort alla rätter x antal gånger, från alldeles för många tallrikar.) under lite drygt 4 månader, något min käre mor inte riktigt har uppfattat!?

Potatismos, NEJ TACK!
Pengar på kontont, yes please.

Hello missing money

I vanliga fall betalar jag mer än gärna med kort, men helst kontanter, eftersom man verkligen känner hur pengarna försvinner, till skillnad från när jag använder kortet..
På internet, blir det faktura, känns bättre tycker jag, då inga pengar dras, förrän man sett själva varan. Igår kunde jag dock inte välja att betala med faktura, på Stadium, utan valen stod mellan postförskott eller betala med kort . Jag försökte, men fick felmeddelande, och ingen bekräftelse på köpet.
Efter att ha försökt några gånger (med felmeddelande, och inga bekräftelse på mailen), bestämde jag mig efter mycket om och men att välja att betala via postförskott, vilket innebär att utöver summan av varorna jag köpt, betalar jag fraktavgift, plus en serviceavgift på 40 kr, till posten. Ok, låt gå tänkte jag...
Om det inte hade varit för vad jag såg på konton för en liten stund sedan! Ett belopp på 446 kr har dragits, utan någon bekräftelse, plus att som det ser ut nu, måste jag betala ytterligare en summa på 486 kr för att hämta ut paketet på posten, bestående av något så tråkigt som  2 set av underställ.
Behöver jag ens tala om att jag är jävligt förbannad, trots billiga underställ?!
Enda sättet att kontakta stadium är genom att fylla i ett jävla formulär. Sagt och gjort, nu återstår det att se vad som händer.


Underställ

Efter mycket om och men, bestämde jag mig för att klicka hem dubbel upplaga underställ. Med tanke på att jag aldrig sysslat med skid/snowboardåkande, blir det med jämna mellanrum rätt svårt att veta vad jag borde/behöver införskaffa mig. Tacka vet jag min kära pojkvän, som har de flesta svaren, då jag terroriserar honom med alla frågor! <3

Nu kan jag kryssa bort ytterligare en grej från inköpslistan, samtidigt som jag känner hur mycket det svider att lägga ut pengar på något så tråkigt.
Något betydligt roligare är paketet från Yvers Rocher som jag väntar på! (och den 20:e) Även det paketet innebär fler grejer som kan strykas från listan! Nu är jag på jakt efter en enkel vit skjorta.

Kallt, regnigt, grått och blåsigt idag!
Mössan är framme, måste leta reda på
mina vantar också.Finemang!

Jag var helt inställd på otroligt mycket krångel, när jag för en liten stund sedan lyfte luren och ringde länsförsäkringen. Detta har väl lite att göra med alla telefonsamtal jag haft med Sibaskundtjänst, och jag kunde inte låta bli att jämföra, trots att det är helt olika ärenden.
Nu har jag hursomhelst fixat utökad reseskydd, och det gick endast på 657:- (!) Helt ok tycker jag.
Nu ska jag sätta fart, så att jag inte missar bussen till jobbet!

Have a nice day!

Help me!

Det känns otroligt skönt att veta att jag har både Sofia, och Hanna med mig ner till Österrike. Desto mer vi pratat om allt som väntar, ser jag fram emot alla nya äventyr, och utmaningar mer och mer.
Men fram tills att vi åker, har jag en hel del saker jag måste förbereda, det vill säga inhandla, planera, spara och så vidare. Jag har redan inhandlat skidjacka&byxor, eftersom jag aldrig åkt skidor eller snowboard, ska inget utav de nämnda inhandlas, utan jag  har tänkt pröva på båda, och se om jag ens tycker om något utav det. Kvar är då underställ, och diverse smågrejer, bland annat att förnya mitt pass (vilket Frida ska hjälpa mig med,  eftersom jag måste till Hultsfred, och inte kan fixa det i Vimmerby. Tusen tack!). Jag måste även se till att jag har en försäkring som gäller under alla månader jag är borta. Detta är något jag lyckats glömma bort, fram tills nyligen, då jag, Hanna och Linnéa diskuterade det.
Jag vet att jag (mina föräldrar) har en boendeförsäkring, vilket automatiskt innebär att jag har ett reseskydd i 45 dagar, oavsett vart jag reser. Men jag är i Österrike i nästan ett halvår(!) Så jag behöver en tilläggsförsäkring med utökad reseskydd. Men sen då? Jag är lite smått osäker på hur jag ska gå tillväga, så det blir till att ringa Länsförsäkringar imorgon, innan jag börjar jobba. Ibland känns det mindre roligt att myndig.

Någon som har bra koll på detta? (Linda, Siri? ni brukar kunna det mesta!)

Fotbollskväll

Seb kom över, och vi drog vidare till Jeanette och David, där var det fotbollskväll som gällde. Detta fullbordade jag och Seb med varsin pizza till matchen.
Mycket trevlig kväll, trots förlusten mot Danmark. Det blev även munkar och te, till efterrätt, vilket var himmelskt gott! Mindre nyttigt dock.
Jag hittade även en bok som jag blev helt förälskad i, 80 romaner för dig som har bråttom. Jag lyckades äntligen förstå Juloratoriet, som vi läste med klassen -_-' Bättre sent än aldrig antar jag...

Idag har det varit mer folk i parken, vilket innebar att vi hade lite mer att göra än igår, men ändå inte tillräckligt. Nu när jag är hemma igen, ska jag passa på att titta genom några Top Model avsnitt, innan det sänds på 3:an senare ikväll.

Du gör mig glad!

Siri, du gör mig glad;)
Tack!


Kändes lite smått meningslöst att jobba idag, då parken inte kryllar av folk, känns lite som en spökstad. Miljöerna är där, men det finns inga människor, och varken Emil, Ronja eller några andra av figuerna är i närheten!
Tänkte tillbaka till alla hemska dagar under högsäsongen som vi överlevt, och skrattade lite smått för mig själv. Det är egentligen ganska skönt att inte ha alldeles för mycket att göra, särskilt med Linnéa, Hanna och Sofia i närheten.


You me and a bottle of wine?

Hemma igen, efter att ha ockuperat ena halvan av Sebs säng i lite mer än vecka. Jag har varit ifrån honom i enbart ett fåtal timmar, och känner redan en viss Seb-abstinens, låt oss kalla det Mario kart-abstinens, för att det ska kännas lindrigare. ;D
Hemma somsagt, och jobbar imorgon, fram tills torsdag, så jag kanske inte hinner uppfatta allt runt omkring mig!? Det vore rätt soft.

Välkommnandes förvrigt av lite mer post än vanligt, och diverse presenter, eftersom jag valde att strunta i att fira min födelsedag hemma. Bästa paketet var det från Siri och Kalle! Ni är bäst<3 Tusen tack, ännu en gång. Tänkte lägga upp en fin liten bild på alla godsaker jag fick (som förövrigt kom precis vid rätt tidpunk i månaden, då sötsaker känns som ett måste) men min kamera dog.
Nu ska jag hoppas på att min huvudvärk och magvärk plötsligt försvinner.

Home Sweet Home, eller hur var det nu igen?

Istället för en nattmacka

lite onyttigare, men godare än en nattmacka! -
Pannacotta, blåbär&hallon och smulade degistivekex

Mariocart & ljuvliga desserter

Låt er inte luras utav titeln, jag har just krupit upp från ett mycket härligt 2 timmars skumbad(!) Helt sjukt vad tiden rinner iväg, när man ligger helt avslappnad, med levande ljus och njuter av tillvaron, och har världens bästa pojkvän bredvid.

Innan dess har jag lärt mig att det är okej att förlora x antal gånger i Mariocart. Jag är helt enkelt för dålig för att vinna.  ;D Efter det blev det en cykeltur för att köpa ägg, för att kunna baka inte bara  Créme brûlée, utan även Pannacotta! Seb kom in med en med en créme brûlée nyss, smakade ljuvligt!
Låter förövrigt som om Seb tisslar och tasslar med något i köket, ännu mer efterrätt kanske? ;O
mums!

Update

Idag är en sådan dag, då jag egentligen inte borde ha stigit upp ur sängen. Känner mig mindre pigg, och kroppen känns alldeles för slö. Måste verkligen sätta igång med träningen. Undrar om Seb hittar sina hantlar, så att jag kan lägga upp ett träningsschema...

Igår däremot var perfekt! Efter ett Sebs tandläkarbesök, drog vi vidare till Ikanohuset, och IKEA. Det blev inte lika mycket shoppande som jag hade hoppats på, och det slutade med att Seb inhandlade fler plagg än mig ;O Istället fick jag nöja mig med en ny supersnygg klocka, och 2 böcker. Efter det blev det ett par timmar par IKEA, och vi har nu det perfekta framtida sovrummet, kök, och vardagsrum! ;D
Otroligt mysig dag.

Nineteen

Utöver att jag inte längre går till tandläkaren gratis, har jag inte märkt någon större skillnad med att fylla 19.
Det känns ungefär lika onödigt som 17 kändes. ;D
Något som däremot var toppen var frukost på sängen, som Seb fixat. <3 Helt klart bästa sättet att börja en födelsedag på. Och eftersom Seb är bäst, har jag firat min födelsedag hos honom, bättre kan det inte bli.
Det blev ett par vänner avsnitt, tidigare, och snart pizza. (Fick aldrig min pizza i fredags)

Happy Birthday to me!

Och tack för alla sms! :)

Same old, same old

Enda skillnaden?
Några år framåt i tiden, lite "nya" erfarenheter, några extra kilon här och var på vissa personer. Utöver det hade det inte hänt så mycket på de här 5 åren, sedan högstadiet.
De flesta var lika closed minded som då, och tyvärr lär det nog inte ske någon större förändring inom de kommande fem åren. Inflyttningsfest á la Vimmerby, strike a pose and fake a smile!
Jag skulle kunna skylla på att jag inte hade någon alkohol i kroppen, vilket de andra hade, men eftersom jag vet att det är fullt möjligt att ha lika kul utan en droppe alkohol i blodet tänker jag glömma kvällen. Att jag dessutom bokstavligen blev dumförklarad att jag åker till Österrike, och fortfarande ska vara tillsammans med Seb gjorde mig en gnutta bitter.
"Men han då?"
"Ehm, vadå? Vi är fortfarande tillsammans, bara att det blir på distans?"
Lite för mycket av det mesta.

Å andra sidan hade jag inte så höga förväntningar på kvällen.
Small minded town.

Friday evening

Ja, vad gör man en fredagkväll som denna?
Jo, umgås med de bästa.
Snart blir det bio med Seb, Emil och Frida. Flickan som lekte med elden närmare bestämt. Tyckte inte den första levde upp till boken, men that's the way it normally is.
Efter det har jag bestämt att vi SKA käka pizza, eftersom mitt inrefetto kräver det;D
Om vi hinner blir det eventuellt även en tur till Linnéa, som fyller år.

Peace!

Thursday evening

RSS 2.0