Relief

Imorse tog det verkligen emot att vakna, och stiga upp från sängen. Illamående gjorde sig påmind så fort jag försökte få i mig en tugga av frukosten, samtidigt som jag försökte övertala mig själv att jag faktiskt skulle överleva denna dag också. Nu ka jag äntligen, äntligen se tillbaka på den här veckan. Nu tillhör den det förflutna, och jag kan inte beskriva den underbara känslan som jag känner. Det är en sådan lättad. 4 ämnen klara, och typ 8 uppsatser skrivna, på 5 dagar. UNDERBART! Ännu ett steg närmare den stora dagen!
Tänkte fira med att träna, men väl på plats, upptäckte jag att jag inte hade med mig några byxor att träna i. Övervägde att springa iväg till Stadium, eller liknande för att införskaffa mig några, men beslöt mig för att låta bli. Istället fixade jag lite små saker, och gjorde the second best thing jag kunde komma på. Det vill säga shoppa, men inte träningskläder. Shoppa med pengar jag inte har borde jag kanske tillägga. -_-'
Tre nya plagg följde med mig hem, men får se om kjolen, en svart med högmidja lämnas tillbaka på måndag. Den såg nämligen mycket bättre ut på mig i affären än nu när jag prövade den här hemma.
Husomhelst, städar lite smått, och ska bege mig mot stationen om en sisodär två timmar. Ska nämligen hem-hem för att vara lite social, få nya krafter, och hinna med en utbildningsdag.

För att klara av de tidiga mornar, har blandannat dessa låtar spelats om och om igen på repeat:
  • Flipsyde - When it was good
  • Sophia Somajo - Stockholm calling
  • Ceaser Palace - Jerk it out
  • Gwen Stefani - Hollaback Girl
  • The All American Rejects - GIves you Hell
  • Lily Allen - Little Things
  • Lily Allen - Fuck you very much

    Sistnämnda är så sjukt skön! Förhoppningsvis blir det Way Out West senare i sommar, och då får jag se henne live! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0