Hektiskt dag på jobbet

Jag ser fram emot högsäsongen med skräckblandad glädje. Jag vet inte hur ja ska orka, och hur jag ska peppa mig själv till att tro att jag kommer vilja slita flera dagar i sträck. Dagen har tillskillnad från gårdagen varit den stressigaste, sedan i fredags, förra veckan. Med 3 personer ute i servisen, var det tänkt att vi skulle klara av alla dagens motgångar. Det vill säga, vara två personer i kassan, en som tar hand om buffén och minst två i disken. Och vi var alltså tre stycken.
Att det var otroligt mycket folk vid frukosten gjorde det hela inte lättare. När jag började jobba vid halv 12, hade vi inte hunnit med all disk. Dock hade jag trevligt sällskap, av R, som var lätt att jobba med. Efter att ha stressat runt, och samtidigt hunnit prata om vad vi ska ta vägen till hösten, tyckte han att jag skulle välja Lunda före Göreborg om jag pluggar i höst. Denna mycket trevliga kille, byttes sedan ut mot en mindre sällskaplig tjej, som jag citerar "hatar disk". Yes, detta var bland det allra första hon sa så fort hon kom. Efter detta ville hon ha handskar, och en hel del negativa kommentarer i stort sett haglade från henne.  Som tur var sa O, en av kockarna till henne på skarpen, och kommentarerna lugnade ner sig en aning.
Samtidigt som kön växte, och kaoset blev värre för varje sekund, fick vi äntligen in lite extra personal, 5 för att vara exakt.

Stressig dag med andra ord, men nu är jag äntligen hemma, lyckdes hitta en till scrapbook, till ett billigt pris, har hunnit prata med Seb, och har hunnit äta. Trött, tröttare, tröttast är jag. Skorna vi har på jobbet är inte särskilt vänliga, så nu har jag ont i knänt, ända upp till högre höften, upp till ryggen. Är ledig lördag. Och för att kunna vara ledig onsdag-torsdag nästa vecka, ska jag gå på festivalen. Frida och Linda lyckades övertala mig, och jag har kommit fram till att de har rätt. Nu ska jag alltså bara klicka hem en biljett.

Peace out

Seb <3

Ibland saknar jag Seb lite extra.
Idag är en sådan dag.
Boy I hear you in my dreams
I feel your whisper across the sea
I keep you with me in my heart
You make it easier when life gets hard

Paralysed

Så fort jag kommer hem blir jag helt paralyserad. Detta sker straxt efter jag stigit innanför dörren, och lagt väskan vid köksbordet. Det mindre underbara känslan av trötthet, och ömhet i kroppen trängar sig fram, samtidigt som lugnet infinner sig, Nu har jag suttit här ute, i det varma vädret, termometern visar 28 grader i skuggan, och av någon dum anledning har jag lovat mina småsyskon (de två som kommit hem från scoutläger) att jag ska följa med dem till sjön, för ett kvällsdopp. Dock vet jag redan nu att det bara blir de två som kommer plaska runt i vattnet.

Dagen har förövrogt varit mycket lugn. Antar att de flesta spenderat sin dag i solen, vid någon sjö. På Linas var det mycket lugnt,varation tycker jag om:) Innan jag började jobba blev det även en mycket kort tur i resten av parken, för att se den nya Pippi, och Madicken-miljön med Linda. Förhoppningsvis är både hon och jag ledig samtidigt inom en snar framtid, så att vi kan se lite mer av parken.
Nu ska jag fortsätta och fundera över om jag orkar både jobba och gå på festivalen. Är trots allt ledig de två första dagarna av festivalen, bussarna/tågen stämmer överens med tiderna då jag jobbar, jag har pengar till en biljett, det är bra artister (även iår) och en massa trevligt folk. Så varför är jag så velig?

Peace

Astrid Lindgrens Värld

Enligt Linda hade både hon och jag "obscent lite kläder", hon vann dock över mig;)

Tårtkalas!

Idag har jag varit på tårtkalas hos Siri!
Mycket trevligt må jag säga:) Först grillade vi, sedan chillade vi, åkte ner till sjön och njöt av det fina vädret. Linda och Siri valde att njuta av sjön lite mer än vad jag och Catta gjore, men vi hade minst lika kul på land. Efter turen ner till sjön blev det värsta tårtbuffén. Vi fick välja varsin tårta, jag föll för kolatårtan, utöver det blev det en chokladtårta, och en vit marsipantårta, med jordgubbssylt och vanilj. Därmed var nästa veckas kaloriintag nådd xD

Nu är jag hursomhelst hemma, sitter bänkad framför TV:n och tittar på film, True Confessions of a Hollywood Starlet tror jag den heter. Är lite halvt insatt i den, men är lika avkopplande ändå. Precis som helgen som just passerat. Seb och jag har haft det helmysigt, och pratat om precis allt och inget. Vi har även hunnit träffa Frida och Emil, och bjudit dem på pannkakor och glass, vilket var sjukt gott.
Dessutom pratade jag för en liten stund klart med min kära Oskarshamnvän, Erik, länge sedan sist, men alltid lika trevligt. Plus att jag pratade med Ammi, och nu känns mitt framtida liv möjlitvis lite lättare. Vänner<3

Nu ska jag fortsätta göra ingenting, och ha mega ångest över om jag ska köpa en biljett till Hultsfredfestivalen eller inte.

Sommar för mig :

sommar<3
And now what?

Mamma och jag bestämde oss för att ta tåget upp till Jönköping idag. Shoppa lite, och framförallt städa ur mitt så kallade place. Lyckades hitta ett par skor, en t-shirt, och så blev det en ny mascara och eyeliner.
Nu i efterhand känns det lite smått sorgligt, då jag insett att jag faktiskt lämnat Jönköping bakom mig.. Tänk att 2½ år kan försvinna så snabbt? Nu är mer eller mindre det mesta av mitt liv ihop packat i en massa lådor, väskor och inföst in i mitt rum. Av någon konstig anledning ar jag helt plötsligt för lite plats för alla saker som jag vill ha. Längtar oerhört mycket tills jag flyttar hemfrån, och jag kan placera ut allting.
Shopping funkar som tröst fram tills den dagen. Men jag får nog påminna mig själv att det är begränsat, eftersom jag så gärna vill utomlands med Seb sen i December-Januari.  Drömmer mig bort redan nu, och längtar. Det är nog just de drömmarna som ser till att jag inte får panik, och orken att jobba.

Nu har jag  alltså flyttat hem igen.
Vad blir nästa steg?

When nothing else matters

Jag är mångsysslerska, och jag är alldeles utmärkt på det. Grejade buffén (en stund) och sedan ägde jag och Emma disken. Helt sjuk vad fort och bra det gick, trots alla gäster. Sedan försvann Emma (slutade) och det blev genast mycket tråkigare. J, som är timvikare är supertrevligt, så hon och M räddade eftermiddagen.
Sedan kom det bästa med dagen, Wendela kom nämligen! Fick genast ett mycket större leende på läpparna, och kunde därmed bita ihop den sista timmen och fortsätta jobba, att de andra gjorde mig på mindre bra humör spelade inte så stor roll längre.
När jag slutat gick jag sedan till Bokia för att köp lim,till min scrapbook. Tror att de lurade mig rätt rejält. Lim för 65 spänn, onödigt dyrt, men orkade inte gå vidare. Nu är jag hemma, mamma jobbar, så det blir till att ställa sig i köket och fixa mat själv. Bäst är väl det, med tanke på att jag inte äter hamburgare, vilket de andra ska äta. usch för det. Istället blir det Lax med wok och ris. Passar mig bättre.

Peace

Just another Tuesday

Dagen har försvunnit ovanligt snabbt, och tur är väl det.
Började vid 11 även idag, och som tur var jobbade Emma<3 Dagen blev genast mycket bättre, och ser nästan fram emot morgondagen bara för det.
Mer folk idag, än igår, vilket innebar att det fanns mer att göra, rätt logiskt. En salig blandning av gäster, vissa mer trevliga än andra, precis som personalen. Blir spännande att se hur det blir under högsäsong.
Nu är jag i alla fall hemma, hade tänkt klippa och klistra i min scrapbook, men limet tog slut igen.
Utöver det har jag även hunnit prata en kortis med Carro, och en stund med Frida. De är underbara, och ger mig engergi<3

Anyway, idag när jag slutade passade jag på att ta ett kort på min outfit. Nu i efterhand anser jag att jag liknar en fånge. En glad sådan, med namnbricka. Ser ni leendet? Så glad är jag från 11-16.30. Svårt att tro, men gosh vad bra jag är på att le.
Efter att ha jobbat klart för dagen, och fått på mig egna kläder, fick jag för mig att jag var cool, i väntan på att komma hem.


Far away

Nu ska jag ta en lång varm dusch, skämma bort mig med en peeling på köpet. Sedan ska jag krypa ner i mina alldels för stora säng, drömma mig bort till alla exotiska ställen jag läste om i Vagabondtidningen, och längta efter min Seb, och alla underbara solnedgångar vi ska dela<3

Idag har jag fått höra allt från "kilar du och Basse fortfarande stadigt" till "hur är det mellan er två egentligen?" Jo man tackar, alldels utmärkt förstår du.
Av någon (konstig) anledning tar jag illa upp när folk tar gör givet att det inte skulle hålla mellan oss eller någon annan för den delen.
Tji fick dom, när det gäller oss.

Och vet ni  vad?
Siri fyller 20 idag!


First day at work

Helt opepp på att vara extra gullig och trevlig mot allt folk imorse när jag vaknade. Men vid bussen (klockan 9) träffade jag Tom, och han är bra han ;D Mer pepp, och när jag läst min efterlängtade Vagabond tidning, var jag beredd att ta an dagens motgångar, och otrevliga gäster! Fixade allt jag behövde, lyckades hitta arbetskläder som satt någolunda bra, och vips var klockan 11, och högtid att sätta igång. JH är den nya chefen för oss i servisen, sen den unga tjejen som tog över M slutat (efter typ en vecka) drama redan då. Undrar hur resten av sommaren ser ut;D
Det är hursomhelst fortfarande lågsäsong, så det är helt ok och "lugnt".
Idag hade jag hand om buffén, så jag har räknat ut att det inte gör något om jag inte hinner springa idag. (vilket jag redan gjort, och inte hunnit äta lunch)
Känns tryggt att veta vad jag behöver göra, men saknar en hel del folk, som var det lilla extra på jobbet i somras. JH hittade Wendelas namnskylt,  och vips var alla minnen från året innan framme och spökade. Saknar henne, och många till.

Nu är jag hursomhelst hemma, trött i hela kroppen, och mina knän värker, ryggen smärtar sådär lagom oskönt efter alla tunga lyft, och axlarna är spända, för att inte tala om alla småsår, som svider;D  Men så är det att jobba på Linas.
Borde även visa hur (o)snygg jag är i mina lina-kläder;D Håll utkik, för ni lär skratta gott.gräddkrig. calippo. kräftskiva. underbart.


Usch.

Åå, vad underbart att solen skiner, och himelen är alldeles blå, utan ett enda moln, nu när jag ska jobba. Det vill säga vara inne helda dagen.
Och vet ni en till sak?
Jag ogilllar väckarklockor.  Det är plågsamt att väckas 8.20 på morgonen.

Mina hemligheter/About me


1. Jag blir helt lyrisk så fort jag ser något i miniformat. Mer specifikt; bebisar, kattungar, valpar, ja allt som fortfarande är litet. Blev till exempel helt kär i de små djuren hos Emil, och helt rädd för hunden hos Linda (som var stor, men fortfarande en valp)

2. Jag ogillar speglar (ibland). Allra värst är de på gymmet (som jag nu äntligen har övervunnit) och backspeglarna i bilar, om man sitter rakt bakom föraren. Sitter ofta tryckt mot fönstret för att undvika speglen, om jag råka hamna på fel sida ;D

3. Jag är (en) paranoid(hypokondriker). Hemkommen från Rhodos, med en super-mega-duper-förkylningen som aldrig blev bättre, fick jag för mig att jag säkerligen drabbats av svininfluensen. (precis som moojsan trodde). Där jag sedan höll på att bli bättre, var jag helt säker på att jag hade halsfluss istället.

4. Känslor är inte min grej, åtminstone om det är mig de handlar om. Då stänger jag av. (förlåt älskling)

5. Har ett behov/tvångstanke att smörja in mig med bodybutter/bodylotion eller liknande efter att jag duschat, och  innan jag går och lägger mig.

6. Jag ogillar filmer som innehåller alldles för mycket våld. Får för mig att folk kan få för sig att göra exakt likadant i verkligheten, hur sjukt det än är. (paranoid?)

7. Jag fick en länk av Seb i julas, och när jag tar av mig den, känns det som en del av mig tagits bort. (inte lyckat, när jag inte borde ha smycken på mig på jobbet)

8. Jag är otroligt flygrädd, men älskar att resa.

9. Jag ogillar fötter. (tår är den värsta delen)

10. Jag är rädd för att bli fet.

11. Jag avskyr att hålla tal framför folk, men kan dansa framför stora folkmassor.

12. Jag vet att jag inte kan förändra världen, men jag vill att min röst ska bli hörd, göra en liten, liten förändring.

Chill

Midsommar var soft, och kunde inte låta bli att småskratta för mig själv när jag läste Lindas blogg, eftersom hon och Jacob också valt att strunta i alla midsommarfester, och istället mysa. Detta passade både mig och Seb perfekt. Blev en massa mys, och sedan blev det bullbakande, och ännu mera mys.
Lördagen spenderades även den väldigt lugnt, åkte till Emil en stund, träffade världens sötaste kattunge, och en minst lika söt hundvalp. Efter det drog vi vidare till Hornsberg, och tittade på film, The Condemned, närmare bestämt. Alldeles för mycket våld, och hat för min del, och jag kan fortfarande inte låta bli att undra hur det ens är möjligt att komma på en sådadn handling
Anyway, dagen har varit rätt soft,drog till campingen för att käka frukost, eftersom vädret var helt underbart, och E ville ha en räkmacka. Efter det drog vi hem till Emil, och chillade.

För att sammanfatta det hela, soft helg och soft midsommar.
Imorgon börjar jag jobba. allt annat än soft. Nytt folk, men det lär förhoppningsvis gå toppen ändå.

kanelbullar!

mys

Seb bakar<3 te och bullar

p.s. I love him

Vad har jag konstaterat efter 3 veckor utan min älskade Seb?
Jo, att tre veckor är alldeles för lång tid. Varav 1½ av de 3 veckorna kunde vi inte kommunicera med varandra kändes förjävligt. Igår kom han hem, och jag är världens lyckligaste. Dessutom är jag typ helt frisk nu (efter 3 veckor)
Midsommar idag, jag röstar för en massa mys (och nybaktakanelbullar)

Det blir föresten ingen tripp till Göteborg, eller Linköping, trots att jag var taggad. Istället blir det att jobba hela veckan. Snabba cash. Så jag ska inte klaga.
Dessutom har jag Seb här. åå, vad jag älskar honom.

Glad Midsommar!

Planning

Nu när jag har ett liv, det vill säga, jag har inga deadlines hängande över mig. Istället har jag otroligt mycket jag vill hinna med innan jag börjar jobba. Är ledig denna vecka, och den därpå. Den som kommer har jag alltså funderat på att dra till Göteborg, till Allie och resten av hennes underbara familj. Samma vecka har jag tänkt träffa Ammi, och parta loss som bara vi kan. Samtidigt ska jag även hinna med att träffa Seb.
Well, well, det löser sig.

Creativity for life

Helt sjukt vad jag har blivit kreativ!
Jag slutar aldrig förvåna mig själv.
Igår kom Linda hit, och oj vad vi grejade (ännu ett hemligt projekt på G). Det ser riktigt lovade ut, lovar att uppdatera er! ;D

Idag har jag varit inne stan, blev givetvis shopping. Jag och Linda är nog inget bra för varandra när det kommer till den fronten. Det är nämligen så att jag tycker att hennes ursäkter är passar alldeles utmärkt. I gengäld, förväntar jag mig att hon ska stötta mig vid mina inköp, vilket funkade alldeles utmärkt idag. Ett par nya jeansleggigs, och en hel del grejer till min "jaghartagitstudenten-scrapbook". Desutom märkte jag att jag får lön imorgon, vilket innebär att jag faktiskt kan åka till Göteborg, till min kära "sister from another mother";D woho
Fick hem alla kort från lärarmiddagen, rhodos, och studenten, fett med bilder. närmare 200, och då har jag ändå försökt gallra fram mina favoriter. Nu kan jag iaf hålla mig sysselsatt, tills imorrn då min älskade pojkvän äntligen dyker upp. Passar perfa, med tanke på att idag är vår 10-månadersdag. (ingenting jämfört med Linda och Jacob, som varit ihop i 2 år och 11 månader just idag) Congratz till oss. eller nåt.
Snart ska jag bänka mig framför So you think you can dance. Som jag har längtat.
Och som jag har längtat efter Seb!!
åå, nu ringer han! <3


Back to reality

Jag har fortfarande tagit studenten, det var alltså ingen dröm, och jag vet fortfarande inte vad jag ska göra med mitt liv efter augusti. *tänker: Göteborg nästa vecka?* Återstår att se. Anyway, firades lite till igår. Mamma har en tendens att vilja tjocka på alla, inklusive mig, så det fanns massvis med mat. Utöver det en hel del trevliga vänner och familjen förstås. Fick även en hel del fina blommor, och sjukt fina presenter.<3
Tack för att ni gjorde min dag. Massa kärlek till er.

Nu när verkligeheten har hunnit ikapp lite, (förkylningen är kvar och nu har jag ont i magen nu också) har jag äntligen tagit tag i att framkalla en massa kort. Först ut blir Rhodos och student-bilderna. (Så om tre arbetsdagar hamnar de i min blåabrevlåda:)
Ljuva minnen.

Min älskade Djungel-vän

Min kära Djungel-vän, Elin drar till djungeln, närmare bestämt Papua Nya Guinea. I min kalender står det "Djungel-Elin flyger bort" *tåriögat*
Elin är en sådan person ALLA älskar, det är bara så. Hon är underbar på alla sätt och vis, tänker på alla och vet exakt vad hon ska säga när jag är som mest opepp. Nu ska hon vara borta i ett år/12 måndaer/365 dagar/ 8 765,81277 timmar, välj själva. Vet ni hur mycket jag kommer sakna henne under den tiden? Neää, tänkte väl det. För jag vet inte heller, mer än otroligt jätte-mega-super-duper-mycket. Jag har redan Elin-abstinens, det kan inte vara nyttigt, och jag har inte riktigt kommit på hur jag ska bota det. 

Egentligen borde jag nog inte vara så deppig, för jag vet att hon kommer att ha det toppen, långt därborta. Hon får äntligen träffa sin underbara familj, och alla vänner saknat henne i hela 2 år. Hon kommer få ge sig ut på spännande äventyr, och spetsa grisar. Ja,, för det är sånt man gör i djungelen. Och sen när hon kommer tillbaka om ett år (vilket inte är en evighet), då kommer hon berätta om allt spännande hon har gjort. Det ser jag fram emot. Och Elin, om en sisodär 36 timmar eller mer när du har landat, ska du veta att jag fortfarande tänker en massa på dig, och allt galet vi har gjort tillsammans.
På återseende min kära vän.
*tears*

Djungelbarn för alltid!

Graduation 09

Nu är det gjort, avklarat.
Jag har tagit studenten!
Jag tänker inte gå int på detaljer på hur opepp jag var innan, och hur "studentkänslan" inte riktigt existerade. I och för sig har jag ju aldrig tagit studenten tidigare, så vad vet jag om student-känslor?
Nu är det hursomhelst gjort.
Imorrn blir det ännu mer firande, med nära och kära.

Elin och Jag<3

älskar dig carro!Det regnade.love them!och grabbarna var stiligaChampagne och jordgubbar blev det också


MASSA folk!

Let the countdown begin!

Flaket fixat, efter mycket om och men. M lyckades samla ihop 700 kr (saknades 1000) på plats, vilket är skickligt.
Mår dessutom betydligt bättre nu än tidigare. Kroppen är dock fortfarande öm och sliten, men jag har shoppat (implusshoppat en utav gångerna), ätit jordgubbar, ananas, kladdkaka med glass och spenderat några underbara timmar med några av mina favorittjejer.
Imorgon blir det till att fortsätta knarka piller, så att smärtan håller sig borta. Blir med andra  ord enbart champange för min del imorrn. ;D
Nu ska jag fortsätta mysa med pixie, ris-ingrid, och djungel-elin! <3
Seb, saknar dig. En vecka kvar nu.
Linda, du är bäst, tack för de uppmuntrande orden.En dag kvar.

Vissa dagar känns alltid bara helt fel. Det spelar ingen roll vad man gör, eller hur mycket man än försöker peppa sig själv, så är det fortfarande bara blää. Igår var en sådan dag. Dessutom har jag inte tränat på över en vecka, vilket gör mig ännu mer opepp.

Nu är det bara en dag kvar till studenten, förkylningen verkar ha bestämt sig för att vara med mig in i det sista. Vilket i sig är helt ok, men hostan, huvudvärken, ömheten i kroppen är inte ok. Jag har inte kunnat känna smaken av någonting jag äter i över en vecka nu, och jag är ständigt trött. Med andra ord känns det inte särskilt lovande inför imorgon, som jag förövrigt bara vill få överstökad. Lite komiskt tycker jag, men tanke på hur länge jag längtat efter just morgondagen. Som tur är kommer Elin, Pixie och Ingrid över senare i eftermiddag, det blir en "sista" fika med en massa mys, och då kanske jag känner mig mer på topp.

Money, money, money

Min Seb-abstinens är enorm.
Ringde till och med hans röstbrevlåda, enbart för att höra hans röst. Bara jag som får sköta snacket, men yaya. Fick ju höra honom en liten stund iaf? Och jag mår faktiskt lite bättre. Det och alla tabletter jag knarkat. Plus att jag nyss läste på Lindas blogg att hon fått sina skattepengar tillbaka, och det visade sig att även jag fått mina. x-antal tusen bara sådär. Det tackar jag för! Nu kan jag sova gott.
Peace!

Inside this head of mine

Min förkylning tycks bli värre för varje timme, vilket är oerhört irriterande med tanke på hur få dagar det är kvar tills studenten. Å andra sidan borde jag väl inte klaga, med tanke på hur opepp jag är inför den kommande dagen. Jag gillar känslan av att veta att jag snart är officellt klar med skolan. Dock känns det inte lika bra att vara så ovetandes om vad som väntar mig. Plugga vidare? hitta jobb? Och om inget av det sker? Vad händer då?
Just nu vill jag mer än någonsin ha Seb i närheten, och höra honom säga att det löser sig, samtdigt som han håller om mig sådär fint så att jag blir alldles lycklig. Världens lyckligaste för att vara exakt.. Han gör det så bra. Dessutom vet jag innerst inne att han oftast har rätt. Givetvis befinner sig min älskade pojkvän ute på sjön, och har inte haft någon mottagning sedan igår förmiddag/eftermiddag.
Utöver detta, fick jag ännu mer panik när jag efter M, B&R's skolavslutning, plötsligt befann mig på min gamla mellanstadieskola. Sju år sedan jag slutade, vart har alla dessa år försunnit?
Mina småsyskon är iaf söta.
Men det spelar ingen roll, för jag har varken grekisk "medicin" som mannen i affären ville få mig att tro (aka sprit; 30%-ig chokladlikör som faktiskt var gott) eller kinesisk medicin, som var mindre gott. Jag får väl fortsätta önska att jag blir frisk.

Rhodos 2009

Hemma från Rhodos nu, mår lite bättre, så ska försöka ge en kort sammanfattning av hur veckan har varit. Få se hur bra det går.

Lördagen den 30:e maj, drog jag och Ingrid till Göteborg, för att sedan övernatta på Landvetter, vilket gick alldeles utmärkt. Vi är grymma på att fördriva tid. Lyckades även få i oss lite sömn!
Söndagen var alltså the big day- flyget var försenat, mer än  en timme, och denna tid spenderades PÅ planet, vilket var lite småsegt. Lyckligtvis kom vi iväg, och landade efter några timmar. Väl på grekisk mark, välkommnades vi av värme- bra tecken:) Tog en halvtimme med buss till hotellet, och sedan var det bara att göra sig hemmastadd. Utforskade området, och åt sedan sovulaki<3
Resten av dagarna spenderades till en början på stranden, men övergick sedan till shoppande. Eftersom Rhodos är alldels försvenskat, kändes det skönt att strosa runt lite på Gamla stan, och shoppa. Utöver solandet, badandet och shoppandet, har det även blivit en hel del festande. Bargatan, som den faktiskt heter, låg knappt ett kvarter från hotellet, lagom med andra ord för de som fick alldles för mycket alkohol i sig. Eftersom det är  en hel gata med bara barer, försöker givetvis alla in-kastare att få de flesta kunderna, vi kunde alltså aldrig gå ifred nån meter, förrän någon hoppade på oss och gav oss diverse erbjudanen. Detta kunde vara allt från att "köp en drink, få tre gratis shots" eller gatis vattenpipa om man köper en drink. I samband men alla dessa drinkar och shots, blev det givetvis en hel del dans.
Jag har sjukt mycket att berätta, men det känns som om det skulle bli allaldes för långt att läsa. Sitter och försöker lägga upp de flesta bilderna på facebook, vilket går mycket segt, med tanke på hur många bilder det är. Har kämpat med detta sedan igår, utan resultat. Kika alltså där någon gång under dagen.
Nu ska jag fortsätta med att göra ingenting, i ett försök att  bli frisk.


Mer än tusen ord

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord, så här får ni några. ;D
Resten dyker somsagt upp på facebook eller på bdb.And so I'm back

En vecka på Rhodos, och nu är jag tillbaka i kalla, gråa, regniga Sverige.
Har en hel del att berätta, och massvis med bilder jag vill dela med mig, men just nu är jag mer eller mindre sjuk. Visserlige på bättringsväg, så jag ska inte klaga allt för mycket, och min röst är ju faktiskt nästan tillbaka! ;D
Håll utkik här på bloggen, och facebook för bilder ;D
Nu ska jag ta en varm dusch, och krypa ner under täcket fram tills tåget går.

RSS 2.0