Sista svarsdag

Jag har just kommit till insikt att idag, ja just idag är absolut sista svarsdag. Här har jag gått och trott att imorgon är dagen med stort D.
Och igår fick jag reda på att Mermia känner en massa folk i Malmö. Hade jag tänkt på detta tidigare, hade jag inte behövt oroa mig över boende. Men nu känns det lite sent. Återstår att se vart jag tar vägen till hösten.

Counting minutes

Egentligen borde jag sitta och försöka redigera färdigt "familjeboken" som mamma ska ta med sig ner till Kenya om några veckor... Istället sitter jag här, på bibblan, (som överraskandes nog har trådlöst internet) och fördriver min tid med att läsa bloggar som jag inte haft tid att läsa, och förundras över alla snygga stilar männiksor har på lookbook.

Om lite drygt en timme ska jag borja jobba, men verkar inte riktigt hittat energin, trots de 9 timmarna jag sov inatt. Underligt.

Dagens konstaterande

 • Vi tjejer borde aldrig behöva ha mensvärk.
 • Seb är världens bästa pojkvän.
 • Det värsta med att gå till jobbet, är att se hela parkeringen fylld av bilar, och sedan inse att man har en otrolig stressig dag framför sig.
 • Gäster som är bortskämda, och inte kan dricka mjök ur kannor (som står på kylplattor, eftersom mjöken i mjölkapparten är tillfälligt slut), eftersom de anser att mjölken inte är tillräckligt kall. Desas människor borde bannlysas från jorden. Tänk på alla fattiga barn som inte ens får någon mat.
 • Kunder som inte förstår innebörden av "Om maten inte räcker, kom tillbaka så får ni gärna mer", det vill säga påfyllning. Utan väjer istället att börja en hög diskusion, angående att 4 pannbiffar inte räcker. KOM TILLBAKA, är jag inte tydlig nog?
 • Emma är världens bästa arbetskamrat. Utan henne hade jag dött idag. Jag bokstavligen grät av glädje, när hon kom in i disken klockan tre idag. Love her!
 • Tappa INTE en stor öl, närmare bestämt en Eriksberg från hög höjd. Ännu viktigare, låt den inte ladda på höftbenet, med sådan kraft att du fortfarande har ont några timmar senare.
 • Jag fick hem mina kort idag, och nästa scrapbook kommer bli den bästa någonsin!
 • Flytta aldrig hemifrån, för att sedan flytta tillbaka. Dina ägodelar försvinner spårlöst.
 • Det är plågsamt att veta att jag inatt kommer att behöva sova i en tom säng, och sedan vakna alldeles själv, utan någon som håller om mig.
 • Jag borde sova.

Vad är bättre än biskvier?

I förgår hade vi en familj som drog till sig all uppmärksam. När jag drog mitt kort för att komma in i parken, hörde jag hur en helikopter svävade ovanför mig. Lite smått förbryllad över vad jag trodde var Räddningstjänst eller likande som var ute och flög, när det inte ens fanns någon brandfara, visade det sig att det var en hel familj. Dagen till ära, hade de olikt alla andra familjer valt att ta helikloptern till parken, istället för bilen. När de tidigare ringt till parkeringsansvariga, hade de fått veta att det bara var att komma "som vanligt". Det var fram tills att de förstod att de skulle landa med helikopter på parkeringen. -_-'

Idag är jag ledig, och har njutit av det till max. Nu ser jag fram emot 6 härliga, stressiga dagar och kvällar på jobbet. Vad har jag nu att se fram emot? Inget kan toppas med "helikopterfamiljen".
Eller jo...Seb och jag har just gjort biskvier! Det tog ett tag, men gosh vad söta de blev:) Mini-biskvier. <3
Och nu ska vi titta på Bejamin Buttons otroliga liv. Jag lär väl somna först, precis som igår...


Yey!

Jag pratar med Elin! Jag pratar med Elin!
Hon har varit spårlöst försvunnen ett tag, i Papuas djupa djungel. Jag har bara fått ett mejl, men nu har jag äntligen fått tag på henne.

H A P P Y!

Everybody's Free

Alex är bra han:)
Efter en midnre härlig dag på jobbet, kände jag att detta är precis vad jag behövde höra.
Check it out.


Chill med mina syskon

Seb kom inatt, otroligt sent, och om ni frågar mig, märkte jag nog inte ens när han lade sig bredvid. Minns absolut ingenting. Sov hursomhelst otroligt gott, och känns helt underbart att vara ledig.
Började pyssla lite med scrapbooken igår kväll, och forsatte även idag, har kommit en bra bit på vägen, och det ser ut att bli hyffsat bra.
Tog en paus i det hela, och betsämde mig för att vinna till mig lite extra "duärvärldensbästasysterpoäng" genom att följa med mina tre småsystar, och vår kusin på en cykeltur ner till sjön. Som tur var hade jag Sebs sällskap<3 Flickorna blev glada, och jag fick låna Sebs tröja, som är otroligt skön. Win-win-situation skulle jag vilja kalla det.Grillfest & Sällskapsspel

Satt och kopplade bort allt osm hänt och alla mina tankar genom att påbörja en alldeles ny scrapbook. Denna ska innehålla bilder från sommaren '08, vilket innebär en Hultanbilder, värnamo, och diverse bilder från personalfesterna som ägde rum i parken förra året.
I samband med detta kom jag på att jag faktiskt aldrig uppdaterat er om Grillfesten i Törnrosdalen. Måste erkänna att det var betydligt roligt förra året. Stressade hem till Wendela efter jobber för att fixa iordning mig, och efter det drog vi vidare. Kvällen inleddes lite segt, träffade dock N, som jag träffade på anställningsintervjun förra året! :) Härlig människa det där. Precis lagom till maten började det regna. Inte särskilt lyckat med tanke på att det var en grillfest, det vill säga ute. Regnet hindrade oss dock inte från att vara glada, för tillslut fick jag min mat, och hade djupa framtidsdiskusioner med N och snack om olika konfliker, som Mermia valde att uttrycka sig;D Utöver det sjöngs det även karoekoe, och barnskådespelarna briljerade med sina talanger.
Till slut vann regnet, och tröttheten kom smygande, på väg till efterfest insåg jag och Wendela att säängen kändes mer lockande, och så blev fallet.
Gårdagen spenderades med x antal Sex and the City avsnitt hos  W, medan hon jobbade, och jag väntade på att bli hämtad av Emil. Sov sedan bort största delen av eftermiddagen, och kvällen spenderades med Emil och Frida. Spelade spel, uno och Alias, där jag förlorade i det försnämnda, men tog igen det i det sistnämnda spelet där jag och Frida var i lag. Ogillar sällskapspel, men det var rätt  trevligt ändå. Efter ett tag kunde Seb inte skilja på bokstäver och siffror, killarna verkade dessutom svårt för att förstå varandra... Efter ett tappert försök att förklara ordet "binda", som i binda fast för Emil, kom han på en annan förklaring, nämligen detta;  "När tjejer har mens har de en papplapp".


Idag har jag jobbat. Utöver att ha bekräftat att jag och Seb fortfarande är tillsammans har det inte skett så mycket mer  på jobbet. Rykten sprider sig ovanligt fort, och nu kan man inte ens prata med någon med motsatt kön på en fest, utan att folk får för sig något och börjar snacka.  Så för alla er ladies där ute, som är ute efter en supersöt, kultiverad, kille, hör av er;D N är perfekt på alla sätt och vis, och skulle passa bra som pojkvänsmaterial;D

Själv är jag mer än lycklig med min älskade Seb.
Nu ska jag betsälla hem fler kort, till min nästa scrapbook, med kärlekstema!

Älskar tjejen! <3
Resterande av de fåtal
bilder som togs kanske
dyker upp så småningom.

Cookies & Work

Det blev ingen rekordtisdag, som jag snackade om i förra inlägget. Regnet skrämde bort alla människor ;D Jag, Mermia, och Emma ägde istället disken, som fortfarande existerar, utan publikrekord.
Merima visade mig även kakgömstället, som jag tydligen helt missat. Berättade detta glatt för Emma, som självklart redan visste om det. Lite smått chockad över att alla visste att det fanns kakor, utöver biskvierna, och chokladbollarna i kylen, tröstade jag mig med de nyfunna kakorna. Medan vi tog den mycket välbehövliga kakpausen dyker VD:n M. upp, (som tur stod jag med disken), de andra hade munnen full med kakor. Härlig syn för vår kära chef... ;D
Jobbade kväll igår, men slutade som tur var redan vid klockan åtta. Min käre pojkvän hämtade mig, och precis som alla andra dagar då jag jobbat, orkar jag inte göra någonting alls. Beställde däremot hem kort, så får hem dem tills på fredag, och kan då låta min kreativitet flöda;D (Linda, korten bestället jag från fuji film. kostar 0.65 st, och kvaliten är super. Första gången man besäller får man 100 gratis kort, om de inte har ändrat det!)

Denna onsdag började med att jag vaknar och inser att jag faktiskt sovit mycket dåligt. Till råga på allt, ringer personalchefen F och undrar om jag kan börja tidigare. Enligt schemat skulle jag haft det slappa passet 12-17, men istället blev det 9.30-18.00. Inte så farligt tänker ni då... Joho  säger jag.
Idag blev det nämligen publikrekord (igen) antar att det var cirka 11 000 i parken. Återstår att se. Detta innebär tårta imorgon! woho! Imorgon är det även grillfest i Törnrosdalen, och jag hoppar givetvis på uppehåll. Efter jobbet imorgon crashar jag hos Wendela, innan vi drar till festen. Till skillnad från förra året, har vi kommit överrens om att vi ska vara  otroligt sofistikerade. Detta innebär alltså inga pinsamma händelser, inga ölglasbitar i min fot, inga blåmärken och andra diverse saker vi lyckades med förra året. -_-'

Nu ligger Seb och ser sådär supermysig ut i sängen, med sin bok. Dags att störa!

Sting of creativity

Fick för mig att jag skulle framkalla ett helt gäng med bilder nu igen, i ett försök att fixa ännu en scrapbook med temat Sommar '08. Jag har dock väldigt dåligt tålamod, och orkade inte vänta på att alla bilder skulle laddas upp, så jag avbröt det hela. 21 bilder hann jag med, ett hundratal kvar.
Ett nytt försök imorgon efter jobbet.

Godnatt.

Tröttast i världen

Sitter här och tittar på Lipstick Jungle. Trött och öm i hela kroppen, plus att jag är lite halvt förvirrad när det gäller det mesta. Har ingen koll på dagarna, Emma har till och med mycket bättre koll på hur mitt arbetsschema ser ut, än vad jag själv har.
Jag har deusstom just insett att jag är illa tvugen att sova alldels själv inatt, eftersom seb har åkt hem xD Jag får helt enkelt trösta mig med en biskvi, och få mig själv att tro att det duger.

Imorgon är det dags för ännu en "rekordtisdag", sist det blev rekord, förra veckan, hade jag turen att vara ledig. Dock missade jag tårtan. Imorgon sägs det alltså blir ännu en rekordtisdag. Egenligen orkar jag inte med det alls, och jag vill helst av allt undvika all stress...
Av någon konstig anledning längtar jag faktiskt tillbaka till festivalen.(och att få shoppa) Festivalkänslan är rätt underbar, om man bortser från allt regn, bajamajorna, och all skit. Gränserna suddas bort, alla är trevliga, man får tillfälle att träffa nya människor, och bara njuta av nuet. Ganska mycket skönare än att jobba ihjäl sig, och få alldeles för lite lön.

Nu kallar min biskvi på mig!
På återseende.

I'm lovin' it

Finns inget bättre än att vakna och känna att Seb ligger precis tätt intill mig. Bästa starten på dagen, eftersom jag vaknar med ett stort leende på läpparna. Efter det blev det brunch, extra nyttig, med tanke på att jag skulle iväg och jobba. Lagom tills jag skulle iväg blev jag sjukt opepp på allt, vilket gjorde mig mindre sugen på att jobba.

Det finns dagar då jag ärligt talat övervägt att säga upp mig, det är de dagarna då ryggen och knät bara värkar, inget funkar som det ska, och den så kallade "chefen" gör allt annat än att jobba. Idag var inte en sådan dag. Halleluja!
Det första jag ser när jag kliver innanför dörren är Wendela, ååh min älskade Wendela! <3 När jag sedan vände mig till höger stod söta Emma. Jag kan nog inte beskriva i ord hur lycklig jag blev. Hela min dag vände, och kändes lika bra som när jag vaknade bredvid Seb.
Allt kändes precis som förra sommaren, typ vi mot världen. Det känslan är oslagbar.
Allting har verkligen gått på räls, trots regnet, alla gäster och disken kändes det toppen att jobba. Den känslan har jag tyvärr inte haft särskilt ofta. Förhoppningsvis dyker Wendela upp någon mer gång:)

Imorgon får jag lön, på torsdag är det grillfest, och om jag inte hinner ändra mig tills dess, ska jag förmodligen gå. Nu ska jag mysa med världens bästa pojkvän.Road Trip!

Igår kväll kom älskade  Seb hit, och vi spenderade fredagskvällen med att göra absolut ingenting. Hur mysigt som helst<3
Idag drog jag, Seb, Emil och Frida till Söderköping! Smultronstället närmare bestämt. Där käkade vi en massa god glass, och njöt av det fina vädret. Efter kalorichocken bestämde vi oss för att gå uppför alla trappor för att njuta lite av den underbara utsikten.Kändes underbart att vara ledig, och bara njuta av härligt sällskap.
Nu är vi hemma igen, blir en till myskväll, innehållande milkshake och diverse andra onyttigheter.
Hoppas ni också har haft en toppen dag!

Älskar honom<3

Mys<3


Kärlek


Kön vid Smultronstället.Mums!Sötaste paret!


090717 - Part II

Stått i disken mest hela dagen idag, och blivit blött. Detta är tydligen inte särksilt bra, med tanke på att man kan få urinvägsinfektion... Surt för mig liksom.
Mycket folk i parken idag, vilket innebär att vi på Linas har en hel del att göra. Det blir inte bättre av att vi får timvikarien/extra personal som "hatar disk" "är förbannade för att de inte vill vara hos oss", eller bara är allmänt dryga. Om man inte är opepp redan innan, blir man det utan några större problem av dessa människor.
Hursomhelst, eftersom min plats var vid disken idag, har jag inte behövt anstränga med ett vackert leende, och vara äckligt social, jag har däremot fått uppleva den exotiska känslan inne i vårt diskrum, och hunnit tänka genom en hel del grejer i samma veva. Inte för att jag blivit något klokare, men jag har ju tänkt iaf?
Gällande hösten vet jag fortfarande inte vad som sker, mer än att jag inte tänker hoppa på en utbildning för att sedan ta ett år ledigt. Börjar jag, så ska jag ha klart det. Vet heller inte hur det blir med resan till Elin, i Papua med Seb. Men jag har tills den 31:e denna månad att bestämma mig. Utomlands med Seb blir det i vilket fall som helst.

Nu är jag ensam hemma, vilket är helt underbart! TV:n på högvolym, på någon musikkanal, springer runt i trosor och linne, och fixar diverse småsaker. (Ja, sådant man kan göra, när ingen annan är hemma!)Jag är på bra humör igen. Kanske kan önska bort huvudvärken och ryggvärken? Om inte, kan jag alltid gå upp till mitt rum och titta på de underbart fina blommorna, känna den härliga doften, och tänka på min älskade pojkvän, som lyckats smuggla blommorna in i mitt rum. Det är nämligen vår 11-månadersdag idag, och han slutar fortfarande inte överraska mig. <3 Han är för bra för mig.
I love him like no other.


Finfina blommor, bästa kudden, ett vaniljhjärta i kylskåpet, och smultronstället imorgon.
Min drömvärld existerar tydligen

09071711 månader idag.
Och jag vill inte jobba.
Längtar mig bort till en drömvärld, som jag vet inte exsisterar.


Those little things

Tröttast i världen, opepp på det mesta, och jag fick jobba med någon jag inte är särskilt förtjust i. Till råga på allt, visar det sig att hela, ja hela familjen ska iväg på minisemester, imorgon. Jag har inte körkort, och slutar vid fem. Detta gör mig mindre pepp på morgondagen. Hur fan ska jag ta mig hem? ;D Dessutom ska redan 2/7 i familjen åka ner till Kenya, om sisodär 3-4 veckor, UTAN mig.
Småsaker som sker precis efter varandra, utan någon positiv inverkan gör mig mindre glad. Kanske går det över om jag sover?
Ja, jag ska försöka.
God nattt!

Kings of Leon - Knocked upBara för att jag älskar den här låten, och att den är så sjukt fin.
Började nästan gråta på festivalen när de spelade den...

By the way

Just det! Undet festivalen, kom atagningsbeskedet om man sök till Högskolor/unviersitet.
Jag kan alltså flytta till Malmö om jag vill nu, i tre år...

Älskade pojkvän<3

Igår kväll fick jag och Seb ett erbjudande att åka till Öland;D Det ni xD
I och för sig, har han just kommit hem från Gotland, och jag har faktiskt redan avverkat årets "sovaitälttimmar", så det kanske vara lika bra att vi tackade nej. Det får helt enkelt bli en annan gång.
Istället ska vi straxt iväg till Emil och Frida på middag:) Det ska bli mycket trevligt, och gott med för den delen, med tanke på att jag är så hungrig. Har sprungit omkring och stoppat i mig diverse sötsaker, och typ em tredje del av Sebs chokladask...
Och vet nu vad? Imorgon kanske vi drar till Smultronsstället! Vore supermys!

Bilden är från ett utav alla mysiga tillfällen jag och Seb delat<3 Skönt att ha honom i närheten.


Hultsfred '09

Nu ska jag ge mig på att försöka sammanfatta mina dagar på Hultan! Egentligen vet jag inte riktigt vart jag ska börja någonstans. Ett tag visste jag inte ens vad jag tyckte om festivalen. Men nu har jag hunnit bearbeta det mesta, och tittat lite på bilderna, då inser jag hur roligt jag faktiskt har haft. Trots att jag jobbat till och från.

Till grannar hade vi ett gigantiskt partytält,som hade välfungerande högtalare, våra andra grannar hade just varit på Roskildefestivalen, och den ena utav dem hade bränt 20 000 spänn på mindre än 10 dagar, på bland annat sprit.... ;D
Utöver detta inleddesfetsivalen  med Ozomatli, svängigt och bra! Kvällen forsatte sedan med Franz Ferdinand,  och älskade Kings of Leon. Favorit låtarna Sex on Fire, Use Somebody, och min nya favorit Knocked up spelades. Helt klart den bästa spelningen den dagen.
Torsdag var jag ledig, och kunde alltså även då njuta av festivalen till fullo. Denna dag spelade bland annat Peter Bjorn and John, The Virgins, Hello Safreide, Regina Spektor och The Killers. Torsdagen var alltså fullspäckad med helt underbara artister, så jag och Ingrid sprang i leran, mellan Pampas och Hawaii-scenen för att inte missa något. Minnesvärd dag<3
Denna torsdag, om jag inte minns träffade vi även de ursköna, supergulliga, Linköpingsgrabbarna, som Linda hittade, Adam och Jens som vi hängde med till och från under festivalen.
Resten av fetsivalen jobbade jag, men hann ändå se lite spelningar så som Mando Diao, Lenka, Timbuktu, Ice Cube, Sahara Hotnights. Kid Cudi m.m

Tänkte jag skulle avsluta med en liten lista också! ;D

 • Bästa spelningarna: Kings Of Leon, The Killers, Regina Spektor, Hello Saferide och Lenka
 • Godaste maten: Pastan med Kyckling Curry, som jag åt sista kvällen
 • Festivalens största överraskning: Slagsmålsklubben, som var lite smått speciella. De skickade bland annat ut skaldjur under spelningen till yttrerymden, och klädde av sig...
 • Minnesvärda personer: Linköpingsgrabbarna!
 • Minnesvärda kommentaren i väntan på att bli visiterad: "Om jag hade varit några år yngre hade jag limat på dig direkt"
 • Unforgettable: Regnet och Leran.
 • Sämsta bytet: 4,5:or mot 2.5:or, som ifs var mycket godare, älskar mango!<3
 • Festivalandan: Människor har en tendens att vara mycket trevligare. Beror nog mest på alkoholen, men wtf.
En bild säger som sagt mer än tusen ord, så för att se hur fantastiskt roligt vi har haft lägger jag upp några. Resten hamnar på fejjan så fort jag har tid över!


Det regnade en del...Fääääst!


Home sweet home

Nu är jag hemma, efter 4 dagars festivalsliv, och jobb. Ingen vidare bra kombination.
Jag har inte hunnit bearbeta allt än, känns fortfarande som jag går på högvarv, så jag återkommer om en uppdatering om nästan allt som hände.

Idag har jag hursomhelst jobbat, och det har nog varit bland det jobbigaste jag gjort på mycket länge. När jag trodde att vi faktiskt skulle hinna sluta till halv 11, kom Fredrik "Benke" från Bounce och käkade grillbuffé. Soft, men sjukt irriterande, med tanke på att vi stängde unegfär 10 minuter innan han kom. Med andra ord, seg dag, men jag fick träffa en grym dansare. Väger nästan jämnt. Och jag har hunnit prata lite med Seb. Han är saknad.

Nu ska jag sova (mycket välbehövligt) och försöka förtränga alla viktiga beslut jag måste ta som ger mig ont i magen.
Godnatt!

På återseende!

Om en liten, liten stund drar jag! (och jag är fortfarande sämst på att packa)
Lite pepp är jag nu, satt och tänkte tillbaka till någon kväll, då jag jobbade och Lasse, kocken, hade en blandskiva med Kings of Leon, och The Killers.Ikväll blir det de förstnämnda! ;D Det är chill.
Dessutom har jag och Frida lovat varandra att vi ska ha minst lika kul som grabbarna, som befinner sig på Gotland. Dessutom är jag inte funktionär iår, så jag har chans att njuta av festivalen till max.

Kwaheri!

Festivalkänsla sökes

Jag ogillar att packa. Särskilt till festivaler, eftersom jag egentligen inte är någon festivalmänniska. Plus, tänk om det regnar? Jag har inte tid att sitta här, för jag hittar inte ens allt  jag behöver.. humhum.
I nuläget har jag ingen festivalkänsla alls.


A day in Hell

Sover helt enkelt inte bra när jag inte har Seb bredvid. Mycket skumt, och otroligt smärtsamt att gå upp när väckerklockan ringde, då jag självfallet hade lyckas somna av utmattning. Befann mig i stan redan vid halv 10, och fördrev tiden med att fixa lite småsaker innan festivalen, och chillade på bibblan innan jag började jobba vid halv ett.
När jag kom till jobbet var det kaos, kaos, kaos. Långa köer, mycket disk, all dricka hade tagit slut, och tillslut fanns det inte ens tillräckligt med tallrikar eller skålar som maten serveras i, utöver detta tog puckarna även slut. ni vet, de som piper och blinkar när maten är klar. Utan dem är både vi i servisen och de i köket ganska handikappade.
Mitt i det hela, blir det kolsvart i hela restaurangen (och resten av parken för den delen) Åskan slog ner (fick jag reda på senare) så disken slutade, kassorna la av, köket kunde inte fixa mer mat, och vi kunde inte diska. PANIK. Efter vad som kändes som alldeles för lång tid kom strömmen tillbaka.  Tack gode gud för det. Men stressen var givetvis inte slut för det. Strax efter klockan sex, efter alldeles för lite mat och dricka fick jag och Emma blodsockerfall. Yra, och illamående, men kunderna väntade.

Nu är jag äntligen hemma! Slutade vid 20.00, och har nog aldrig uppskattat en biskivi och en 7up så mycket som ikväll. Och nu sitter jag och trycker i mig en massa mat från grillbuffén. Vore inte helt fel att krypa ner och lägga sig nu, men jag måste packa!!!
För jag ska på Hultsfredsfestivalen!!
Är dock inte särskilt pepp än. Men det ordnar nog sig. Får se hur bra det går med packningen.

God Natt.

Då var det gjort. Jag vet vad jag fick för poäng i varje ämne, och min extended. Och ja, jag tänker inte direkt tala om hur det har gått. Jag får iaf mitt IB Diploma, och det är chill.
Just nu är jag mer eller mindre opepp. En dag kvar att jobba, sen blir det festival (i regnet?). Seb kommer befinna sig på Gotland. Lagom långt (ironi).Dessutom var han visst hos Emil, så jag säger god natt.

Ont i magen

"Your results will be published on 06/07/2009 14:00:00 GMT"

Hej jag har ont i magen.
Två år på IB, och helt plötsligt ska jag se resultaten från Exams...

Min lediga dag!

Helt underbart! Ledig, ledig, ledig!

Gårdagens började med att ringa Siba, och inse att min mobil är sönder. IGEN. Sedan spenderades den hos Emma innan jag började jobba. Mycket folk, och som vanligt är det ingen som förstår vad brickställen är till för. Kockarna var stressade, och kaos var bara förnamnet. Mitt i det hela kommer B, som skulle käka, och uppdatera mig om sin version av vad som gick fel förra sommarn mellan honom och W. Helt random, så jag kunde inte göra annat än att skratta. Kaoset fick vi under kontroll, och jag kunde inte låta bli att tänka på vad jag lärt mig under Allyson underbara psykologilektioner. Precis som killarna i Robbers Cave-experimentet, jobbade vi ute i servisen och kockarna mycket bättre tillsamans, efterso vi kämpade efter ett gemensat mål. Det vill säga sluta så fort som möjligt. Sagt och gjort, klara vid tjugo i elva! soft.
Något som var mindre soft var Sebs hemresa från Karlskrona, som tog mer eller mindre 9 timmar. Förseningar, inställda tåg med mera. SOm tur var kunde jag gå bort till Emma igen för att chilla och få i mig lite mat. Sedan kom äntligen seb. Och gosh vad jag har saknat honom. Hinner inte tänka särksilt mycket när man jobbar, dagarna bara försvinner. Tur är väl det kanske?

Idag är jag somsagt LEDIG! Jobbar sedan fram tills tisdag.
Lördagen inleddes rätt sent med brunch, och sedan åkte vi till Horn för att titta på Horn pokalen. Först var det otroligt varmt, sedan regnade det, och sedan kom solen fram igen. Dessutom kan jag verkligen alla regler i fotboll, så jag kände mig sjukt insatt (och intresserad för den delen) oja.
Återstår att se vad kvällen bjuder på.  De andra började festa redan vid 3-tiden.
Just nu står Seb och lagar mat<3

Pissed off!

Jag är trött, och irriterad, Försöker komma underfund med vilket som är värst, utan vidare framsteg.
Jag lät bli att köpa ett nytt batteri igår, tänkte att jag kunde pröva med pappas. Han satte sedan i mitt batteri i hans mobil, och började ladda den. Detta med framsteg. Underligt tyckte jag, så jag satte i hans i min, och efter dryga 10 minuter började skärmen blinka, och den där underliga texten dök upp igen;
"Allvarligt fel
Avbryt laddningen
Använd inte telefonen
Kontaka Sony Ericssons Call Center"

Det är alltså mobilen det är fel på, inte batteriet. kul kul.
Jag kan fortfarande inte ta emot sms heller. Utöver detta är mobilen köpt i Jönköping, och jag befinner mig inte där nu på ett bra tag. Jag vet inte ens vart garantin ligger, med tanke på att det mesta av mina saker står i diverse lådor, lite överallt.
Förbannad.

Andra Juli 2009

Äntligen hemma!
Min mobil har fortsatt att vara skum. Nu kan jag iaf skicka sms, men kan inte ta emot några.
Lyckades hursomhelst ändå få tag på Emma, och hon hade som tur lust att gå med mig i parken en stund innan jag började jobba. Lugn kväll, men hann ändå inte äta, så sitter här med min mat från grillbuffén. Det vitasåsen med vitlök är så underbart god! Tur att jag inte har någon som ligger bredvid mig inatt.
Nu ska jag typ låta bli att somna vid maten.

Strange!

Jag har inte kunnat skicka sms sedan igår kväll. Någon gång inatt när jag sedan läste i sängen, började mobilen plötsligt blinka, och på skärmen kunde jag läsa följande;

Allvarligt fel
Avbryt laddningen
Använd inte telefonen
Kontaka Sony Ericssons Call Center


Typ aha? wtf! Vad gör jag nu? Innebär det att mobilen har gått sönder igen?/kommer att gå sönder?
Varför, varför just mig?
Och jag som skulle sova bort hela förmiddagen.
Trodde till och med att jag kanske möjligen hade drömt det hela. Men nepp.
Jag kan fortfarande inte skicka sms, jag kommer dock ut på internet. Vet inte om jag kan ringa än, ska kolla det. Behöver jag ens tala om för er hur oglad jag är?

Lycka!

Jag och mina småsykon har just avslutat ett parti Rummikub. Beckii lyckades vinna över mig och Märta i andra omgången, och vi lyckades låta bli att börja bråka. Med andra ord lyckades vi för en gångs skull på mycket länge avsluta något vi påbörjat, utan en sur Beckii. ;D
Dessutom sitter jag här och njuter av So you think you can dance, och beundrar alla underbara dansare. Utöver det, insåg jag nyss att jag inte börjar förrän 17.00 imorgon!!! Dagarna går förbi utan att jag märker det, och vi befinner oss nu i Juli, vilket innebär vissa små ändriingar schemat. E-passen som tidigare började vid två, börjar nu senare. UNDERBART!
*doingmyhappydance*
Tänk om jag åkt in med bussen till kvart i ett, bara för att jag inte läst schemat noga.. gosh, vad fel allt hade blivit.


Forgotten

Lugnare dag idag på jobbet, och dessutom kunde jag ta sovmorgon idag:) Detta innebar inte att jag sov bättre, då jag vaknar typ varje timme,av rädsla av att försova, och komma försent till jobbet. Arbetsskadad?

Innan jag började jobba, tog jag en snabbis på stan, lyckades hitta en mycket fin jacka, och en poncho som jag fastnade lite extra för, men köpte inget (just då;D) Istället drog jag till parken, till Linas, där de andra faktiskt satt och åt lunch(!). Detta var något vi nästan alltid hann göra förra året, men tack vare dålig planering och alldles för lite folk, hinner vi sällan det.
Trots att det var mindre folk idag, hade vi en hel del att göra. Som tur va kom W och hjälpte till, idag blev det dock ingen allsång på arbabiska;D

Efter att ha slutat (alldles för mycket att göra) bestämde jag mig för att belöna mig själv med plaggen jag sett tidigare. Så blev fallet, sedan var det tänkt att jag skulle åka med min käre far hem. Det visade sig att han hade glömt bort mig. Kan tillägga att det är två mil hem, så jag var mindre glad. Jag kom hem iaf, och ikväll är det So you think you can dance, så jag överlever. Dessutom shoppade jag i förebyggande syfte, så jag överlever nog. Jackan behöver jag, ifall vädret blir sämre, annars kan jag ha den till hösten. Ponchon är perfekt till de kalla festivalkvällarna. Yes, festival blir det. Nu kan jag inte ångra mig.

RSS 2.0