Update

Mys hos Elin god mat, smoothies, framtidplaner, kakor, shopping, bokrea och skratt är nästan allt som behövs för att sammanfatta torsdag-fredag skulle jag tro.

Igår blev det tåget hem och väl hemma kände jag mig sjukt opepp på det mesta och ganska felplacerad. Minor breakdown blev det och nu fasar jag mer än någonsin tidigare för flytten hem efter studenten. För att lösa min opepphet hade jag två alternativ, dega hos Tom eller åka upp till Jonathan&company. Först orkade jag inte något utav det och orkade inte vara social, men det hela slutade med att jag slog ihop både förslagen och jag och T drog upp till J. Mycket trevligt och skönt att träffa alla nu när jag ändå är hemma. Fika, prata, dans, skratt gjorde att min opepphet försvann en liten stund, i alla fall på ytan. Det va inte förrän jag pratade med Seb som det kändes riktigt bra. Jag vet inte riktigt om han förstod vad jag menade, men han fanns där och det piggade upp mig rätt rejält. saknar honom nåt så enormt och längtar typ ihjäl mig tills han kommer hem. <3
Senare blev det även en natt-promenad med H, länge sedan sist, men kändes också mycket bra och fick lätta ännu mer på hjärtat.
Dagens planer är fortfarande lite oklara, men ska troligtvis träffa Frida senare ikväll, utgång. Jag är dock inte särksilt sugen på det just nu. Men det löser sig antar jag... Ska försöka få tag på Emma också tänkte jag. Får se hur bra det går. ;D Men först blir det frukost.

Nu när jag tänker efter...

Igår låg jag i sängen och klagade lite smått för mig själv över alla sidor jag hade att ta igen i Händelser vid vatten och när jag väl släckt lampen, ja då kunde jag inte somna. Nattens sömn va alltså ingen höjdare.
Samtidigt, nere i Karlskrona visar det sig att Seb och de andra stackarna genomgått två av de värsta dagarna i sitt liv, för att inte tala om natten... Att gå i åttor i 4 timmar ute i kylan på kvällen är nog allt annat än mysigt. Att sedan tvingas vara vaken och utföra olika stationer, utan att veta hur länge man ska fortsätta, när man får mat eller sömn är nog inget att hurra för. OCh det jag nämnde ovan är bara lite av allt de fick utstå.
Seb ringde innan och jag fick en chock av att höra allt och jag kan lova att jag fötträngt minst hälften bara för att inte oroa ihjäl mig nästa gång jag inte får mitt efterlängtade "eftermiddags/kvälls-sms" för att höra hur hans dagen varit.

23 timmar utan mat.
34 vakna timmar.
4 mil.
25 kilos packning.
Håll igång hela tiden.

De där sidorna i boken och att räkna ut alla mina CAS-timmar under IB1&IB2 blev helt plötsligt inga beykmmer, nu när jag tänker efter.
Allt besvär för en liten knapp.
Stolt flickvän? javisst, som förövrigt saknar sin pojkvän..


Lunch med tjejerna

Efter dagens enda lektion vilket va svenska bestämde vi oss för att strunta i skollunchen och istället äta lunch ute. Med tanke på att Carro åker imorgon så passade lunchen perfekt in i planeringen. Blev en mycket god lunch på Twins bestående av pizza, utöver det givetvis en hel del snack och lassviss med skratt. Mycket trevligt. Och nu längtar jag nästan ännu mer till Rhodosresan! ;D

På tal om något helt annat... Igår, när jag borstat tänderna och skulle gå lägga mig, såg jag något snabt smyga sig genom ena dörrspringan in till mitt rum. När jag väl kom in i sovrummet hittade jag dock ingenting, och ni ska bara veta vad mycket hemska saker som hann komma upp i min hjärna innan jag kopplade att det va den förbannade kattjäveln, ursäkta uttrycket. Men jag ogillar verkligen katten, dess färg förbättrar inte situationen heller. Att den dessutom valt att krypa under min säng gjorde mig inte på bättre humör. Dessutom visste jag inte riktigt hur jag skulle locka ut den, men jag tänkte inte låta den sova där, eller rättare sagt; jag skulle inte gå lägga mig med tanke på att den fortfarande befann sig i samma rum. Vem vet vad den skulle få för sig mitt i natten när jag ligger och sover liksom!? Efter mycket om och men lyckades jag hursomhelst få ut den. Stängde genast dörren och gick och la mig lite smått paranoid.
Imorse när jag vaknade satt den i fotöljen utanför min dörr och tittade ilsket på mig...
Jag tror förövrigt att jag drabbats av den berömda jo-jo-förkylningen! Linda vet exakt vad jag talar om. Sjukt irritierande och jag lär nog inte kunna träna imorgon heller. J hade nog rätt i sitt uttalaned om att stress försämrar immunförsvaret. Kanske borde lyssna på honom oftare?!

Trött.

Imorse var jag mer eller mindre död så jag beslöt mig för att sova. Enda lektionen idag blev alltså Historia, där nästsista skrivningen hölls, Paper 1. Nu är det bara biologin kvar.
Efter historian drog jag till gymmet, gick hyffsat bra att träna idag, nu är jag helt slut igen, trots att jag inte gjort något. Så det blir väl datorn i sängen med Lipstick Jungle avsnitt, Veronica Mars och ett försök att läsa Kerstin Ekmans Händelser vid vatten.
Seb ska förvövrigt klippa sig (igen) och jag är inte helt överförtjust i idén. Antar att jag ska va glad att han inte rakat sig än iaf.
Men han skulle bara ta "lagom, inte jättekort" så jag kunde vara lugn.
ehm just det. Det hinner kanske växa ut på två veckor? xD
Och det känns som om jag håller på att bli förkyld igen...

Update

Jag är så sjukt trött, så om en liten stund ska jag krypa ner under mitt täcke och bege mig mot drömmarnas land.
Helgen har förövrigt varit bra. Kändes helt underbart att träffa Seb igen efter två veckor, synd bara att det dröjer ytterligare två veckor igen tills vi ses...

Fredag tillbringade vi för oss själv vilket va mys. Lördagen begav vi oss av mot Torpa till Malin, Anders och Oscar på kusinträff. Sebbes släkt är trevlig, och i smyg önskar jag att min släkt också va det. Mammas sida är i och för sig underbar, men de befinner sig alla i Kenya, lätt att träffa den sidan liksom. ;D
Anyway, eftet god mat och kladdkaka och en mycket söt  Oscar begav jag och Sebbe oss mot tåget till Vimmerby. Jag ogillar att åka tåg. Helst av allt vill jag vara framme så fort jag sätter mig, så jag va mer än lycklig när vi byte tåg i Nässjö. Där träffade vi förövrigt OP, som även han gör lumpen. Han och Seb började givetvis prata en hel del (bara) lumpensnack, tröttnade rätt snabbt och satte musiken på högst volym och njöt av min Cosmoplitan istället. Dock gick resan ovanligt segt och det va ett gammalt krösatåg så jag satt inte vidare skönt. Väl framme i Marrianelund blev det buss till Vimmerby och en stund hos David och Jeannete innan vi drog hem. Trött, trött trött och vet inte hur många gånger jag höll på att somna när vi tittade på Simpsons hos D&J.. Väl hemma blev det mat och melodifestivalen(!) med Sebs mamma och kvällen slutade med Madagaskar 2.
Precis som Linda har även jag söndagsångest, men det beror mest på att jag vet att jag måste vänta ytterligare två veckor innan jag ser Seb igen. Jag vet mycket väl att jag klarar det och att jag kommer vara sysselsatt, men jag saknar honom redan nu, och vad har det gått? Typ några timmar...

Done!

De tre sista skrivningar idag, det hurrar vi för.
Hade en söt Seb väntandes hemma i sängen. Ytterligare något att hurra för.
Myshelg, javisst.
Fuck mock, det är över och jag överlevde faktiskt.
Nu ser jag faktiskt fram tills den 22:e maj, då är jag fri, fri fri!

Friends forever

Helst av allt skulle jag vilja avsluta dagen precis här och nu. Slippa göra någonting mer förutom att krpya ner under mitt varma täcke och somna.
Jag lyckades skriva ett antal sidor även idag på Paper 1 i svenska, vilket innebar att välja en av två texter och sedan kommentera texten, obviously, textkommentar liksom. Efter det va det dags för dagens höjdpunkt *trumvirvel* Vår kära fransyka Ammi har sportlov och tog sig tid att komma och såg till att vi blev mer än glada.
Vi försökte komma underfund med när vi sågs sists, men mitt minne svek mig och eftersom Ammi inte heller verkade komma på det drog vi slutsatsen av att det dröjt alldeles för lång tid. Men egentligen gör det inte särksilt mycket, för Ammi är en sådan vän som jag vet alltid finns till, natt som dag. Det spelar ingen roll hur många dagar, veckor ja till och med hur många månader det går utan att vi ses/pratas,  allting lika bra mellan oss ändå. Det enda vi behöver göra att uppdatera varandra på vad som hänt. Känns alltså precis som det brukar, vilket är helt underbart.
Denan gång blev det update på Waynes, chailatte, tjejsnack och käk. Bättre än så kan det inte bli.  Mat och samtal om allt mellan himmel och jord, kändes precis som i Pre (vi är dock äldre och smartare nu, det tänker vi åtminstone intala oss själva) nu har vi dock upplevt mycket mer och ser saker och ting ur ett annat perspektiv. Timmarna flyger föbi och innan vi (jag iaf) hinner förstå är är det dags att bege sig åt olika håll igen. Det känns lite sorgligt måste jag erkänna, men samtidigt så vet jag att jag alltid har Ammi vid min sida, vart jag än befinner mig och det är en bland den bästa känslan i världen.
Min eftermiddag med Ingird och Ammi har helt enkelt varit toppen.
Nu borde jag verkligen sätta igång att kolla genom Psykologon om jag vill ha någon chans att kunna skriva någonting imorgon. Jag borde även städa med tanke på att Seb dyker upp någon gång imorgon<3


Artonde Februari - Historia, träning och underbara tjejer!

Tredje dagen - Check.
Historia Paper 3 idag. Utav 25(?) frågor ska vi välja 3 och skriva 3 olika uppsatser på 2½ timme.
Det va dagens enda skrivining, tack och lov.
Efter det blev det lite dötid i cafét med Carro och Kalle innan vi lunchade och jag drog och tränade. Denna vecka har varit allför hemsk (Carros inlägg fick nog med det mesta av vad Mock innebär och hela IB-systemet för den delen) så det kändes skönt att träna extra länge och inte tänka utan bara träna. Efter det skämde jag bort mig själv med lite tid i bastun innan jag drog iväg en snabbis på stan innan jag mötte upp Ingrid. Fika på Claras stod på schemat vilket vi förtjänar. Där väntade Carro på oss och efter en stund hittade även Elin oss:) X-antal timmars snack om det mesta vilket är underbart, älskar det! Och sällskapet var underbart, underbara tjejer på alla sätt och vis, sjukt olika med ändå så lika, vi kan prata om det mesta och hur bra är inte det?
Kanoneftermiddag med andra ord.
Imorgon kommer Ammi, så fika-temat fortsätter. Har inte träffat henne på evigheter, så det ser jag fram emot!

Kiss my eyes and lay me to sleep

Det har bara gått två dagar och jag är redan helt slut i kroppen.
Nu är jag hursomhelst äntligen hemma och jag har hunnit dammsuga och tagit en lång dusch.
Matten är gjord, även om det inte gick särskilt bra. History Paper 2, English Paper 1&2, check, check, check.
Värsta dagen av Mock-veckan är alltså över.
Trött, yr och illamående.
Imorgon är det bara en skrivning, History Paper 3 från 08.00-10.45, tre uppsatser att skriva. Sen är det bara torsdag och fredag kvar. Super!

Utöver att denna tisdag varit den värsta tisdagen på länge är det min och Sebs halvårsdag idag. :)
Det blir jag glad av. Han gör mig glad. Och på fredag får jag äntligen träffa honom.

Första dagen avklarad

Efter mycket om och men lyckades jag somna igår. Det är i alla fall vad jag tänker intala mig själv. Och jag försov mig inte, vilket jag drömt några veckor tidigare. Klarade i och för sig inte att äta någon super frukost innan det va dags att bege sig till bussen när klockan slagit 7.00. Men det va ljust, åtmisnotone ljusare än vad det va för ett tag sen vid samma tid, det är helt klart framsteg. Mock Exams-veckan började med Biology Paper 1 8.00-9.00, fortsatte med Paper 2 9.30-11.00 och eftersom jag förväntat mig det värsta, blev jag lättad över att se att det inte va så hemskt som jag målade upp det. Sen  om resultaten är bra eller inte är en helt annan sak. Godis, frukt och energi bar innan Paper 1 i matte som tyvärr inte kändes lika ok som Biologin gjorde. Nu har jag klarat av första dagen, resten kommer gå finemang. Yes yes! Happy Thoughts. Dessutom fick jag skjuts hem av Elin och hennes mamma<3

Morgondagens utmaning:
Matte, Paper 2 8.00-9.45
Historia, Paper 2 10.00-11.40
Engelska Paper 1 12.30-14.15
Engelska Paper 2 14.50-16.30

ehm?

Andas.

Jag mådde bra. Men helt plötsligt utan förvarning kom den obehagliga känslan i magen i förmiddags. Den som äter upp mig inifrån och sprider negativ energi genom hela kroppen. Först börjar den som en mycket liten klump, men med tiden växer den till sig. Just nu lugnar Linda ner mig, så överlever nog ett tag till ;D Tränade bort min nervositet (och ilska) med Alex innan vilket gick alldeles utmärkt. Nu har jag dock ingen TV som kan stå på och hålla mig sällskap, så jag börja gripas av panik igen.
Men det gör inget.
Det är bara 5 dagar, jag klarar det. Lätt!
Jag ska ju inte ens söka in med mina Mock-betyg. inga bekymmer.
5 dagar, det kommer gå fort. Och sen på fredag får jag träffa Seb.
Happy Thoughts!
Yes yes. kanon. finemang.
Imorgon kommer vi, inklusive jag kick ass!


Femtonde Februari

Vart försvann lovet?

Envison success inför nästa vecka.
Det är veckans utmaning.

Valentine's Day

Imorse väcktes jag av att min mobil ringde, trodde nästan det va Linda igen, men icke! Det va från Lindeborgs Blommor och de ville bekräfta min adress eftersom jag tydligen väntade mig ett blommogram. Eftersom jag blev väckt av samtalet kopplade jag väl inte det hela riktigt, utan bekräftade adressen och la på. Steg sedan upp för att duscha, äta frukost och titta på Miami Ink innan jag satte igång med Psykologin. Precis innan vi satt oss ner vid marborden plingade det till på dörren och där stod C's mor med blommor... Till mig.
Fin fina va dem. Och jag blev lite smått gråtfärdig och ännu mer gråtfärdig när jag läste kortet. Fint! Särksilt med tanke på jag talat om att jag tycker att alla hjärtans dag är lite väl överskattat. Och med tanke på att Seb befinner sig i Karlskrona och har helgtjänst blir det hela ännu finare. Finaste pojkvännen. (Och Frida fick blombud hon också, av Emil, finaste pojkarna utav tvekan och vi är nog bland de lyckligaste.)
Tack Sebbe, älskar dig.
Mys med familjen så kvällen blir soft, mys med Sebbe hade inte varit helt fel.
Men jag får helt enkelt vänta tills nästa helg!

 

Update

Kvällens pluggande (som aldrig blev av) övergick till Veronica Mars.
Jag får helt enkelt ta tag i psykologin imorgon och istället njuta av ytterligare några avsnitt av Veronica Mars.
Älskade serien när den sändes, får aldrig nog.
Bra tidsfördriv, särskilt nu när jag känner av min Seb-abstinens lite mer än tidigare.

Och Linda hade rätt.
Siri och jag får skämmas lite  till antar jag;D

Celebra gäster

Vaknade imorse vid 9.30 och kände på mig att jag verkligen borde gå upp. Men tröttheten tog över och jag somnade om. Straxt efter tio hör jag Miss Lis Ba Ba Ba, och kopplar att det är Linda som ringer.
25 minuter senare står hon och Siri utanför dörren. Sånt gör mig glad, hur trött jag än må vara!
Prat och flum, jag åt frukost, en nyttig sådan med smoothie till och senare blev det kladdkaka och glass. (mindre nyttigt) Linda och Siri är härliga människor och det värmer verkligen att veta att jag har dem som vänner. Flummiga och knäppa, älskar dem av hela mitt hjärta.(och Beckii avgudar dem)
Straxt efter halv 2 drog de sig tillbaka in till stan och jag bänkade mig framför Oprah och How I met your mother. Efter det somnade jag. Jag har alltså inte pluggat någonting än.. Men dagen är inte slut, det finns fortfarande hopp. Det löser sig liksom.
Yeah right.

It's a small world

Världen är allt liten.
Men samtdigt så stor.
Men ändå är den alltför liten ibland vilket skrämmer mig.
Paranoid som jag är blir jag väl inte överförtjust i att vissa sammanträffanden sker.
Eller så skulle jag kunna se det som en "rolig händelse"...
Men efter att ha försökt övertyga mig själv i några timmar håller jag fast vid att det är lite skrämmande.
Det är ju ändå så långt bort, det borde (nästan) vara omöjligt.

Too much.

Alldeles för mycket information att hålla reda på.
Blir helt galen.
Så nu blev det en skål med glass (igen).
Och jag saknar Seb.

Got to figure this shit out!

Carter snackade om att vi skulle gå in i Brahe-salen vecka 8 och "kick ass", "envison success" och hela den biten. Med tanke på hur bra jag är på att tänka negativt och bara se det mörka ur saker och ting kändes det inte som om hela "det kommer gå bra delen" gällde/gäller mig. Fast samtidigt kommer jag på mig själv att tänka, Klart du klara det Sylvia. Happy thoughts!
Det va fram tills jag började repetera matten idag. Helst av allt hade jag mer än gärna sovit bort hela dagen, men jag va fast besluten att följa min plan, så jag steg upp lite små sur.
Efter mycket om och men fixade jag frukost; äggmack och hallon-apelsinsmoothie. Sedan va det alltså dags att kick ass.
Jag önskar att jag kunda säga att det gick alldeles utmärkt, och att jag inte känner någon oro eller ångest alls inför nästa vecka... Men det vore att ljuga. Tröttnade efter x-antal misslyckande på matten och beslöt mig att byta till biologi vilket gick bra fram tills nu (Chemistry of life-delen) Nu ger jag hursomhelst upp för idag och ska unna mig en stor skål med glass framför Lipstick Jungle och Prison Break.
Imorgon är det dags för nya tag och som moojsan sa till mig tidigare; Jag kan, jag vill och jag ska klara det!

Back on track

Lördagskvällen spenderades som väntat med Frida, Emil, Ellen Erik och Seb. Vi (mest jag) blev alldeles jätte svenska och satt bänkade framför melodifetsivalen, helt sjuk. I och för sig va Seb spårlöst försvunnen och Emil satt och tittade på tatueringar, så det va bara jag, Frida, Erik och Ellen. Som tur va bestämde sig de andra tillsut att även de skulle vara sociala, så kvällen blev ännu bättre mot slutet. Cred till Frida och Ex2 som fick mig på humör igen. Härliga människor.
Natten däremot, gosh. Inte ens när jag är ledig och har lov är det möjligt att komma undan skolan. Drömde en hel del konstiga drömmar, men den värsta av allt va drömmen om Mock Exams. Det va så illa att jag vaknade av att jag grät. Men som tur va låg Seb bredvid och höll om mig sådär kärleksfullt som bara han kan. Älskar honom.

Ännu mer chill idag, mycket skönt. Dock blir söndagar sorgliga på något vis, bara för att jag vet att Sebbe åker tillbaka till Karlskrona. Efter att ha deppat lite över att jag inte har körkort och att jag just sagt hejdå till Seb blev det lite quality time med Beckii sen blev det högtid  för America's Best Dance Crew and I'm back on track.
Börja plugga imorgon och försöka hålla mig sysselsatt de kommande två veckorna.
Lätt som en plätt.
Sportlov och Mock Exams.

Relax, take it easy

Jag hade tänkt duscha men nu är det låst... Så jag får väl fördriva tiden här antar jag.
Dagen har varit slapp, soft soft soft. Mycket skönt anser jag. Vi, det vill säga jag och Seb drog till Emil någon gång på förmiddagen, där befann sig även Frida och Erik. Alltid lika roligt att träffa Frida<3 Grabbarna valde att dumpa oss, vilket vi i och för sig börja vänja oss vid, så det va bara att gilla läget och fördriva tiden med att uppdatera varandra om vad som hunnit hända sedan vi träffades sist. (Alltid lika trevligt) Utöver det har det inte hänt så mycket.... Emil och Seb valde att d umpa oss igen för att springa 1,2 mil ute i skit vädret, medan jag, Frida och Erik degade oss framför tv:n, resten av kvällen lär nog inte bli mer fartfylld än dagen.
Thumbs up for that!

Chill

Nu sitter jag här, bänkad framför tv:n med mina kära små syskon och min älskade mor. Hade nästan glömt bort hur underbart skönt det är, så ska verkligen njuta av hela den här veckan. Senare ikväll åker jag i och för sig till Sebbe, men sen är jag hemma resten av veckan.Resten av kvällen är lite oklar, kanske drar till Emil och Frida senare... Blir hursomhelst chill, vilket passar mig nu när jag inte känner mig så pigg som jag borde vara.

opepp

Jag fryser, mår illa och har jätte ont i halsen.
Det bästa vore om jag inte blev förkyld alls.

När nervositeten äter upp dig inifrån

Imorse när jag vaknade höll jag på att dö av nervositet.  Jag skojar inte.
Idag va liksom dagen med stort D (för att överdriva, vilket jag är bra på) ja, idag va dagen jag hade inte bara en utan två muntliga examen. Engelska 8.40 och svenska 13.40. Som jag skrev igår såg jag fram emot engelskan "mer" än svenskan, dessutom fasade jag över att få någon utav Frödings dikter. Hur gick det då?
Well, frukosten va ingen hit, väl framme vid bussen inser jag att jag glömt hela talet och viktigast av allt mina bulletpoints hemma, vid sängen. Lyckligtvis hade jag 15 minuter på mig att skriva ut ett nytt expemplar och skriva nya bulletpoints innan klockan slagit 8.40. Eftersom vi får välja ämne själva kändes det inte så hemskt nu när jag tänker efter, och så fort jag sagt mitt kandidatnummer gick det rätt hyffsat. Ännu en grej jag kunde stryka från min "att-göra-lista".
Efter det begav jag mig av till gymmet och spenderade tiden med att inte tänka på något. Foten mår bra, och jag lyckades avlsuta dagens träning med att springa drygt 3 km utan att få ont, vilket egentligen inte är så mycket, men framsteg i alla fall.
Lunchade sedan med Elin innan det va dags för matte och efter det min textkommentar. Va helt övertygat över att jag skulle dö, eller så va det mer att jag ville det? Allt för att slippa det... Nervös och somsagt jätte orolig över att få Fröding. Fylldes av panik och det enda vettiga att göra va att snabbt skicka iväg ett sms till Linda. Hon är bäst, och vet exakt vad hon ska säga/skriva för att jag ska må bättra/dämpa ångestkänslorna. Love her!
Tack vare pepp-sms:en klarade jag av att gå in i det lilla rummet, öppna kuveret och inse att jag just fått ett textutdrag ur Populärmusik från Vittula! Underbart. Finns så många teman man kan ta upp så det kunde inte gå helt åt helvete tänkte jag. De där tjugo minuterna flög iväg och på andra sidan väntade K.
Jag överlevde och han sa att jag verkade känna till verket bra och att jag hade gjort en genomtänkt bra presentation, jag kunde dock ha gått in djupare och analyserat lite mer än vad jag gjorde. Skrattade nevöst bort det hela.
Nu kan jag äntligen andas. Jag klarade det!

Min lediga dag.

Jag vet inte riktigt om denna dag borde kallas "min lediga dag" men visst låter det rätt chill?
Dagen började hursomhelst med en liten frukost vid halv 9 innan jag drog vidare till Friskis där jag spenderade största delen av min morgon/förmiddag. Lunchade med Elin som avklarat sin textkommentar och sedan åkte jag hem igen.
Har min textkommentar och Engelska oral imorgon så är lite smått nervös. Engelskan känns rätt ok men tanke på att vi valt ämne själva vilket gör det betydligt lättare att diskutera. Svenskan däremot, gosh... Fasar. Textutdrag från Fröken Julie, Fröding, Populärmusik från Vittula eller Merabs skönhet... Sen ska jag lyckas analysera de viktigaste apsekterna i textutdraget och lyckas framföra en diskussion på 15 minuter.
Spenderade alltså största delen av min eftermiddag med att kolla genom gamla anteckningar och inte gripas av panik så att jag klarar morgondagen. Sedan räddade Carro mig:* Resten av eftermiddagen/kvällen spenderades med att strosa runt på IKEA och a6 där vi drömde oss bort till varmare breddgrader och framtiden. Mycket trevligt, tack för sällskapet C och att du alltid finns till, trots att vi inte känt varandra så länge. betyder mycket.

Senil och fattig.

Psykolgi klockan åtta på måndagar är inte riktigt bästa sättet att påbörja en ny vecka. Att man senare (framme och nästan helt ombytt) uptäcker att man inte har skor eller knäskydd med sig när man ska träna är inget att hurra för.
Fick hursomhelst tid hos optikern, om det ändå va billigt med en vanlig synundersökning. Utöver den blir det till att klämma fram lite mer än 3000 spänn (hej då pengar till nöjen/mat på Rhodos) på fredag när jag får, rättare sagt KÖPER glasögonen. Lika bra kanske, med tanke på att synen försämrats. Kanske till och med vågar visa mig i dem. Optikern igen nästan vecka, linskontroll. great.
Överlevde förövrigt Maggots-experimentet. Men det såg mörkt ut ett tag.

Klantigast i världen

Ibland vet jag inte hur jag lyckas med saker och ting. Är nog helt klart en av de mest klantigaste personerna i världen. Trots att Sebbe påminde mig om mina glasögon lyckades jag glömma dem hemma hos honom. Mindre lyckat med tanke på att jag är sjukt närsynt och måste ha antingen dem eller linserna. Glasögonen är ett bättre alternativ när man pluggar på kvällarna och när man känner att man är på väg att bli förkyld. Illa tvugen att besöka optikern imorgon, dock lär jag ju inte få några nya denna vecka ändå.
Great.

Update

Ok, ett försök att sammanfatta dagarna som varit... Wish me luck!

Fredag blev det alltså utgång med tjejerna, först blev  det "låt-oss-bli-feta-mys" hemma hos mig, sedan åkte vi ner till stan där vi blev en mindre (Elin har fortfarande inte fyllt 18) Runt 8-tide mötte vi Carro, Mui och Nhi vid O'learys och traskade en LÅNG omväg till Norrköpingsgrabbarna som nu befann sig i Jönköping. Stämmningen va på topp och killarna mycket trevliga likaså tjejerna som jag inte kände sedan tidigare. Mycket skratt, dans och trevliga människor. Det hela höll i till ungefär elva, halv tolv då vi betsämde oss för att dra vidare till centrum aka köttmarknaden. I vanliga fall är det killar i vår ålder som beter sig som svin, men denna fredag va det sliskiga män. ILLA. Men det hindrade inte mig, Ingrid, Paula och Mui från att shaka ass. Senare på dans golvet mötte vi bland annat Julia, och shakadet fortsatte fram tills våra fötter gav upp. Mycket trevlig kväll med andra ord.

Seg lördag, och tågresan va alldeles för lång, men väl famme i Vimmerby efter lite mer än 3 timmar  fick jag äntligen träffa min Seb<3 Beställde kinamat och sen åkte vi hem för att sega lite till, vilket passade mig bra. Film senare på kvällen och efter det somnade vi båda två. x)
Söndagen har varit rätt lugn den också, käkade frukost, slöade oss (som vanligt), mys, promenad ute i det fina vädret och helt plötsligt va det dags för mig att åka hem, och Sebbe tillbaka till Karlskrona. Känns skönt att det är lite lättare nu, börjar vänja mig, men vore inte helt fel att ha honom närmare.Han är finast.
Anyway, hemma igen, måste ta tag i pyskologin, men först ska jag äta upp min skål med cocopuffs xD

Söt-Elin hjälpte mig med håret<3 Fit for fight;DKallt ute;D

<3
fler bilder dyker troligtvis upp på facebook och kanske även bdb.

RSS 2.0