Sista veckan

Tröttast i världen, känns lite så i alla fall. Utöver det har jag ingen riktig ork till att plugga. Nu är exams så sjukt nära att jag mer än gärna vill ha det överstökat. Vad kan det vara, 24, 23 dagar kvar? Helt ofattbart, snart är jag lika fri som en fåglarna som flyger högt där uppe i den härligt vackra himmlen.  Och som jag längtar.
Med längtan borde väl ändå motivationen komma? Jag tycker det, men icke. Men vet ni vad? Det gör inget! (Söndag kväll, måndag morgon lär jag inte tycka samma sak)
Att veta att jag idag, hade mina ALLRA SISTA lektioner som gymnasieelev är sinnessjukt. På psykologin bjöds det på cupcakes, lets get fat liksom;D Resten av dagen kändes ganksa meningslös och innehöll otroligt mycket missförstånd och ingen träning. Men det gör inget, för nu är jag hemma. Och om lite mer än tre veckor är jag klar med IB. Känslan är obeskrivlig. ;D

Utöver det måste jag även tillägga att det är dåligt med "extra" pappor ute i världen. Yes;D Jag vet inte hur många extra mammor jag har, men fram tills idag har jag trott att jag inte har någon. Efter mycket krångel över hur jag skulle komma hem, hämtade B's pappa mig. Skönaste ever. Så från och med nu är han min extra pappa. Tummen upp för det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0