Det löser sig alltid

Med tanke på hur dåligt min dag började är det ett under att jag haft en sådan underbar kväll. Jag vet i sjutton hur det blev så bra, men jag vet därimot exakt vad som bidrog till att jag blev så otroligt pissed off imorse.
Jag vaknade glatt vid nio tiden, och allt va toppen. Plockade fram frukost, och njöt av den i min ensamhet. Bussen skulle avgå från korsingen vid 10.25-tiden, och än så länge så gick allt som planerat. Vid tio-tiden började jag bli lite smått orolig över varför det va så dött hemma och varför jag inte såg eller hörde pappa. Min käre mor befann sig  readn på jobbet, men pappa då?
Tio minuter senare kommer han in i köket, och jag frågar om han fortfarade skulle köra mig. Ja, svarar han då, "jag ska skjutsa dig och Harriet" Säkert undrar jag, till tolv? Och eftersom han svarade ja, bestämde jag mig för att sova en timme. När jag vakanade igen står H fortfarande och segar framför speglen, det vill säga; hon är lååååångt ifrån klar, vilket va mycket märkligt med tanke på att jag skulle befinna mig på jobbet om mindre än 35 minuter. För att göra en lång historia kort, pappa har jouren denna vecka, vilket innebär att han inte kan åka längre bort än 6 km, det är 2 mil in till Vimmerby. Great. Pappa lyckades fixa allt, men H sabbade min morgon. Hon bad inte ens om ursäkt, så ja jag var sur.

Anyway, väl framme på jobbet, visar det sig att jag ska ha hand om buffé-bordet. STRESSIGT! men jag klarade det. Jag hann dock inte äta lunch, och det hela blev inte bättre när Maria frågade om jag kunde jobba kvällspasset. Hampus sa upp sig för några dagar sen via sms, och nu får vi ta skiten. super! Jag stannade alltså kvar, och Basse (som förövrigt ska jobba 17 dagari sträck, arbetnarkoman/pengabesatt) och Victoria såg till att jag blev glad igen. <3 Hungrig, men glad! Vid halv 6-tiden fick jag äntligen mat, helt underbart efter 8½ timme, varav 5½ av jobb (ni ska bara veta hur många kalorier vi förbränner på en dag!).
 Kvällen blev iaf kanon! Måste ännu en gång nämna att S är så otroligt skön! Har inte jobbat kväll med honom tidigare, men gör det gärna igen;D <3  Dessutom fick jag och Victoria hela 9 spänn i dricks! det ni;D vi är snart rika. haha!
Och det finaste av allt; S erbjöd sig att skjutsa hem mig. Synd bara att jag bor åt ett helt annat håll än vad han gör, typ mer än 2(?) mil för att vara exakt och att klockan va halv elva.  Jag måste erkänna att jag fortfarande är lite glad över det, och att han lyckades cheer me up. He made my evening! <3 så nu vet ni det! Det löser sig alltid mina kära vänner. ;)
Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0