Work, work work!

Gårdagen behövdes verkligen! Jag passade på att göra absoulut ingenting, utöver att jag faktiskt började lite smått med min EE. Böckerna känns inte särksilt roliga att läsa, och tanken att jag ska plöja mig genom alla är inte så särskilt roande. Men nu har jag börjat i alla fall.
Anyway, åkte in med David imorse, extra tidigt eftersom pappa har jouren hela denna vecka... Men som tur va gick tiden snabbt, och jag hade inte så långtråkigt som jag hade förväntat mig!
Började lagom till frukoststressen, och va som vanligt tvugen att stanna längre än jag borde med tanke på hur mycket människor det va idag (jag har jobbat i snart 2½ vecka, och jag har slutat enligt mitt schema EN gång). Bilkön växte imorse och tycktes aldrig ta slut. Igår hade de tydligen sålt (enbart lunchen på linas) för 60.000 kr, så då kanske ni kan föreställa er hur mycket folk det va idag; x antal tusen pers mer, tänk er då hur mycket och hur stressigt det har varit! Började hursomhelst i kassan efter att vi hade ätit, glömmer jämnt de där freakin puckarna (de piper och blinkar när maten är klar, så gäster MÅSTE ha en sådan, så att vi slipper springa runt och leta efter dem) och efter en halvtimme fick jag äran att ha koll på  buffén, vilket är ett rent helvete! Är salladen slut? Vattnet påfyllt, glasen klara att bäras ut, finns det tillräckligt med smör? etc etc...  Men jag klarade det, och S kom efter ett tag. Så min dag räddades trots att han själv stressade i köket och är köksnisse. haha! <3 sötsötsöt!

Alla är så vana vid att se varandra i arbetskläderna, så vi har absolut ingen koll på hur de vi jobbar med ser ut "egentligen" När jag slutade, bytte jag om till mina egna kläder, och skulle hämta nåt att dricka, gick genom köket, alla som stod närmast mig blev helt tysta och tittatde på mig. awkward! Kunde inte komma underfund med om tystnaden va positiv eller negativt så jag försökte dra så fort som möjligt, men precis innan jag stack behövde Julia byta bort sitt pass imorgon. Och jag som sett fram mot att vara ledig imorgon. >.<  jag måste lära mig att säga nej! 13.00-22.00. yaya, jag tjänar pengar iaf! På söndag ska jag träffa linda, och på onsdag blir det vaggeryd! Jönköping på torsdag, så ska försöka få tag i så många som möjligt så att vi kan fika allihop efter en dag med shopping och uppdateras lite;) <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0