Somethings never change...

Någon som känner sig manad att ta ett litet snack med vädergudarna? För om det fortsätter regnar vet jag inte vad jag tar mig till. Visst är det mysigt (till en viss gräns) men det mysiga har en tendens att försvinna när man är tvugen att vistas ute i det hemska vädret. Jag har aldrig gillat regn, och så kommer det förbli. Att mitt hår lockar ihop sig och fövandlas till fluff hör inte till plus sidan. Kort sagt GE MIG SOL.

Anyway, tog mig in till stan för att jobba, beslutade mig för att ta bussen in (vilket jag ångrade eftersom jag va tvugen att stå i regnat) väl på bussen vägrar busschauffören inse att jag bara ska betala 16 kr, isället är jag illa tvugen att ge honom hela 21 spänn (ja, det är mycket!). Jag sätter mig ner surt, och vrider på volymen på min mp3, när jag helt plötsligt får ett sms. Skit irriterad lyckas jag fiska upp mobilen i fickan och läser sms:et, helt plain; "hej här i bussen" Paranoid som jag är får jag självklart panik, och tittar febrilt runt omkring mig. Där sitter J med ett stort jävla leende på läpparna. Sen blev det det vanliga länge-sedan-snacket och om det traditionella doppet som "faktiskt måste bli av". HA! Det blir spännande att se hur han har tänkt fixa det. Oo Vattnet är svinkallt och jag är en badkruka, och det är bara de små problmen. Vissa saker kommer helt enkelt aldrig att förändras, dessutom hör det förflutna till det förgångna, så är det... . 
Väl framme vid linas (jätte blöt) börjar jag greja med allt inför kvällen buffé (känns skönt nu när man inte behöver fråga om allt, utan vet hur saker och ting går till). Nästan bästa teamet; Jag, Sofia, Basse, Manop och Jimmy. Lite folk, mycket skratt, dessutom va vi överbemanade, så vi hade flyt! (slutade redan vid 22-tiden) Innan dess hade jag otorligt roligt med S, när jag tog fram all cider, öl och vin. Han är så jävla skön! <3 Dock har jag sämst hörsel, och hörde inte (någon av gångerna) när han pratatade med mig, så nu uppfattas jag som dissig. gosh, jag dör av skratt.
nej, nu ska jag försöka sova (inatt vaknade jag av en mardröm som handlade om jobbet, och lyckades inte somna om förän vid 3)  -_-' 9-14 imorrn, sedan blir det stan, om vädret tillåter och det viktigaste; ett besök hos Linda! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0