Reunion

Innan jag hann bege mig ifrån min lilla håla hann Maria somsagt ringa och väcka mig. Men dagen fortskred åt rätt håll efter det, och jag kunde senare på kvällen sätta mig på tåget mot Vaggeryd.
Kvällen bestod av en massa snack, vilket behövdes med tanke på hur mycket vi behövde uppdatera varandra om vad som hänt i våra liv. (Vilket faktiskt är mer än ni kanske tro) Anyway, vid 9-tiden bestämde vi oss sedan för att tjocka på oss lite genom att köpa varsin kebabtallrik. Detta slutade med att vi hamnade i kebabkoma, och orkade inte göra någonting alls. Det såg mörkt ut ett tag, men vi tog oss ur vår koma, och spenderade resten av källen med att titta på Sex and the City, och filmen Candy, med Heath Ledger.
Somnade runt 4-tiden, och väcktes ännu en gång av att Maira ringde. Precis som igår undrade hon om jag kunde jobba extra, men jag talade artigt om att jag befann mig x antal mil bort, det vill säga NEJ JAG KAN INTE JOBBA IDAG.

Sandra och jag tog sedan tåget in till den stora saden aka Jönköping, och mötte Ingrid på tåget. Väl framme i Jönköping, ringer Maria ännu en gång.

Maria: Heeej Sylvia! hur mår du?
Jag: ehm, hej! lite piggare än innan faktiskt...
Maria: Vad bra! skulle du kunna jobba H-passet? eller F-passet ikväll?
Jag: Asså, jag är i Jönköping nu... Så det blir nog lite svårt..
Maria: När går nästa tåg?
Jag: Jag vet faktiskt inte.. Men det jag ska ta går inte förrän vid 16.30, och då är jag inte i Mariannelund förrän tjugo över sex... Och det blir ju lite sent...
Maria: Ja, det är sant.. Men kollar du upp tidigare tåg då, så hörs vi sen!


huh? tidigare tåg? det är MIN lediga dag. Och hon får MIG att få dåligt samvete över att jag inte kan jobba. that kind of messed up my day. Men som tur va hade jag Ingrid och Sandra. Mys på Coffe House by George, sedan kom Kalle, vi satt och softade en stund till, innan vi drog till Sibylla och sedan stan.
Shopping är roligt när man har pengar, med idag va inte en sådan dag. Lyckades ändå hitta lite småfynd; en cardigan, örhängen, hårspännen och en plånbok. Efter det blev vi hungriga och drog till Claras, där vi spenderade de återstående timmarna innan tåget hem till mig avgick.
Tack för en fin dag.
Love ya all!


Och imorrn får jag träffa S, så det känns inte helt hopplöst att gå till jobbet, dessutom får jag lön!
That's nice.

Kommentarer
Postat av: Julia

Vilken biatch! Fattade hon inte att du inte kunde jobba eftersom du inte var hemma? Skulle du stressa hem tidigare då för att jobba extra? Omg, jag blir irriterad när jag läser om det.

2008-08-10 @ 19:39:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0